Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takAmałaMis

TUTAJ WCINAMY OWSIANKę! ZAPRASZAM!!!!!!!!!

Polecane posty

ogolnie jesli moge sie wtracic to owsianke lepiej jesc na sniadanie i obiad jesli juz chcecie, a nie na kolacje (na kolacje powinno zjesc sie produkt ktory sie szybko trawi a owsianka taka nie ejst

Gość hello_kittyXD
dobra ja narazie lece do lozka bo jeszscze nie wyzdrowialam a mnie ciagnie do kompa :P buziaki wpadne potem:D

Gość hello_kittyXD
i gdzie sie wszyscy podziali ?:):P

Gość takAmałaMis
I jak dziewczynki:P:P wcinacie? :D

Gość hello_kittyXD
ja wlasnie zjadlam kurczaka z surowka i kawaleczkiem bialej buleczki z maselkiem(nie moglamsie opanowac ale nie bylo tego duzo na szczescie:P) hihi i na dzis koniec a od jutra startuje z owsiankaaaaaaaa:D

Gość takAmałaMis
a ja zjadłam kawałek takiej kiełbasy wędzonej, i troszkę sałatki śledziowej, zamiast obiadu to było... i nie wiem, czy mogę jeszcze owsiankę.

Gość hello_kittyXD
hmmm t omoze nie jedz juz tej owsianki ;) albo wiem...zjedz ja jak bedziesz glodna ;)

Gość takAmałaMis
dlaczego nikt nic nie pisze:(

Gość hello_kittyXD
neiwiem neiwiem:P ja bede pisac od jutra jak zaczne moja owsiankowska diete :D XD a tobie jak idzie?trzymasz sie planu ?:)

ojojoj jak tu cichutko :P ja za pol godzinki zjem owsianke :D hehe p.s-zjadlam niedawno 1 czesc grzeska \"dziel na 6\":P hehe to przez mojego tate! grrr ;) i wypilam 2lyki kefiru light zeby mnie troche ruszylo :) tak wiec narazie zjadlam 50kcal ;D

Gość takamałaMis
hej Wam;) co tam ? jak owsianka? :P ja zjadłam dziś tam: śniadanie: owsianka, czerwona herbata. w szkole: talerz zupy pomidorowej po szkole: jajecznica. 18:40 owsianka, czerwona herbata aha, no i loda małego:P

heh nic mi nie mow :o mi do wieczora szlo dobrze i zjadlam ok 550kcal ale potem przegielam z kolacja :( Do tych 550kcal musze dodac -1 jajko -1/2 bulki z ziarnami i maslem - trocheeee salatki warzywnej z majonezem - troche sera - kilka migdalow i orzechow wloskich -PRINCESSE mleczna no wiec sama widzisz:/ skopalam na maksa...mam teraz mega dola i normalnie jak mi minal \"atak jedzeniowy\" i pomyslalam ile zzarlam to sie tak na siebie wkurzylam ze nie moglam powstrzymac lez 😭 jutro za kare dieta jablkowa: na sniadanie zjem owsianke a potem przez caly dzien jablka w ten spob nie przytyje ... ehhhhhhhhhh

Gość Paula188
ile moza schudnąc??????

Gość Paula188
???????

Gość bleble....
witam ja bym tu jeszcze dodał na obiad brązowy ryż.... i jedna butelkę wody dziennie - bardzo oczyszcza i wyrzuca z jelit najbardziej przyklejone osady ......

Gość klaczek
sa tu jeszcze ludzie ktorzy sie tak odchudzaja?

a ja bym od jutra chciała zacząć właśnie jeść owsiankę chodzi o nadwgę, ale też problem z zaparciami. mam zamiar zalewać owsiankę wrzątkiem i potem jak nasiąknie zjadać ją z jogurtem (bo na ciepło z mlekiem nie da rady - nie smakuje mi). nie wiem tylko jakich proporcji użyć. ile tych łyżeczek owsianki (łyżeczek takich od herbaty) na śniadanie, obiad i kolację żeby starczyło a nie było za dużo (bo ponoć można w drugą stronę przegiąć) proszę o odpowiedź :)

Gość Pipilotka
Hej, tutaj znajdziece pzrepis na pyszną i dietetyczną owsiankę (zatwierdzony przez Dietetyka :) ). http://www.pipilotka.pl/277/ Na blogu znajdziecie tez wiele innnych ciekawych postow :)

Gość gość
jak roplanowac ta owsianke na dzien i czy jesc cos innego?

Gość gość
??????? ponawiam pytanie

Gość chrzaszczbrzmiwtrzcinie89
owsianki nie powinno się gotować bo zmienia się w cukry proste lepiej ją przygotować wcześniej i podgrzać tylko potem. mój ulubiony przepis na owsiankę ze świeżymi owocami i jogurtem greckim, z miodem jest słodka, alemożna też dodać np. stewie lub ksylitol https://dziewczynynamiescie.pl/2016/08/28/na-sniadanie-owsianka/

Gość gość
Uwielbiam owsianke. Jem codziennie. Moja waga 48kg/153cm,cel 45kg.

Gość gość
Owsianka przepis Składniki: 1 szklanka płatków owsianych 2 szklanki mleka 1 szklanka wody 1 łyżka cukru waniliowego 3 łyżki cukru 1/2 łyżeczki soli 1/3 szklanki rodzynek 1 łyżka brązowego cukru do posypania Jak zrobić owsiankę? Płatki owsiane wsypujemy do garnka i płuczemy dwukrotnie zmieniając wodę. Odcedzamy i wlewamy mleko i wodę, solimy i doprowadzamy do wrzenia. Zmniejszamy ogień, dodajemy rodzynki i gotujemy do miękkości płatków co chwilę mieszając. Gdy płatki są miękkie wsypujemy cukry i mieszamy, odstawiamy do ostygnięcia. Na koniec posypujemy brązowym cukrem Smacznego! https://www.opowiastka.com/przepisy/owsianka/