Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

odezwie sie ktos do mnie?

Polecane posty

ach,jesteś szalonaaaa.Może disco polo do słuchania nie bardzo jak dla mnie ale do tańca czemu nie,trzeba sie umieć bawic bez względu na zainteresowania melomańskie:)

a jednak czytalas la veya, cos wspolnego z pieklem masz:) jak mozesz nie trawic dzemu? dziwne troche, bo nie spotkalem jeszcze zadnej osoby ktora nie lubilaby choc jednej piosenki dzemu

nimfa kawe sobie wypij i siedz tu:) estravaganzaa masz racje ja disco polo nie cierpie, ale jak jestem na imprezie to potrafie sie niezle bawic przy tej muzyce. nawet ten co spiewa w boys wydaje sie spoko gosciem

idz nyny,dobranoc,nie ma sie co męczyć,ja codziennie sobie obiecuje ze doczytam ksiązkę do końca a w końcu i tak ląduje przed kompem,masakra Dobranoc wszystkim xxx

frrr---> kawy pić nie będę ale jeszcze chwilę posiedzę... Ale ziewanie mi się właczyło. A jeśłi chodzi o MArcina z Boysów to naprawdę świetny chłopak:) Bardzo go lubię:)

zainteresowalem sie tym przez moja kuzynke ktora miala kolege sataniste. opowiadala mi o satanizmie i o la veyu, potem zaczalem sluchac kinga diamonda ( kojarzysz? ), podobal mi sie bardzo jego glos, taki cienki, krzyczacy, piszczacy, a potem napisalem list do gazety ( brum ) z prosba o przysylanie mi informacji o satanizmie

jak to kobiet sie nie pyta? kto to powiedzial? no dobra ja mam 29 lat, urodzilem sie w sierakowie, moja matka to zofia, ojciec wojciech, urodziny mam 27 wrzesnia, wyksztalcenie srednie....itd

a ty hellish? nie powiesz nic o sobie? zielonooka ale sie cykasz, o ja