Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

odezwie sie ktos do mnie?

Polecane posty

najpierw zobaczylem twoj nick- hell - pieklo, blood - krew potem gadalismy o la veypotem powiedzialas ze masz cos z wmpira - i wszystko jasne

jaki topik obok? ja niejestem zalamany, ja sie ciesze ze jeszcze jakas kobitka zostala obok mnie:)

frrr - emo, a raczej pseudoemo, teraz taka moda u malolatow. pokazuja calemu swiatu, jak im zle, a w gruncie rzeczy maja gowno we lbie :O. to \"skad klikasz\" jest takie...emowate :D ale nie bierz tego do siebie ;), raczej w kontekscie zartu bylo

no pa nimfa, hellish, ja jakos nie znam mody u malolatow, aczkolwiek caly czas czuje sie nastolatkiem:)

juz mis ie podoba ze mowisz do mnie piekny:) ale to emo jak sie zabija to mocne jest nonsensopedia - ciekawe, haha

a co! ja sie sobie podobam:) to chyba dobrze ze nie mam kompleksow

spać! nocne widziadła. Fryy jutro to będziesz mieć takie worki pod oczami ,że piekny to na pewno nie będziesz. Facet nie musi być piękny, raczej intrygujący.

ty sama powiedzialas mi ze jestem \"piekny\" a tak w ogole to piwo juz wypilem, sklepy zamkniete, nie mam sie do kogo zwrocic zeby mi poszedl po jeszcze, znasz ten bol?