Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jenifer bezlopez

jasny gwint by to wzial

Polecane posty

Gość człowiek bez TV
a mi sie zerwał gwint w dupie :( i jak to leczyć?

Gość inna całkiem inna ...
Hmm.. To jak Ty wyglądasz, że musisz szukać? Ja mam wrażenie, że utrzymać się bez kochanka jest trudniej dzisiaj.... Tyle pokus codziennie ... Tyle ofert ... ehh .. to nawet bywa irytujące czasem ...

Hand Job Fan, dziekuje:) inna calkiem inna, male nieporozumienie, szukam kochanka, nie sponsora:) nie chodzi tu o moj wyglad, jestem akurat atrakcyjna blondynka, ale . . . mam meza, rozumiesz?

A co to ma do rzeczy? Ja mimo, że cały czas podkreślam, że jestem zajęta na stałe, to do większości nie trafia, tylko dalej starają się chociaż kawę wynegocjować i to bez przerwy .... (większość to wolni) Jakby chcieć to spora część by się nadała na kochanka ... Hmm ... a jeden .. mmmm nawet bardzo :) :P Hmm ... to może bardziej przyglądaj się zaczepiającym Cię ... Może jakiś się nada?

A sponsoring nie przeszedł mi nawet przez myśl, choć i to się trafia :O Po takim zaczepianiu czuje się okropnie i prawie zgwałcona :O

cholercia, ja na zaczepki nie reaguje, jakos to mi sie zle kojarzy, ale moze sprobowac? natomiast na wszystkie imprezy chodze z mezem i jest mi wtedy dosc niezrecznie:(

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
To po co ci jenifer mąż skoro musisz szukać kochanka? :o Nie lepiej być wolnym strzelcem...?

a ile masz lat? a czemu chcesz zdradzac? maz juz nie daje rady? a jakiego kochanka bys chciala? w sensie jak ma wygladac? a jakiego sexu bys chciala?

Ja już jeśli bym "musiała", to wolałabym już przyjąć zaproszenie na kawę jakiegoś podrywającego mnie faceta, a potem może jakaś bliższa znajomość po czasie, niż otwarcie szukać z napisem "niech mnie ktoś przeleci" - to całkowicie odarte z romantyzmu... i takie pozbawione godności, nienaturalne ... Hmm .. No i na takie otwarte ogłoszenie zgłoszą się właśnie tacy "przelatywacze", nawet z punktu zdrowotnego, to bardzo niebezpieczne... Brrr.. na samą myśl wstrząsa ... Ja bym tak nie umiała ... Brak atmosfery, brak iskry, brak chemii, tylko czysta technika ... Nie dla mnie ...

Swoją drogą to dziwne, że podrywających Cię odrzucasz, a chcesz szukać przez net... :O

Gość pierdolenie
jak chcesz kochanka to w czym problem???

No właśnie też nie bardzo rozumiem ... :O

a skad jestes? opowiedz cos o sobie bo nie wiem czy warto sie zainteresowac?

frrr, zaden koniec poszukiwan, to dopiero poczatek, i zaden ZOLIBBOZ ani nawet Zoliborz, ale calkiem, calkiem blisko:) inna calkiem inna, dzieki za info, nie wiedzialam, ze podrywajacy facet nie jest \"przelatywaczem\" i jest na bank zdrowy :P a jesli chodzi o romantyzm, chemie i te sprawy to jestem zdecydowanie na nie, nie mam zamiaru wywrocic swojego zycia do gory nogami, to ma byc przyjemnosc, a nie melodramat :P jestem dorosla i wiem czego chce, a dlaczego net? bo sama sobie wybiore ;)

a teraz w skrocie o tym jaki powinien byc kochanek: la persona culta, inteligente, simpatico, amigable, creativo, experto, perverso, excepcional, gracioso, activo, carismatico, paciente, afiable, dmirable, fresco, abierto, obedecedor,relajado, benevolo jakby co bede wieczorem ps. zalogowalam sie na randkach :D

Gość człowiek bez TV
czy ktoś mi poradzi coś na ten zerwany gwint w dupie?:( przecież rozmawiamy chyba o gwintach no nie?

Gość udaj się do serwisu
tam ci wstrzelą gwint do dupy

jesli twoj stary ma 39 lat a ty 27 to jest starszy 12 lat, kurka wodna sporo, ale facet 39 lat to jeszcze calkiem do rzeczy, wiem to po sobie, ja jestem od swojej Feli starszy 7 lat i jakos o kochankach nie myslimy, a tak wogole to jestem wredny kaszub, i mialem ojca i wujka w wermahcie, a donald tylko dziadka

Gość ŻONA CO UWIELBIA SEX
Dlaczego jenifer nie szanujesz tego którego kochasz i z którymi jesteś? :O Inni walczą o miłość a inni szukają TYLKO wrażeń-kochanków tylko po co? Szanujmy innych a nie rańmy... Ważne są uczucia i człowiek a nie chwilowa wątpliwa przyjemność z kimś tam