Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivvvvka888

CO MYSLICIE NA TEMAT DZIEWCZYN, KTORE ZACZYNALY WSPOLZYCIE W WIEKU 13-14 LAT?

Polecane posty

Gość fajna madchen pisz cos
wiecej;> bo widze, ze czesto bywasz wniemczech! ja jade na wymiane! takze, mam pare pytan;) mam nadzieje,ze mi odpowiesz! otoz, czy naprawde dziewczyny wygladaja na starsze niz sa? ja mam 18 lat, do jakiej klasy trafie (tz. jak tam wyglada szkolnictwo? gimnazjum, liceum?) jak ubieraja sie niemki? maja duzo kasy? czy sa sympatyczni?

ja tam bywam co weekend wiec jakies roreznanie mam czesto widze mlode niemki w papierosem w buzi, wlosy zniszczone, na buzi tapety 2cm, tak wyglada wiekszosc mlodych niemek;) czy lubia ne wiem jak wyglada szkolnictwo ale za to powiem ci ze maja baardzo ladne szkoly:P ubieraja sie co maja w szafie, nie wyglada to jakos ladnie, nie umieja za bardzo laczyc ciuchow wiec wyglada to komicznie:P nie wiem czy maja duzo kasy, a dlaczego chcesz wiedziec?:P wydaja sie sympatyczni:)

Gość fajna madchen dziekuje
za odpowiedź:) właśnie martwie sie troszke, bo jestem z raczej biednej rodziny... nie mam modnych,markowych ciuchów,fajnej fryzury czy kosmetyków do makijażu:( kuzynka powiedziała mi, że NIemki mają mase kasy na ciuchy, oryginalne kosmetyki, itd... boje sie, że beda mi dokuczac, itd... po za tym bede mieszkała w niemieckiej rodzinie...na wyjazd dostałam od rodzicow 50 euro...na poczatku sie cieszylam, ale teraz zaczynam martwic sie, ze mi to nie starczy:( ile tak mniej wiecej kosztuje jakas dyskoteka, wypad do kina?:( FAJNA MADCHEN, FAJNIE, ZE CIE ZNALAZLAM

kino jest stosunkowo tanie:) ostatnio bylam na filmie ktory byl wyswietlany dopiero jeden dzien a bilet kosztowal chyba 7euro:) to bylo w berlinie a na dystkoteki nie chodze wiec nie wiem:( wiesz, czy one ubieraja sie modnie to nie wiem sluchaj, na pewno masz jakies fajne ciuczki, na pewno umiesz cos ze soba polaczyc zeby to fajnie wygladalo:) nie trzeba miec drogich ciuchow i markowych zeby dobrze wygladac:) a jak masz problem z ciuchami to nie wiem moze od siostry albo kolezanki cos pozycz?:) zawsze jest jakies wyjscie:) a na ile tam jedziesz do tej rodziny?:) poza tym jesli tam bedzie jakas dziewczyna w twoim wieku zawsze mozezs ja poprosic zeby ci np pozyczyla cos do makijazu, czy np cie pomalowala:P o ciuch tez mozezs zapytac:) ale nie chodzi mi o to zeby prosic tylko np powiedziec ze ci sie spodobal i czy moglabys pozyczyc:)

Jeszcze pytań kilka: jakie firmy głownie nosza nastolatki? czy naprawde w wiekszosci sa przy sobie? jaka moda teraz panuje? jak spedzaja weekend?

Gość hgfdsa
fajna maedchen nie podawaj takich ekstremalnych porownan typu co jest lepsze wspolzycie 13 latki czy porzucanie niemowlat na smietniku. TO, co ? mamy przyzwalac na to zeby dzieci zabieraly sie za seks? moze nam sie to nie podobac, a Ty cos dziwnie tego bronisz.

🌼 dziekuje, jestes kochana;) jade na 3 tyg

2 pytan pierwszych nie kapuje:P ojej jaka moda?:P ja ci napisalam ze one nie bardzo ubieraja sie modnie, bo chyba nie bardzo umieja:P a jak spedzaja weekend?:) jak polskie nastolatki:) ale najczesciej to dyskoteki i piwko:D czesto widze tez jak wieczorkiem sobie piwko popijaja w parku :P

hgfdsa a czytac to sie droga nauczylas? ja napisalam ze wybieram mniejsze zlo bo i tak nie ma nikt wplywu na ich wybor, na ich postepowanie! i tak wole im dac te tabsy, nic pozniej sie za glowe lapac bo policja czy ktos znalazl zwloki noworodka uduszonego w worku na smietniku:(

hgfdsa a czytac to sie droga nauczylas? ja napisalam ze wybieram mniejsze zlo bo i tak nie ma nikt wplywu na ich wybor, na ich postepowanie! i tak wole im dac te tabsy, nic pozniej sie za glowe lapac bo policja czy ktos znalazl zwloki noworodka uduszonego w worku na smietniku:(

Gość hgfdsa
umiem czytać. Możliwe że czegos nie doczytałam ali Ty z uporem maniaka przytaczasz te przyklady. Tu dziewczyny mowily ze to nie jest ok ze w tym wieku uprawia sie juz seks. A Ty caly czas o smietnikach- a to juz jest patologia. Poprostu nie podoba mi sie ze dziewczyny w tym wieku podejmuja wspolzycie. Oczywiscie z dwojga zlego lepiej ze biora tabsy , ale nie przesadzajmy, ze wyrzucanie dzieci na smietniki jest pernamentnym zjawiskiem,

Gość hgfdsa
noworodki na smietnich byly sa i beda. to jest patologia. i tego nie zmienisz, awet jak w polsce beda za darmo tabsy. takie moje zdanie

a moje jest takie ze jak bedzie darmowa antykoncepcja, typu tabletki czy spirale wtedy mniej bedzie tego wszystkiego izmniejszy sie patologia powiedz mi, dlaczego w niemczech spirale mozna normalnie zalozyc a tu nie? co maja zrobic ci ktorych nie stac na antykoncpepcje i maja juz kilka dzieci a nastepne w drodze? mysle ze to zmieniloby bardzo duzo ale lepiej wydawac na samochody i jakies glupkowate spoty reklamowe niz sie zajac tym co naprawde jest zle

Gość fajna madchen-pytalam
jakie firmy są modne w nieczech? tz. czy niemcy chodza tylko w firmowych ciuchach, jesli tak to jakich?:) bardzo fajnie,ze cie tu znalazłam,boże,mam tyle pytań bardzo sie boje tego wyjazdu:( ładne są tamtejsze dziewczyny?

Gość Jezus Maria dziewczyno nie
nie panikuj:O myslisz ze Niemki to jacys ludzie z innej planety? Sa i spasione sa i szczuple sa ladne i brzydkie.. W Polsce tez tak jest i na calym swiecie. 50 euro na 3 tyg? no nie wiem:O ja mialam na 2-3 dni wycieczki i zostalo mi jakies 15.. sprobuj jeszcze skads wytrzasnac troche gotowki. przyda sie na pewno

Gość ktos..
wiecie mieszkam w niemczech juz dosc dlugo i wiele sie tu naogladalam jak mlodziez niemiecka sie zachowuje i dla mnie to nadal jest nie do przyjecia.szczegolnie dziewczyny tak juz bylo wyzej napisane wygladaja na duzo starsze ,nosza mocny makijaz..o ubiorze to lepiej nie mowic,nie maja gustu wcale..a co najgorsze sa puszczalskie juz tak musze nazwac..dziewczyny 13-14 latki maja dzieci z ktorymi nie potrafia sobie poradzic bo same sa jeszcze dziecmi..znam nawet takie co maja po 20 lat i maja juz troje a lbo czworo dzieci..i wygodnie im tak po panstwo im placi a one te dzieci zaniedbuja...normalnie koszmar.tu mlodziez wogole w szkole nie liczy sie z nauczycielami ,nie ma zadnego szacunku do doroslych i kultury..oczywiscie sa wyjatki. Ktos napisal ze w polsce dzieci sa zostawiane mordowane..tutaj jest tak samo ....

Gość jahaahhajahk
"wiesz co lepiej jest dac im te tabletki zeby pozniej nie bylo dzieci na smietnikach czy w beczkach tak jak to jest w polsce" nie tylko w Poslce dzieja sie takie rzeczy !

tak fajnie moze i tak jest w innych krajach ale w innych krajach dostep do antykoncepcji i aborcji jest dostepny jak ktos nie chce miec dziecka to usuwa a nie pozniej rodzi i dziecko laduje na smietniku albo zostawiane jest w szpitalu

Gość niemki maja duzo
wiecej kasy od nas! moze stad ten makijaz? kupuja sobie mase kosmetykow,ciuchow nauki maja mało , szkoły nie szanują

Gość mysleze to mlodociane
niewyzyte kurewki,ktore nie maja z tego zadnej przyjemnosc, a puszczaja sie i mysla,ze sa fajne;/

Gość Kicia666
pfff.... ja swój pierwszy raz miałam w wieku 14 lat z chłopakiem, który jest ode mnie 11 lat starszy i który jest obecnie moim mężem... Jesteśmy razem już 6 lat i to z nim miałam również swój pierwszy pocaunek... Byłam cała dla niego i już zawsze dla niego będę.... To nie ważne ile ma się lat, tylko to czy siękogoś naprawdę kocha...

Gość mysleze to mlodociane
kicia666 a miałas z tego przyjemność? twoj facet to chyba jakis pedofil miałaś wtedy chociaż cycki?;/ kurwa, jak ja miałem 14 lat to tez byłem zakochany, po uszy w Geri ze Spice Girls... ja bym nie tknął takiej młodocianej;/