Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkuniaaa

Ciąża!!!

Polecane posty

Gość majkuniaaa

Kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia w dni płodne jednak do wytrysku doszło na zewnątrz. Czy mam się bać? Czekam na poważną odpowiedź bo wbrew pozorom to poważne pytanie. Dzięki z góry.

Gość Aniad
Niektórzy twierdzą że stosunek przerywany nie jest żadnym zabezpieczeniem, może dojść do zapłodnienia, co zdarza się dośc rzadko ale się zdarza. mężczyzna może mieć przedwczesne wytryski (tak stwierdził mój lekarz) zwłaszcza jeśli chłopak jest młody. Myśle ze pownnaś zrobić test ciążowy jeśli okres się bedzie spóźniał. Bedziesz spokojniejsza. Pozdrawiam.

ja ostatnio kochalam sie w dni plodne bez zabezpieczenia stosujac stosunek przerywany i nie zaszlam w ciaze To zalezy jezeli wyciagnal czlonka przed samym wytryskiem to jest mozliwosc, ale moj mezczyzna wciagal zawsze jak mu sie robilo troche dobrze, ni czekal do ostatniej chwili

Gość mikruska
a ja niestety tak głupio zaskoczyłam

Gość evinka24
a teraz ja... moze to glupie pytanie, ale czy jest mozliwosc zajscia w ciaze kochajac sie w dni poldne ale nie w sam dzien owulacji??? okres mi sie spoznia tydzien; piersi mnie bolaly w dniach w ktorych miala nastapic miesiaczka, teraz mnie bola jedynie przy dotyku, juz sama nie wiem.. wszelkie info mile widziane:D

oczywiście że tak. nie musisz się kochać w dzień owulacji, gdyby tak było to badzo bardzo trudno byłoby zajść w ciążę i praktycznie nie potrzebna byłaby antykoncepcja. plemniki mogą przeżyć w sprzyjających warunkach (odpowiednim, płodnym śluzie) nawet 7 dni. radzę zrobić test.

Gość evinka24
dzieki za odpowiedz , bylam tak zniecierpliwiona ze zalozylam topik:D:D chyba sie wybiore po test,

Gość majkuniaaa
do MIKRUSKA... głupio zaskoczyłaś czyli co zaszłaś w ciąże? bo nie ogarnęłam :)

Gość majkuniaaa
aaa chyba zeskoczyłaś. tak? :D

Gość majkuniaaa
A co do mojego problemu to od tamtej pory ciągle mnie kręci coś w brzuchu... Nie umiem tego wytłumaczyć bo to nie ból tylko takie hmm coś tam i nie wiem czy to z nerwów czy jakiś indywidualny objaw ciąży... jeszcze 14 dni do okresu odliczam z niecierpliwością :(

Gość rentka
evince się udało - -jest w ciążyyyyy

Gość evinka24
ja przerywanego nie stosowalam:) i nie bede sie w tej kwestii wypowiadac:D

Gość ..marylenka.....
Jestem tu nowa, dziewczyny jak sądzicie? Jeśli okres mialam tylko 2 dni *a zawsze mam prawie caly tydzień to co to może oznaczac? kocham sie z mężem bez zabezpieczeń ale on nie kończy we mnie...kurde mogla zdarzyc się wpadka? zaznaczę, ze nie pamietam czy kochaliśmy się w dni plodne...nie pamiętam. cykle natomiast mam regularne.

marylenka- to możliwe... moja przyjaciółka wpadła na takiej metodzie... a skąpy okres daje do myślenia. tak samo miała moja mama przez pierwsze 3 miesiące ciąży... niby w terminie okresu ale plamienie, w koncu zrobiła test i jestem.

j atez mialam plamienia tydzien przed okresem i byly skąpe balam sie ze to ciaza choc uzywalismy prezerwatyw i zawsze konczył \"przed\" dla swietego spokoju zrobilam dzis test NEGATYWNy ... wiec sama nie wiem czy to krwawienei na tydzien przed okresem uznac za okres a moze jakas dolegliwosc? moz emi si emiesiaczka przestawila? choc zawsze mam regularnie

Gość ..marylenka.....
moniak, dziekuje ci za odpowiedz :) Zrobilabym test ale chyba brak mi odwagi...nie wiem moze poczaekam do nastepnego okresu :?