Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monita*

postinor

Polecane posty

Gość monita*

witam mam straszny problem postinor biore 2 raz w zyciu . jestem mloda ;/ wiem porazka mam 18 lat;/ druga tabletke wzialm ok 30 h po stostunku . (sttosunek przeywany) partner nie "zlał sie we mnie . mija 5 dzien nie mam zadnego krwawienia pierwszy raz nastapilo po 5 dniach .. a t u nic tylko bialy sluz. co robic/? boli mnie prawy jajnik a takto nic no i tenn sluz co wy o tym myslicie?

późno wziełaś tabletke ale zmieściłas sie w czasie, a krwawienienie musi występować... ja np nie mialam

Jak się nie czyta ulotki, to potem się człowiek boi. Czytaj dokładnie, co w ulotce piszą o sposobie działania specyfiku i o skutkach ubocznych - a będziesz spać spokojnie.Postinor to progesteron, naśladuje lutealną fazę cyklu kobiety, w której progesteron jest naturalnie wydzielany. Im wyższe stężenie progesteronu we krwi, tym zwyczajowo bardziej gęsty, biały śluz (przypominający niekiedy śmietanę, czy nawet twarożek). Jest to normalna reakcja organizmu na tak dużą dawkę hormonu.

Gość ngLka-
...lepiej się poczułaś?;/ ...czytaj ulotki... dobre...... przestań panikować-co ma być-to będzie-----jakby co-GINEKOLOG!!! 1200-in Szczecin

A Ciebie nie uczono, że czytanie ulotki jest podstawą? Bardzo ciekawe - bo to robi się zawsze przed wzięciem leku. Dziwi mnie, że tak cię to oburza.Jeśli coś cię boli, to zapraszam na @. No chyba, że czerpiesz emocjonalną rozkosz z siedzenia na kafe 24 h na dobę i polowania na ngLkę :-)To nie temat na dowartościowywanie się kosztem dowalania tym, którzy mają tę odwagę, by pisać na cafe pod stałym nickiem.Dobranoc trollu :)Dobranoc :)