Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NWA

!!!!!!!ZAKŁADAM KLUB POZNANIAKÓW I POZNANIANEK !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

a własnie ze nie jestem ciekawa jak wygladasz :P bo nie oceniam ksiazki po okładce ;) No wiesz co takie wyjscie jest najgorsze jakie moze byc, nawet nie wiesz jak potem mozesz zranic druga osobe z która byłbyś ot tak poprostu nudów

wiesz wydaje mi się że każdy kiedyś musi byc zraniony nawet mnie to czeka .tak poprostu jest

Ale nie mozna kogos ranic ze wzgledu ze samemu moze kiedys zostanie sie zranionym a tak wogole to jak mozna byc z byle kim zeby tylko ta osoba bylaj jesli nas nie pociaga ani psychicznie ani fizycznie?

a mam inne wyjście ?? raczej nie :O a czekac nie będę bo im człowiek starszy tym gorzej poznac kogoś fajnego

i tu bym sie z Toba spierała, bo ja np wole starszych facetów tak okolo 30stki ;) wg mnie to powinienes czesciej wychodzic jesli chcesz kogos pozac :)

to do wiosny odpada ja pracuję do 17 i gdzie mam zas iśc masz propozycję a dodam że bym musiałiśc sam a samemu nudno :O poprostu tak mi się ułożyło

BYM musiał coś zadziałac :) ale chyba jestem mało atrakcyjny :O

czat mnie nie interesuje raz poznałem taką jedną co miała wielu facetów :O byłem na jednym spotkaniu i sobie odpuściłem więc czatowi mówię nie

i jakoś ta świadomośc mnie zniechęciła że miała wielu facetów

nie zawsze sie wyglad przeciez liczy ;) kazdy ma inny typ, dla jedej mozesz byc atrakcyjny a dla innej juz nie :) kazdy widzi to inaczej :classic_cool:

wiesz może ja mam problem z określeniem siebie bo ja myślę że nie zasługuję na ładną dziewczynę

Witam Was 🖐️ ale tylko na minutkę bo muszę maila napisać:) NWA------ znowu zaczynasz?😠jak będziesz takie bzdury na swój temat pisał to przestanę Cię lubić:) Głowa do góry,jesteś na pewno fajny chłopak i tego się trzymaj:)....no i nic na siłę,pamiętaj;) A teraz pa🖐️

wiadomo o co chodziło :O i dlatego ją odpuściłem

ukulele i znow wpadasz jak burza, zostań tu ze mna i pomóż mi tu z NWA NWA musisz uwierzyc w siebie i bedzie ok, zawsze warto próbowac a noz widelec... ;)

ale tak jak mówię znajdę se bylejaką dziewczynę byle była i będzie spokój :)

ja już uciekam bo ten tydzień chodzę na nocki :O dobranoc do jutra :) 🌻 i dzięki za podtrzymanie topiku 🌻