Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felina

kwiecien 2008 -kto jeszcze

Polecane posty

Gość felina

zaczelo sie ...na sama mysl mam stresa...ale tak sie ciesze data jest5-6 kwiecien 2008 zespol jest :) fotograf zalatwiony sala rezerwacja jest kościół tez co jeszcze ,kiedy i jak. moze ktos udzieli rad? zapraszam

Gość felina
nikt nie planuje na ten okres?

Gość 6miesiący temu
:) miesiąc kwiecień jest cudowny mieliśmy 28 tego roku. a jesli ktoś się upiera , że nie ma "r" to się myli w ang. april jest r ;p życze wam cudownego ślubu mysmy mieli pogodę i cudowną wiosnę dookoła

ja jestem na 5kwiecień 2008 i tak samo myslę po angielsku jest april wiec jest \'\'r\'\' :D

Gość aneciaz
truuskaffka, ja tak samo jak Ty 26 kwietnia, pozostało 186 dni :) mamy kościół i sale i samochód. trezba teraz poszukac zespołu, fotografa, kamerzysty itp. Ja jak zwariowana ogladam suknie (juz mam jakis obraz tego co mi sie spodobalo najbardziej), zaproszenia a nawet winietki na stół i wiele innych. Te przygotowania dają mi wiele radosci a Wam?

hihi wiem tez licze sobie dni:)) tyle ze juz kupilam sukienke jak dla mie jest wymarzona mierzylam juz wszystko a kupilam juz bo chce sobie wwzystko rozplanowac w kazdym miesiacu kupujemy inna rzecz moja jest taka tylko dolu nie ma nigdzie na necie ale jest z tafty bardzo pieknie upinanej prosta bez zadnych dodatkowych ozdob i koronek http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2744f9daa28a5b46.html

Hej dziewczyny, jak bardzo sie cieszę, że jest ktoś na kwiecień tak jak Ja ;) mamy termin 5 kwietnia i mam nadzieję, że do tego czasu wszystko będzie przygotowane i zamknięte na ostatni guzik!! mamy oczywiście salę, zespół, kamerzystę, fotografa i PRAWIE;/ kościół (bo jest mały problem, ale już niedługo się wszystko wyjaśni). Mam nadzieję, że będziemy się tutaj wzajemnie wspierać i podpowiadać jakieś ciekawostki ;*

Gość kwietniowa
Hej dziewczyny ja tez biorę ślub w kwietniu a dokładniej 19.04. Mam pytanie wybrałyście już sukienkę?

hej kwietniowa :) oczywiście, że sukienki jeszcze nie mam, trochę oglądałam na necie a w salonie byłam tylko jednym ale babka powiedziała, że na przełomie grudzień-styczeń wchodzą kolekcje na 2008 więc poczekam, w końcu lepiej nie spieszyć się zbytnio aby potem czegoś lepszego nie spostrzec :) ale jak znajdziesz coś ciekawego to dawaj linki, chętnie obejrzymy.

a ja również kwiecień i nie mam jeszcze nic załatwionego... i chyba sie tym nie martwię :D

Gość kwietniowa
Ja juz rozglądałam sie za sukienką. Byłam w kilku salonach i przeglądałam suknie na necie. Wybrałam sobie jedną jedyną i chyba zdecyduję sie na jej uszycie. Chociaż nie jestem jeszcze pewna na 100% .

Hej kwietniówka, a czy Ty nie obawiasz się, że krawcowa coś źle uszyje? Ja to jednak wolę coś zobaczyć gotowe i przymierzyć, a zresztą nie zawsze to co wygląda ładnie w katalogu będzie pasował do danego typu urody. Wiem, że wiele dziewczyn teraz szyje ale ja bym się nie odważyła.

Gość kwietniowa
Ale nawet jak przymierzysz model w salonie to i tak często szyją go lub przerabiają na Twoje wymiary. Ja sie nie obawiam szycia bo są przeciez przymiarki w trakcie których można coś pozmieniać i dopasować do urody. Wczoraj jednak troche się zraziłam do mojego pomysłu gdyż pani krawcowa za moją wymarzoną suknię "zaśpiewała" mi cenę 2500 zł. I teraz albo zmienię koncepcję co do sukni albo zmienię krawcową ;)

Gość kolejna kwietniowa
ja tez mam 26 kwietnia.... wiekszość prawie juz mam pozałatwiane i koncepcja sukni tez jest tylko teraz trzeba znaleść kto lepeij i ładniej uszyje no i taniej ;) nie chce mi sie wierzyć ze ten czas tak szybko leci.... ze to tak niedługo....przeszczęśliwa jestem :):) ale Wy tak piszecie o sukni, zespole, sali...a nie zapomniałyscie o butach?? :)

Gość kwietniowa
Najpierw suknia później buty prawda?

tzn. musisz wiedzieć jaka suknia, żeby buty dobrac, ale na przymiarkę sukni musisz już mieć buty (to się też dotyczy stanika) żeby była odpowiednia długość sukienki( odpowiedni uszyte w biuście, bo wiadomo w każdym staniku biust inaczej się układa)

Gość kwietniowa
dzieki za imformację, ty tez bierzesz ślub w kwietniu??

Gość kwietniowa
to ja jeszcze o sukience ;) kupowałaś? szyłaś? w jaki sposób ją wybrałaś? i jaką miałaś? pozdrawiam

Gość zyleta
ja tez 5 kwietnia 2008 r. wszystko jest oprócz sukni i starszych

dziewczyny mam pytanie: znalazłam firmę, która będzie robić zdjęcia i kamerować: 2 fotografów i jeden kamerzysta (samouki, dopiero uczestniczą w jakiś warsztatach, ale zdjęcia mają piękne i twórcze) życzą sobie 2000 tys. Dużo czy mało?

no czy dużo? mniej więcej taki standard, ja mam kamerzysta+fotograf (to jest małżeństwo) i biorą 1200+500, czyli nie wiele mniej. Ale mam większy problem, widziałam dzisiaj suknie moich marzeń i nie wiem czy brać bo u mnie gust się często zmienia i nie wiem czy nie będę żałować za jakiś miesiąc... nie podam linku do strony salonu bo sie nie chce otworzyć od jakichś 3 dni ;(

powiem wam tak ze bardzo ladne maja suknie w alice to jest nowy salon na mosciciego przecudne sukienki samej mi sie jedna strasznie podobala byla cudowna tylko troche mnie cena przerosla:)) ale polecam bardzo mila pani i ma naprade fajne modele