Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załłłamana

chce umrzec chlopak mnie rzucil to moja wina

Polecane posty

Gość załłłamana

bylam ostatnio taka wredna nie pisalam do niego nie odzywalam sie dzisiaj podjecham powiedzial ze przeprasza ale ma tego dosc i zakonczyl sprawe jutro by byly 3 lata boze ale ja jestem glupia ciagle placze mam dosyc

Gość vvvvvvvvvvvv
a czemu go olewalas?

Gość suchy jaK kabanos
modne jest ostatnio użycie skakanki do odebrania sobie życia :p

Gość załłłamana
poprostu mialam problemy w pracy w domu jeszcze on sie czepial o byle co :( ale ja go kocham ja nie chcialam a tak to wyszlo :(

Gość taka jednaaaaaaaa
napisz mu, ze przepraszasz, ze to byl ciezki okres dla Ciebie..i nie chcialas go zranic.. powiedz ze go kochasz i rozumiesz to co zrobil ale to sie nie powtorzy:>

Gość załłłamana
to raczej nic nie da to koniec

Gość taka jednaaaaaaaa
chyba warto sprobowac? co mu powiedzialas? gdy z TOba zerwal

Gość załłłamana
zbieralo sie juz od dluzszego czasu to dzisejsze zachowanie to zerwanie bardzo mnie zdziwilo juz sama nie wiem moze on ma inna :( powiedzialam mu tylko to co mi sie nie podoba :(

Gość taka jednaaaaaaaa
mozesz jedynie do niego napisac.. wyjasnic Twoje zachowanie.. przynajmniej bedziesz wiedziala ze zrobilas wszytsko

Gość załłłamana
dziekuje tak zrobie

Gość taka jednaaaaaaaa
powodzenia🌻

Gość Fuuuuuuuuuuuj
A jaki rodzaj smierci wybierasz?

ludzie,ale te komentarze ze smiercią to chyba lekkie przegięcie.Nie uwazacie? Dziewczyna naprawde jest załamana,a wy tylko ją dobijacie (niektórzy).to przykre:(

Gość taka jednaaaaaa
przeciez to dzieci.. nie mozna od nich oczekiwac dojrzalego zachowania;/ a ze powinny siedziec i sie uczyc to juz inna sprawa

Gość załłłamana
to ja dodam ma 21 lat 3 rok studiow chlopak 24 lata prawie narzeczenstwo do dzisiaj

Gość załłłamana
rzeczywiscie jestem dzieckiem do taka jednaaa myslalam ze rzeczywiscie mi dobrze radzisz

Gość taka jednaaaaaa
nie mowilam o Tobie:)

Gość taka jednaaaaaa
dokladnie;) ale na tym forum to juz norma.. neistety

Gość załłłamana
sorki rozumiem i przepraszam ale ja sie tak naprawde czuje okropnie jestem za wrazliwa byc moze bylam za bardzo w porzadku on jest miloscia mojego zycia i co mi z tego przyszlo moglam byc niewierna puszczac sie na prawo i lewo jak wiekszosc moich znajomych i pewnie lepiej bym na tym wyszla dziokeuje Wam dziewczyny i sorki ze zle zrozumialam

załłłamana >>> Jeśli go kochasz, to zadzwoń do niego i powiedz, że zawaliłaś sprawę i że Ci jest strasznie przykro, bo Ci na nim bardzo zależy. Możesz też wysłać mu przez serwis kwiaty ( np. jakiś kosz różyczek) z dołączonym bilecikiem, że kochasz i prosisz o wybaczenie. Pewnie będzie zaskoczony i łatwiej Go przekonasz o swoich uczuciach. Pozdrawiam

Gość taka jednaaaaaa
dokladnie, moze mysli, ze Ci nie zalezy? Nie jest milo byc olewanym.. sama pewnie wiesz:) do dziela:P

Gość załłłamana
dziekuje za rady telefonow nie odbiera na smsy nie odpisuje to bardzo burzliwy zwiazek ale jednak zawsze umielismy przetrwac teraz chyba cos w nim peklo on ma charakterek ja tym bardziej :(

Gość załłłamana
pisez i pisze przepraszam on nic a jutro mielibysmy rocznice :( 3 lata ost mam strasznego pecha zwolnili mnie z pracy ot tak bo im sie tak spodobalo dzisiaj to no masakra a co jeszcze mozna przeslac znacie jakies serwisy??

Gość załłłamana
niestety wyglada na to ze on postawil sprawe jasno cala noc nie spalam o an milczy jak grob dzis nasza rocznbica to mnie dopiero zalamuje tak sie cieszylam ze dotrwalismy :(

jeśli naprawde Cie kochał to tak szybko nie zapomni, nie da sie wymazac ot tak 3 lat, mam nadzieje ze mu przejdzie

Gość ona25on25
i jak odezwal sie??? moze napisz mu smsa o tej rocznicy moze zmieknie?? a myslisz ze on pamieta??

Gość izzzzzzzzzzz
Do" to zób mu na złość " nie wiem czy wiesz ale namawianie do samobójstwa jest karalne.

Gość ona25on25
i jak odezwal sie??? moze napisz mu smsa o tej rocznicy moze zmieknie?? a myslisz ze on pamieta??