Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Decora

Czy malowanie na ścianach pokojów dziecinnych to dobry pomysł na pracę?

Polecane posty

Gość Decora

Chodzi mi o bajkowe motywy, czy choćby bohaterów kreskówek? W internecie znalazłam tego rodzaju ogłoszenia, ale nie w moim województwie (lubelskie) Miałam długą przerwę w pracy (urodziłam 2 dzieci) i chciałabym zacząć coś robić i wykorzystać swoje umiejętności. Nie ukrywam, że tego rodzaju praca dostarczyłaby mi dużo satysfakcji. Obecnie zaczęłam od własnych ścian by stworzyć sobie jakieś portfolio. Chciałabym poznać wasze opinie na ten temat!

ja mieszkam pod lublinem i w lecie przyszłego roku bedziemy urzadzac dom i pokój dla synka wiec byłabym zainteresowana takimi usługami:D jak sie rozkrecisz to daj znac:)bo myslałam o czyms takim na scianach a niestety talentu brak;)

Gość Decora
Jak pisałam wcześniej jeżeli chodzi o obrazy na ścianach to dopiero tworzę portfolio, mogę jednak wysłać swoje prace na papierze. Mój adres to decora@op.pl

moj adres mailowy jest pod nickiem wiec jak mozesz to podeslij jakies malunki albo jak juz stworzysz cos na scianach to wyslij mi zdjecia bo naprawde byłabym zainteresowana:D

Gość Decora
Do Maagdaa Za chwilę wyślę Ci moje portfolio, a kiedy stworzę już coś na ścianach to też mogę wysłać fotki!

No to pewnie :D czekam na maile nie pali sie bo tak jak mowie w gre wchodzi lato w przyszłym roku bedziemy w kontakcie mailowym lece spac....spokojnej nocki

Czesc Decora! Odebrałam dzisiaj twojego maila ale nic nie mam w tym załączniku:(? albo nie umiem go otworzyc:( jakbys mogła to wyslij jeszcze raz. Pisałas ze jestes z woj.lubelskiego a skąd dokładniej?

Gość decora
Postaram się wysłać jeszcze raz (obrazki dołączone są jako załącznik) a jeżeli znów się to nie powiedzie to spróbuje z innej skrzynki. Obecnie mieszkam w Batorzu ok 50 km od Lublina

Decora mam załacznik ale jest pusty:( jak namalujesz na scianach to porób fotki i tez mi wyslij.Moze dogadamy sie co i jak i w przyszłym roku wpadłas bys nam cos pomalowac.Z mezem juz gadałam o tym i jest za:)

Gość decora
Wysłałam jeszcze raz! Mam nadzieję, że z lepszym skutkiem!

Gość Decora
Za stronkę bardzo dziękuję bo już mam osobę, która będzie mi ją robić. Mam jednak do wszystkich pytanie: Jakie ceny za tego rodzaju usługi wydają się Wam do przyjęcia????

Decora no niestety tym razem tez nic nie mam w tym załaczniku.ale nie ma co sie denerwowac,spokojnie pomaluj to co masz w planach i wtedy wyslij mi zdjecia.ja byłabym zainteresowana jakimis postaciami z bajek(moze Nemo albo jakies samochodziki albo nie wiem co;) ) w sumie nie mam jakiegos konkretnego pomysłu wiec bede oczekiwała na porade co?gdzie ? i jaki kolor:D

Gość Decora
Nie wiem o co chodzi z tym moim portfolio i czemu się nie wyświetla. Możesz wejść na stronę serwisu dla ilustratorów www.multideas.pl i w dziale zoologia znajdziesz kilka moich prac.

No teraz udało mi sie pooglądac:D super są te obrazki i mysle ze mogłybysmy sie jakos dogadac tylko tak jak mówie u mnie aktualne to bedzie w lecie(mniej wiecej okres wakacji,moze wczesniej) no ale termin to jeszcze bysmy dogadały.Maz ogladał ze mna i mowi ze super bybyło jakies motywy z gdzie jest Nemo albo z tej bajki Autka.jeszcze mamy kupe czasu to cos sie wymysli.chcialabym zeby to było ze dwa ,trzy duze malunki a nie duzo drobnych-naćkanych;) No i wazne ile by to kosztowało:O

Gość Decora
Nie ma sprawy, będziemy w kontakcie i w miarę zbliżania się terminu wybierzemy jakiś fajny motyw. Co do pieniędzy to ja dopiero zaczynam z całym tym interesem i trudno mi powiedzieć co i za ile, ale myślę, że na pewno uda nam zadziałać tak by "wilk był syty i owca cała" czyli osiągniemy jakiś konpromis. Jestem otwarta na propozycje w tym temacie. Oczywiście wyślę fotki jak już zadziałam coś na ścianach

A macie jakies pomysly jak upiekszyc okna dachowe :o bo ja nie mam pojecia co zrobic, chcialabym jakies kwiatki, ale nie wiem czym to malowac, ani jaka folia samoprzylepna mozna przyklejac.....poradzcie mi cos prosze:):) moze jakies linki? dzieki z gory

Gość Decora
Jeżeli chodzi o malowanie na szkle to albo typowe farby do szkła to zaczy konturówka + farby witrażowe, lub farby akrylowe (przynajmniej tak piszą ich producenci bo ja tych ostatnich akurat w tym celu jeszcze nie stosowałam) Kiedyś bawiłam się przenoszeniem na szkło secesyjnych motywów głównie z twórczości Alfonsa Muchy. Pomalowałam tak szklany wazon, a w planach mam ozdobienie podobnie szklanych drzwiczek w szafkach kuchennych. Na okna można zastosować jeszcze jakieś oryginalne rolety.

Bardzo dobry pomysł! Malowanie z szablonem jest nieludzko żmudne, nudne i ogólnie jak ktoś raz to robił, to pewnie ma dość do końca życia. Malowanie \"z ręki\" wymaga zaś pewnych zdolności, które nie każdy ma. Klienci się znajdą, a Ty połączysz przyjemne z pożytecznym. Bomba! P.S. Fajnie Ci te kury wyszły :) A akwarelami malujesz?

Gość Decora
Próbowałam malować akwarelami na drewnie, a potem zabezpieczałam to lakierem by motyw był trwały. Mam kilka wieszaków zdobionych tą techniką. Mogę wysłać fotki.

Gość Decora
Czy mógłby mi ktoś doradzić jaką cenę można wyznaczyć z usługi wymienione w temacie. Wiadomo chodzi mi o to żeby coś zarobic lecz by suma ta mieściła się w granicach zdrowego rozsądku i by moje usługi były raczej dostępne! Będę bardzo wdzięczna za pomoc!!!

Gość Tortownica
Proszę o nadesłanie zdjęć. Wyślę wiadomość na podany e-mail

Moja strona internetowa jest już w przygotowaniu. Myślę, że wkrótce będzie gotowa. Czy jest może jeszcze ktoś zainteresowany tematem??