Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurka wodna jacie kręcę

Znacie ten krem?? Ma rewelacyjne opinie.

Polecane posty

znacie?

nie znam, ale czuje ze jak mi sie skonczy moj krem to go kupie :D (uzywam siarkowa moc firmy barwa, zobacz sobie opinie na wizazu, fajny krem matujacy)

Znam siarkową moc i jak dla mnie jest beznadziejny. W ogóle nie nawilża tylko wysusza i ściąga buzię.

Hehe ten pichtowy też znam i jak dla mnie też bardzo słabo nawilża :P

Ja znam :) Mam ten matujący z linka i jeszcze normalizujący na noc. Oba są super. Rzeczywiście leciutkie, nie zapychają, nie robią zaskórników. Nawilżają bardzo dobrze. Ten matujący przedłuża trwałość makijażu i ogranicza przetłuszczanie twarzy ale nie w 100% (ale tego nie robi chyba żaden krem). Jestem bardzo zadowolona, bo wszystkie kremy matujące których do tej pory używałam to działały głównie w ten sposób, że po prostu potwornie wysuszały mi skórę, przez co początkowo była matowa jednak po jakimś czasie zaczynała się łuszczyć i przetłuszczać jeszcze bardziej. Ten krem działa odwrotnie, czyli odpowiednio nawilża skórę przez co nie ma ona już potrzeby \"samodzielnego natłuszczania jej przez produkcję sebum\" . No i poprawił mi się też stan skóry. Mam mniej zaskórników i cera bardziej jednolita i jasna :D

Gość do Kasiulek
a gdzie go kupiłaś? Bo ja szukam i znaleźć nie mogę :/ (mieszkam w Krakowie)

Gość kurde ale fajnie
właśnie sobie zamówiłam z tej apteki co Kasiulek podała i zobaczymy czy juro będzie :)

Gość kurde ale fajnie
rzecyziwście krem był na drugi dzień :) Jak narazie to mogę powiedzieć, ze ślcznie pachnie i rzeczywiście jest leciutki jak piórko :)

Gość Dixi pixi
Moja siostra używa tego kremu i jest zachwycona!!

Gość a we WROCŁAWIU
gdzie można go kupić?

Gość Dixi pixi
A oprócz tego, e można odebrać w najbliższej aptece, to jeszcze jest jakieś 4 zł tańszy niż w aptekach internetowych, gdzie jeszcze trzeba doliczyć koszt przesyłki, więc wyszłoby o jakieś 12-14 zł drożej. Dzięki Kasiulek za tego linka 🌻

Gość czy ja dobrze rozumie
ze moge zamoiwc w tym sklepie kosmetyk, odebrac go u siebie w aptece i nic nie zaplace za przesylke?

Gość tak dobrze rozumiesz
tak wlaśnie działa ta strona płacisz tylko tyle ile jest podane przy danym produkcie :) żadnych kosztów przesyłki :)

Gość hejka to ja też go kupię