Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pani Klaudyna

Poznam ludzi z zaburzeniami osobowości by im pomóc.

Polecane posty

Gość ja tu wiedzę UKŁAD
ja czasami na różnych forach mówię ,że jestem owczarkiem niemieckim latającym w wannie ,czy coś ze mną nie tak ?

Gość niezłe--
Klaudynko, a jakie masz kompetencje, żeby grzebać w czyjejś osobowości?

Gość
hej a moze mi pomozesz? ja zwsze chcialam zeby ktos sprobowal mnie rozszyfrowac:)

Nie jestem psychologiem. Ale leczę swoje zaburzenie osobowości. Pomogę z dobrego serca, o ile będę umiała. Piszcie do mnie szczegółowo na maila :)

Gość niezłe--
Klaudynko, a nie boisz się, że nie jesteś przygotowana do takiej pomocy i możesz albo komus pomieszać w głowie do reszty albo tak się przejąc tematem, że sobie pomieszasz?

Nic sobie nie pomieszam. Piszę rozprawę na temat zaburzeń osobowości. Interesuję się tym też prywatnie. Naczytałam się już dużo i w obłęd nie popadłam :). Piszcie na ten adres na wp, nie ufam o2.

Gość niezłe--
Klaudynko, sobie może nie, ale to duża odpowiedzialność wobec innych z zaburzeniami, zdajesz sobie z tego sprawę? Dlaczego nie ufasz o2?

Pani Klaudyno to teraz rozumiem w co sie bawisz....baw sie kosztem swoim nie innych.Wiesz ,że tego nie wolno robić każdy przypadek jest innych i nie rób płonnych nadziei chorym to nie miejsce na to. Pozdrawiam