Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_20

jak podniesc wlosy u nasady ??

Polecane posty

mam dlugie wlosy i chcialabym je uniesc u naady susze je trzymajac glowe w dul ale niewiele to daje. Macie jakies inne spoby ? moze jakis srodkow musze uzyc do stylizacji ??

Gość gadzik
i ja tez:) tapieorwanie jak dla mnie nie w chodzi w rachube..ani sueszenie suszarka od dolu,to go**o daje..;/

Gość mamkolezanke
fryzjerke...podobno dobrze na 2miechy dziala...trwala..ale tylko u nasady wlosow..wtedy sie podnosza jak je modelujesz

Gość gadzik
jak ta trwala wyglada??nigdy w zyciu nie mialam trwalej,ale kojarzy mi sie to z loczkami:) to co loki od nasady a potem juz proste?!hihi.na czym polega ta trwala zeby podniesc wloski od nasady?

Gość mamkolezanke
ten sam plyn co do trwalej ale walki przy skorze bez nawijania czy jakos tak...ale wiem ze sie robi..gorzej jak wlosy podrosna;(

Gość to nie ja bylam ewa
taka trwała podnosząca dobra jest na krótkie włosy,po dwóch miesiącach masz odrost dwucentymetrowy przyklapnięty już,a dalej kawałek trwałej-bez sensu,najlepiej się trzymać z daleka od wszelkich trwałych,bo przez chwilę to może i ładnie,a pozniej nie chce zejsc i zostaje na głowie takie nie wiadomo co :/

Gość gadzik
:)ja wole nie eksperymentowac z trwala,kiedys dalam sobie walki do trwalej na mokre wlosy na noc.. razno gdy je zdjeclam wygladalam jak z buszu,takiego afra to swiat jeszcze nie widział... :D

Gość taaak a tam
własnie. ukladac na okragla szczotke

Gość Punki
ja mam włosy za ramiona i ciężko mi było znaleźć sposób aby moje włosy nie były tak oklapnięte. Ale w końcu udało sie i to naprawdę działa!! Po umyciu głowy w mokre włosy należy wklepać piankę(są takie specjalne do podnoszenia włosów u nasady) i suszyć z głową w dół lub nakręcać je na duża okrągłą szczotkę, która je wymodeluje i ich objętość stanie sie o wiele większa. Jak włosy będą już suche najlepiej związać je w kitek na samym czubku głowy ale nie ociągać włosów zbyt mocno!Po pól godz.efekt murowany włosy są maksymalnie podniesione..dla lepszego efektu można je spryskać lakierem jednak niezbyt mocno aby ich nie obciążały;))

Gość trzeba je u nasady właśnie
spryskać lakierem

Gość Roxanka13
Jesli chce się mieć tak uniesione włoski, to wystarczy podkręcać je na takiej grubej szczotce tzn. zawinąć w nią trochę włosków i potem to suszyć suszarką, mi to pomaga:D i później na to jakiś lakier, żeby to się nie rozwalało za szybko i utrwaliło fryzurkę:):)

Gość korrkkaa
spryskaj je lakierem u nasady, ale potem nie rozczesuj

Gość ANUCH
Obetnij je,ale nie całe,tylko pocieniuj i zrób takie jakby 3 warstwy i ta najwyżej niech będzie do długości połowy czoła. Susząc używaj okrągłej szczotki i u nasady pryskaj pod spodem lakierem ;)

Gość dsfghtyjuklio
napisze ci jaki patent stosuja fryzjerzy.Oprócz fajnego wydegażowania,zakręć włosy a potem ich nie rozczesuj tylko użyj suchego szamponu i go delikatnie wetrzyj w skóre głowy.Efekt murowany.

Gość KiciKici Kotku
próbowałaś lotonu? mi to pomaga. bierzesz pasmo włosów [podnosisz do góry] psiukasz u nasady lotonem, trzymasz jeszcze przez chwilę możesz też podsuszyć lekko ale to raczej nie konieczne [przynajmniej u mnie], puszczasz i układasz jeśli to konieczne. loton nie jest drogi, ja go kupuję za około 4 zł...

Gość gość
Polecałabym Wam dziewczyny takie urządzenie jak rowenta volume 24 Przyznam ze dla mnie to naprawde coś fajnego, urządzenie na długi czas pozwala utrzymac piekną fryzurę i ładnie uniesione włosy. Ja jestem bardzo zadowolona z efektu i nawet zaden szampon nie dawał takich efektów.

Gość katrem78
W sumie własnie to jest super pomysł, bo sama wiem po sobie czego nie robie zeby jednak nie miec na głowie strąków tylko po prostu włosy ładnie sie układajace, zdrowe i majace dobrą objętośc. A nie zawsze sam szampon sie tutaj sprawdza. Dlatego chyba sama skuszę sie na takie urządzenie.