Mgła 234 Napisano 6 godzin temu (edytowany) ☄ Edytowano 6 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 6 godzin temu Jest mój av Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 6 godzin temu Jest ale nie długo, nie odpowiada mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 6 godzin temu Myślałaś ktoś załapie tamten kawałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 6 godzin temu Przecież w to nie wierzyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 6 godzin temu Nadzieja to więzienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 6 godzin temu Powiedział ten co ma wytatuowaną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 6 godzin temu Czas leżeć wchodzisz w to co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 6 godzin temu Jeszcze nie. Jutro, dziś się w to nie wbiję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 6 godzin temu Chcesz się udvpić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 6 godzin temu A tak poza tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 6 godzin temu Jak zawsze, po staremu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 6 godzin temu Aby tak po staremu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 6 godzin temu Noooo po bardzo staremu to taaak. Ale to już było i nie wróci więcej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 5 godzin temu Średnio ale nieźle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 5 godzin temu Q lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 5 godzin temu Nie powiem żeby mnie to zaskoczyło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 5 godzin temu Q tak to możesz o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 5 godzin temu Fakt. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 5 godzin temu Dramtyzujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 234 Napisano 5 godzin temu Jassssne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fafo 7 Napisano 5 godzin temu Coś nie wchodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach