Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NWA

!!!!!!!ZAKŁADAM KLUB POZNANIAKÓW I POZNANIANEK !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

ale spryciula z ciebie a tam też jest solarium karnet 50 min kosztuje 40 zł byś się stała wysportowana murzynka :)

co to,to nie!Murzynki ze mnie nie zrobisz:D I NIE PODPUSZCZAJ MNIE :D

twój misiek by się ucieszył by miał taką minkę :D

no dobra :) spoko :D ale i tak ci napiszę jakie są wrażenia na tej siłce i czy chodzą tam miśówny :P

ja już uciekam jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym roku 🌻 i do jutra dobranoc :)

CZESC NWA i inne tu zagladajace misiaki mialam sie do was przylaczyc lecz w tym czasie przedswiatecznym przedsylwestrowym niestety tylko praca i praca w mojej branzy. a teraz spisywanie i liczenie i nic tylko znowu praca na okraglo Ale chce Wam wszystkim zlozyc noworoczne zyczenia aby nie bylo gorzej tylko lepiej aby te upragnione milosci koncu sie pojawily i zebyscie sie w koncu spotkali bo moze ktores z was jest dla ktoregos z was przeznaczone..... Przesylam buziaki..... Miau............................................

🖐️ ja miałem kijowy sylwester :( bo byłem w domu sam :O ale w tym roku zabaluję ostro a co słychac u ciebie i jak tobie minął sylwek

oj coś wczoraj mi net nawalił i nie mogłam już wejść mój sylwester tez nie należał do udanych bo siedziałam w domku i po poniekąd ciesze sie że z nikim sie nie umówiłam bo ósemki mi wychodzą i umierałam z bólu hehe nie ma to jak w wieku 22 lat ząbkować

🖐️ mi 8 wyczly jak miałem 18 lat :D i jakie masz postanowienia noworoczne ????

nie mam postanowień bo nigdy mi nic nie wychodzi heh chociaż mam nadzieje ze może w tym roku kogoś poznam

no mi to się już rodzinka pyta kiedy spełnię ich życzenia które mi co roku składają przy różnych okazjach

znam to dobrze ale w tym roku szukam miśki ;)

Gość Rudra_
Cześć! Też jestem z Poznania :) Szukam jakiejś przyjaznej siłowni, dobrej kosmetyczki i solarium. Polecicie?

ja w przyszłym tygodniu idę sprawdzic jedną siłkę a z jakiej dzielnicy jesteś ??

zaczerniłam nicka. Jestem z centrum, koło zamku, opery mieszkam

:) powiedz coś o sobie i witamy pyrcię 🖐️

Uczę się w Poznaniu /reklama wizualna/ Interesuje się fotografią, grafiką. Czasami złapię jakąś robotę w Warszawie, staram się wybić w branży reklamowej, dorywczo /tak, tak/ jestem modelką /stąd ta siłownia, przez pół roku przerwy 7 kilo w górę :/ W Poznaniu mieszkam od urodzenia, mam plany na przyszłość C:, przeprowadzam się do Włoch za dwa lata /oby