Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planeta wenus

przerwanie studiów.....................................

Polecane posty

Gość planeta wenus

nie pisze w swoim imieniu - chcę o coś zapytać. Sytuacja wymknęłą się spod kontroli ze zwykłego lenistwa bo inaczej nazwać tego nie mogę. Mąż studiował 3 lata , potem wziął urlop dziekański, teraz mu się skończył i stwierdził,że nie wraca narazie na studia bo po prostu ma za dużo pracy (pracuje) i nie będzie miał czasu na naukę ani chęci. Powiedział,że wróci jak będzie więcej pieniędzy (może dostanie awans w pracy) . i tu pojawia się pytanie - czy oprócz dziekanki można wziąść jakieś odroczenie? czy to jest zwykła rezygnacja? jeżeli to rezygnacja (jeśli nie ma innej możliwości) to musi iść sam do dziekanatu i to zgłosić czy sami go skreślą ( po jakim czasie)? z listy studentów? jeżeli bęzie chciał kiedyś wrócić to będzie musiał od nowa zaczynać? czy te 3 lata będą mu wliczone? jak to działa bo nigdzie nie mogę doczytać szczegółów.

Gość planeta wenus
regulamin jest obecnie niedostępny - niestety. może jednak ktoś mniał podobną sytację?

Gość serffff f ggggg
hmmm u mnie na uczelni nawet jak kogoś skreślą z listy studentów ,to ta osoba może do pięciu lat wrócić na kierunek z którego została skreślona ,ale tylko raz . studjuję na AE katowice .a z dziekanką jak się już jedną brało to nie wiem ,niech się przespaceruje do dziekanatu w jakiej ś wolnej chwili :)

Gość fffffffffd
nagle regulamin niedostepny.. ehh dziewczynoo. na kazdej uczelni jest inaczej...

Gość planeta wenus
ta uczelnia jest prywatna . Regulamin jak na złośc niedostępny tylko umowa zawarta no okres studiowania - gdzie właśnie jest regulamin !! oj martwię się co będzie jeśli zrezygnuje , a wojsko go ścignie. ( rany czy biorą żonatych?)