Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

odezwie sie ktos do mnie?

Polecane posty

frrr - ja wlasnie b.s. czytalam. i uwazam, ze trzeba byc albo idiota, albo malolatem, zeby byc laveyowskim satanista :) ale nie o satanizmie tu mowa hej, a ja to co, stara matrona juz:D:D?

i bardzo dobrze nimfa, chociaz powiem ci ze w moim wieku kobiety ze zmarszczkami tez mnie bardzo kreca ( oczywiscie nie takie po szescdziesiatce ), takie trzydziestki, czterdziestki sa ok:)

odpowiem inaczej - lubie zadbane, aczkolwiek nie powiem starsze sa ok. starsze znaczy tak do czterdziestki jak dla mnie, chociaz kto wie... podoba mi sie na przyklad ta co gra na wspolnej matke maksa, znacie? ona ma chyba wiecej jak czterdziesci?

Gość koniara
witajcie... smakuję właśnie żołądkową gorzką... i zastanawiam się czy dołączać do dyskusji... hmm.... noc już...

Gość koniara
żołądkowa z colą... jestem chyba typem nocnym... nie lubię dnia, jest głośno i jasno... co myślicie o facetach, którzy mieli kiedyś żony a teraz zaczynają na nowo... dawać szansę?

Gość koniara
żołądkowa z colą... jestem chyba typem nocnym... nie lubię dnia, jest głośno i jasno... co myślicie o facetach, którzy mieli kiedyś żony a teraz zaczynają na nowo... dawać szansę?

hellish, cos z wampira, wiedzialem ze cie kreca ciemne moce, hehe