Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka***

kafe kiedys byla inna

Polecane posty

Gość pytanie do komiczne
w takim razie Twoje myslenie mocno szwankuje :(

\"Jak tam pani doktor ? Trafiłeś tu na ex?\" nie wiem - Ona sie nie przyzna, a ja tego przez net nie jestem w stanie stwierdzic... ale jesli, to niezła z niej agenciara była :)

\" takim razie Twoje myslenie mocno szwankuje\" tylko, że ja kierując sie swoim nieprawdziwym i szwankującym mysleniem nie mam takich banalnych problemów jak tutaj piszące działajace w imie prawdy i zdrowego rozsądku

Gość pytanie do komiczne
ja też i co z tego? jakos nie dokuczam wszystim na lewo i prawo :)

a ja nikomu nie dokuczam... ale jesli czytam jak ktos sam sobie ostrzy miecz na swoją szyje, sam pakuje sie w szambo a potem pluje na płeć męską, że to nasza wina, to po prostu pisze prawde... a własnie tacy jak Ty traktuja to jak dokuczanie

\"przecież taki \"błyskotliwy\" jesteś i pytasz? \" myslalem, że fafe to jakies inne forum :P

Gość pytanie do komiczne
a moim zdaniem to co piszesz jest bardzo dalekie od prawdy, oparte na doświadczeniach zgromadzonych prawdopodobnie podczas niezbyt długiego i srednio udanego życia i przestan wszystkim w koło wmawiac ten banal o prawdzie bo jeszcze jacys mniej bystrzy dadzą się nabrac :p

ale uważaj sobie tak, albo siek - mozesz sobie pisać i myśleć co tylko chcesz... mnie to kompletnie nie obchodzi... wikłajcie sie kobiety w problemy.... mnie to wisi, moge sie tylko pośmiać... szczególnie z tych kretynek, które ciągle ładują sie w związki z gośćmi, po których na kilometr widac, ze to kanalie.... i przekonuj sobie do swoich twierdzen kogo chcesz.... bo całe to forum, kazdy post tu załozony potwierdza moje racje...

Gość pytanie do komiczne
no skoro tak Ci się wydaje ja na Twoim miejscu wyszłabym czasem z domu i popatrzyła na prawdziwych ludzi a nie na fantomy z kafe-fafe

\"siek\" to hebrajski demon, brat Baala i Molocha - odwołałem sie do niego, by rzucić klątwe na rozmówce :P

Gość
Rzucanie klątwy to też objaw agresji.

Żeby nie to, że lubię realnych facetów , realnie żyjących - wirtualne \"gaduły\" jakoś specjalnie mnie nie pociągają, a szczególnie tacy, którzy w zastraszającym tempie rozmnażają się - zaczęłabym mieć obsesję na Twoim punkcie-panie \"oczytany\" :P

Gość
Komiczne im dłużej Ciebie czytam, tym bardziej widze Twój problem w relacjach z kobietami. Ty się ich po prostu boisz. Czyżby małzonak była dominatorką??? A może mamusia???

Gość
No gdzieś pisał, że posiada. Nawet krzyczała na niego.

:D :D :D Komiczne, ale się uśmiałam możesz wierzyć lub nie, nie jestem Twoją eks nie spotykałam się z młodszymi mężczyznami choć, nie powiem, studenci czasami lecą i lecieli na mnie ;) nie dlatego, że mam coś przeciwko, jestem od kilkunastu lat w związku małżeńskim i raczej na tyle udanym, że nie szukam na razie wrażeń poza lekarze jak to lekarze podobni są do siebie, zwłaszcza jeżeli chodzi o tak wyjątkową specjalizację, jak moja, czy Twojej eks pozdrawiam Cię serdecznie cóż może się przełamię i dam Ci mój adres mailowy :P przekonasz się, że ja to nie ona cześć

Do tematu: Ja pamietam poczatki kafeterii, udzielalam sie na niej pod innym nickiem, tak jak kultura na kafe - dawno juz zapomnianym. Rzeczywiscie, mozna było pogadac o wszystim - najbardziej o sprawach typowo kobiecych. Dlaczego teraz jest inaczej? Mysle, ze to wina \"popularnosci\" o2.pl kiedys ten portal nie byl tak znany i tym samym kafe to bylo takie mocno kameralne forum. Teraz jest inaczej, wchodzi tu niestety banda gowniarzy ktorym sie bardzo nudzi i stad takie debilne tematy typu \"co lepsze orange czy heyah\" juz nie wspominajac o tematach na erotycznym, madry czlowiek tego nie zaklada :o

Grzesznica - gdybys naprawde była osobą inteligentną i spostrzegawczą, wiedziałabys, ze ja mam tu tylko jednego nicka... Typowy Skurviel i inne osoby to tez jest kilka osob choc faktycznie widzac, że pisują po kilkoma nickami, ale nie działa tu jedna i ta sama osoba.... jesli tego nie dostrzegasz, że moja wypowiedzi i podejscie są zgoła rózne niz innych osob... to Twoj problem... Na dodatek, masz jakiś problem z mężczyznami, bo najwyraźniej jawią Ci sie jako jednolita masa... Nie mnie to diagnozowac - \"a tak po prawdzie\" miałaby wiecej do powiedzenia... od kórej chętnie adres mailowy przyjmę - bez podtekstów :)

Widocznie nie jestem ani inteligentna, ani spostrzegawcza :P Za to jestem kobietką z krwi i kości, która z mężczyznami ma raczej normalne relacje,a co najważniejsze - przeżywam swoje życie w realu :P bez mrzonek i zbędnych fantazji (poza pewnymi sprawami, gdzie staram sie je wcielać w... ) :P No-ale do Ciebie się \"nie umywam\", przecież Ty jestes taki NAJ :D , nie dość - że prawnik , to jeszcze psycholog! :D :classic_cool:

Gość pytanie do komiczne
"Na dodatek, masz jakiś problem z mężczyznami, bo najwyraźniej jawią Ci sie jako jednolita masa..." - odezwal się mistrz generalizowania :o

wszyscy tu generalizuja, a oburzaja sie gdy ja to robie.... to nie forum uczuciowe, tylko hipokrytyczne :P

Gość
sałatko z psychologii dwója. A gdyby było inaczej niz piszę, to nie przerzucałabyś się postami ze mną, tylko podziwiała jesień w realu. Jesteś dokładnie tak samo agresywna jak zdecydowana wiekszość agresywnych kafeteriuszy. Pozdrawiam gorąco.