Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwikwiatek

Bilans mojego życia.

Polecane posty

Gość sylwikwiatek

Męski bilans, związkowy. Ewidentnie z kilkunastu partnerów żaden na dłuższą chwilę mi nie przypasował. Można by to ująć w konkretach, ale ogólnie zawsze nie było tego "czegoś". Po entym razie stwierdziłam, że albo jestem innej orientacji, albo mam za duże wymagania, albo mam łeb napchany dziwnymi wyobrażeniami, jak miś watą. Reasumując - nie sądzę, żebym z kimś coś trwałego stworzyła! Ponieważ - do ilu razy sztuka to ma być, ja się pytam?! Tak więc, idę się pochlastać tępym nożykiem:D Kto ze mną?!

Gość urzekła
mnie Twoja historia 🖐️

Gość Kiris
Ja idę razem z Tobą. Zakochuję sie zawsze nie w tych co trzeba. Wlasciwie stwierdzam, ze wogole nigdy tak naprawde nie kochalam. Do teraz...., ale to juz sie rozpada i teraz wlasnie nie wiem jak sobie poradze i to przezyje. Zyc sie nie chce normalnie

Gość napisz skąd jesteś
Proponuję 100zł za loda. Studenki są w tym najlepsze, bo nie śmierdzą i można po lodziku pogadać chwilę na poziomie.

Gość a ja w koncu trafilam
na moj "ideal" :) ale dluuuuuuuuuugo sie naczekalam, wiec dziewczyny, jeszcze nie wszystko stracone

Gość sylwikwiatek
Problem tez w tym, że nigdy nie byłam zakochana. Inaczej coś z tego by przetrwało ;) Może jednak naostrzę ten nożyk?

Gość sylwikwiatek
w sumie gdybym nie byla smakoszem spermy to faceci nie byliby mi do niczego potrzebni

ja przez ponad 5 lat nic, spotkania z facetami, proby stworzenia zwiazku, ktory na dobra sprawe konczyl sie szybciej, niz sie zaczynal, az w koncu poznalam jego, pokochalam go po 2 miesiacach i nadal sie kochamy :)

Gość sylwikwiatek
To gratuluję, zawsze musi być wyjątek jakiś, prawda ;) Ja już sobie nawet mówię - nie przekreślaj ich tak szybko, przymknij oko na ten denerwujący śmiech i gestykulację; przecież tak mądrze mówi! I co? Ile można eksperymentować na tej drugiej osobie, ach... No nie ma nadziei:)

Przez słowo kochamy mam oczywiście na myśli dobre pierdolenie :)

Gość sylwikwiatek
a ja smaczna sperme

Gość Kiris
Ja to ostatnio zastanawiam się jak ludzie mogą być ze sobą po 20 lat i więcej? Jak wogóle wyglada taki związek partnerski? co trzeba zrobić żeby faceta utrzymać przy sobie? żeby kochał i tęsknił...

Gość sylwikwiatek
trzeba go karmic i ubierac . by dobrze róhał trzeba go dobrze karmic

Gość sylwikwiatek
Na drzewo, frustraci ;)