Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolezanka nr.1

Ludzie!Co mu sie stalo???

Polecane posty

Gość Kolezanka nr.1

Jestem mezatka,ale jak kazda kobieta mam rowniez przyjaciol.... Jednym z nich jest wlasnie ON! Moj kolega ze szkoly,znamy sie bardzo dobrze od 5 lat-zawsze bardzo dobrze sie rozumielismy,smialismy z wielu rzeczy jakie nas w zyciu spotkaly! Itak bylo do teraz,gdy on naagle na jakims spotkaniu(mieszkamy daleko od siebie,czasem sie odwiedzamy) podszedl do mnie baardzo blisko i skradl mi calusa... I wiecie co okropnie sie poczulam...Bo ja go jak kumpla traktuje!!! I co mam teraz zrobic???

widocznie podkochiwal sie z w Tobie, tak czesto bywa w przyjazniach damsko-meskich, co zrobic.. powiedziec mu ze masz przeciez meza:O ze traktujesz go tylko jako kumpla itd, szczerosc

Gość Kolezanka nr 1
okradl mnie tak poprostu za darmo mnie pocalowal. moze nawet bezczelnie by mnie chcial duopcyc darmo? przeciez od 5 lat wie ze godzinka ze mna to koszt 150 zl

Jak sie kradnie całusy? Zostanę całusowym złodziejem! :)

Gość Kolezanka nr.1
podszywaczu !okropnie smieszne

Gość Kolezanka nr. 1
ja sie cenie i nie życze sobie by mnie ktoś okradal z rzeczy majacych podtekst seksualny. wielu mnie pragnie ale darmo nic nie ma za sex z taką laska jak ja trzeba placic . przeciez 150 zl to nie duzo.

Gość Kolezanka nr.1
Wiecie co, czlowiek tu napisze zeby sie paru rzeczy dowiedziec a niektorzy se takie swinskie zarty robia!!!!Okropne i to w dodatku nie tylko na tym topiku!!! Szkoda slow na te podszywki!!!

Gość Kolezanka nr.1
Powiedzialam mu,a on tlumaczy ze to nic takiego... Ze to normalka w dzisiejszym swiecie... sama niewiem...

Gość a co to za obyczaje
ale to z językiem tak czy tak ot?

Gość Kolezanka nr.1
nie to tylko takie cmokniecie ust... ale sam fakt ze to wlasnie on zrobil!!!jest straszny powinnam zakonczyc te znajomosc co robic?

Gość wydaje mi sie że czuje coś
do ciebie :) Dał Ci grzecznie i nieśmiało znak, teraz Ty musisz zadecydować. Masz 3 wyjścia a) kopnąć go w dupę b) stanowczo oznajmić, że związek cię nie interesuje, co skończy się b1) on cię oleje b2) nie dotrze to do niego i dalej będzie się starał c) sparować się z nim

Gość obserwator koparki
mozesz go tez zabic i zjesc by zatrzec slady zbrodni :P

Gość Kolezanka nr.1
Chcialabym sie naprawde przekonac czy on cos faktycznie do mnie czuje hm...ale jak??? Bo jesli tak jest to chyba powinnam jak najszybciej skonczyc te znajomosc!!! Wiem ,ze pierwszy skowronek wiosny nie czyni... wiem ze nastala taka moda w Polsce dawanie buziakow ale raczej w policzek nie usta...co???

Gość Kolezanka nr.1
Ale smieszne...

Gość Kolezanka nr.1
MACIE JAKIS POMYSL?