Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaaaaa

naprawde jest mi kogos brak....

Polecane posty

linger własnie do ciebie to pytanie...skoro twierdzisz że mieć nie będziesz to jakiś powód tego musi być

linger nie zgodzę sięz tobą...ja wychodzę z założenia że każdy jest kowalem swojego losu i każdy może tak sobie ułożyć życie jak chce...oczywiście w pewnych rozsądnch granicach

Gość draska
mam to samo, no ale co 39 lat, faceta to jeszcze spotkam pewnie, ale macierzynstwo to juz chyba za mna. No i tez dlaczego akurat mnie to spotkalo, tez nie wiem. Zebym byla niedobra, brzydka no to jeszcze. Takie zycie...

Gnom, to nie jest prawda, ja wiele razy próbowałam, ale już nie mam siły, człowiek nie ma wpływu na pewne rzeczy. Jak mam znależć miłość, co tak z nieba spadnie lub nawet jeśli kogoś spotkam to się okazuje, że nie jest mną zainteresowany.

Gość draska
Gnom to nie jest tak do konca, ja zawsze chcialam miec kogos kto mnie pokocha, zawsze sie staralam, dbalam, pielegnowalam kolejne zwiazki. Teraz tez chce szukam i jesli nawet, to na krotko. Jestem przejsciowa dziewczyna, poki nie znajda innej, takie mam okrotne wrazenie.

Gość a moze.....
Moze widac w was zbytnia desperacje? a faceci sie tego boja

Nie, nigdy nie byłam zdesperowana, mimo tego wszystkiego co się wydarzyło, gdybym była to szukałabym kogoś na siłę, a tego nie robię.

dziewczyny ja mam inne zdanie na ten temat może dlatego że jakieś doświadczenie już mam. nie znam was i ie wiem jakie jest wasze podejście do związków i jak się w związkach zachowujecie ale znam pare przypadków kobiet którym związki nie wychodziły bo za bardzo chciały i były zbyt zaborcze. tak czy inaczej nie zgodzę się z wami że już nie macie siły szukać bo odmawiani sobie tej jednej z niewielu przyjemnych rzeczy w życiu to największy błąd a co do facetów to może być tez kwestia tego że nie właściwie ich dobieracie. zawsze w takich sytuacjach mówiłem że warto wsłuchać się w samego siebie i intuicje a nie koniecznie modę czy rozum

Słucham swojej intuicji, a ta mi podpowiada, że zawsze już będę sama jak palec. Nie rozumiesz mnie, bo nigdy nie przeżyłeś tego co ja, tylu poniżeń, rozczarowań, ja już tak nie mogę, dlatego postanowiłam, że nawet nie będę próbować. Widać mnie nie można kochać.

linger ok każdy ma jkiś bagaż doświadczeń ale nie można powiedzieć że nigdy i nikt....zawsze znajdzie się ktos tylko trzeba się otworzyć a często to jest najtrudniejsze

Nieprawda, gdyby zawsze zjawiał się ktoś to nie byłoby tylu samotnych osób. Otwierałam się, próbowałam, ale już mi się niedobrze robi jak pomyślę, że znów miałabym przezywać odrzucenie i cierpieć jak już wiele razy cierpiałam.

linger hmmmm wszystko zalezy od pojęcia samotności. samotnym można yć też w związku. samotność jest sprawa ducha....a ja nadal mimo wszystko będę twierdził że zawsze jest ktoś tylko nam często ięzko jest go dostrzec

He he, Dr Dobra Rada chyba próbuje mi dać do zrozumienia, że to moja wina, że jestem sama. Guzik prawda, czy wyjdę poza otoczenie, czy nie, to nic się nie zmieni.

Gnom ale to się łatwo mówi... wyjdź po za swoje otoczenie?? tylko jak>?> samemu? iść gdzieś.. nie każdy tak umie..

hehehe jakoś nie Dr. Dobra rada i nie staram ci powiedzieć że jesteś sama winna a skoro tak to rozumiesz to już inna sprawa. Ale twoje podejście jak dla mnie jest zupełnie absurdalne...coś w stylu nie bo nie

deko czasami warto nawet wyjść gdzieś samemu może znaleźć jakiś sposób na przerwanie rutyny...wiem że to się łatwo mówi ale czasami warto spróbować....kto nie ryzykuje ten żyje długo i nudno :P

Absurdalne, pewnie że tak to rozumiesz, bo nie potrafisz pojąć czyjegoś cierpienia, to nie jest mówienie \"nie\" z czystego założenia, to po prostu jest efekt wieloletnich rozczarowań, ale jeśli tego nie rozumiesz to bardzo mi przykro.

no wiesz samemu można wyjść w niektóre miejsca.. ale w niektóre samemu to łyso

linger tobie powiem jedno.....gratuluję podejścia do życia :D tak trzymaj :D

ja np: teraz mam inna pracę.. więc zmieniłam środowisko:P hehe