Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hype zostan

podpasowuje sie pod ludzi

Polecane posty

Gość hype zostan

poznalalam ostatani pewnego faceta i zauwazylam, ze nie pokazuje siebie.czemu tak sie dzieje, ze wydaje mi sie, ze moje warosci i w to co wierze jest glupie i, ze np on moze to wysmiac itp.:O to jest bezsensu.nie wiem co z tym zrobic.jak temu zaradzic.

jesteś typowa konformistką... tak jak ja :/ i właśnie też tak miałam że poznałam chlopaka i chcialam się mu przypodobać i o niego dostosować... on coś pochwala to i ja bla bla bla jakie to fajne... on krytykuje to i ja... aż nagle stwierdzilam że poprostu wygląda na to że nic sobą nie reprezentuje... i zaczęłam głosić własne poglądy :D

Gość hype zostan
i jak? udaje ci sie to?

jesli będziecie sie podpasowywac pod chłopaka to was nie będzie szanować;) musicie od samego poczatku miec swoje zdanie;)

Gość hype zostan
wiecie to moze nawte nie chodzi o wyrzanie swoich mysli, bo moze z tym jeszcze nie najgorzej ale np mam jakies dziwne mysli, ze np.jak jetem wrazliwa a te ktos drugi jest taki silny, twardy itp. to, ze on jest lepszy a ja z ta swoja wrazliwoscia to takie cieple kluchy:Opo prstu mam tendencje do przejmowania cudzego temperamentu, patrzenia na swiat, moze nie tak doslownie ale porownuje sie i to co ja mysle, wydaje mi sie gorsze?nie wiem:O

Gość Mamrot
będziesz dobrym politykiem

Gość hype zostan
ja tez tego nie lubie a jednak sama taka jestem, boje sie byc soba. ale to juz nie potrwa dlugo:classic_cool: dzieki za wpisy.