Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z okresem.

OKRES. proszę o pomoc, może któraś z pań może mi doradzić?

Polecane posty

Gość problem z okresem.

mam 17 lat, okres od jakichś 5. prawie od samego poczatku wszystko było normalnie, miałam regularne cykle, zawsze co 30 dni, pierwszego dnia zawsze okropnie bolał mnie brzuch, pobolewały uda, piersi, itp. objawy okresu. w te wakacje zaczeło się dziać coś dziwnego. najpierw miesiączka zaczęła się o 4 dni za wcześnie. pomyślałam ok, nie ma sensu się przejmować zmiany klimatu, itp. ale następnego razu znowu dostałam o 4 dni za wcześnie. pomyślałam, że może cykl mi się zmienił i teraz ma 26 dni, a nie 30, więc też się specjalnie nie przejmowałam. ale poprzedniego miesiąca okres zaczął mi się ponad tydzień za wcześnie i w ogóle nie miałam charakterystycznych dla niego objawów, zero bólu brzucha, etc. teraz też zamiast 17, dostałam @ w piątek. i też zero objawów. jak się skończy wybieram się do gin. ale może któraś miała podobnie i wie czym może być spowodowane takie rozlegulowanie? dodam, że w ciąży na pewno nie jestem, nie przeżywałam ostatnio specjalnych stresów, itp.

Gość w twoim wieku takie anomalie
to nic strasznego.

Gość sasanka 1985
ja mam 22 lata i caly czas nieregularne cykle.....

Gość problem z okresem.
wiem, ale martwi mnie, że prawie od samego początku miałam wszystko regularnie, a teraz po 5 latach zaczęło się psuć. myślałam zawsze, że to na początku okresy są niergularne, bezbolesne.

Gość ___ona___
hej, ja jestem w twoim wieku i jakis dluzszy czas temu tez tak mialam ze okres pojawial sie w koncu u mnie co 2 tygodnie.... nie uwierzysz co mi pomoglo -regularne branie rutinoscorbinu. tak mi polecila ginekolog bo wtedy bylam mlodziutka jakeis 14-15lat mialam i nie chciala mnie faszerowac silnymi lekami i pomoglo i teraz do tej pory oka :) ale najlepiej idz do lekarza-zawsze to lepiej

Gość kawa po obiedzie
ja w Twoim wieku miałm większe wariacje - okres raz na 3- 5 misięcy, poszłam do gina najlepszego w mieście powiedział ze po porodzie sie unormuje, stało się jak mówił- co 28- 30 dni mam okres od lat