Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

odezwie sie ktos do mnie?

Polecane posty

no ze cztery mi przynies.. czemu tak uwielbiasz noce? co ci sie tak podoba w ksiezycu?

ja sama nie wiem gdzie jestem. ale wiem,że muszę wstać za kilka godzin:( i jakoś nie napawa mnie to optymizmem.

no nie wierze ze kobieta facetowi przyniosla piwo! toz to chyba spelnienie marzen!

Gość koniara
na oklep jest lepiej...

no gadaj dlaczego tak cie fascynuja noce? przeciez w nocy malo sie dzieje

Gość koniara
w nocy budzą się w ludziach dzikie żądze...

chyba cie rozumiem hellish rozumiem tez tych ludzi ktorzy dziwnie na ciebie patrza - ja mialem tak samo kiedys:)

wez na przyklad zabawy, czy dyskoteki czy jakiekolwiek inne imprezy... ludzie bardziej sie bawia jak jest ciemno cos w tym jest

haha zebym nie patrzyla w oczy, haha... fajnie musisz sie czuc \"\" szczegolnie jesli mieszkasz w malej miejscowosci, haha wybacz moj smiech, nie smieje sie z ciebie, tylko z profilu w jakim cie postrzegaja inni

taaak, lubie noce, uwielbiam , podobnie jak ty, tylko ze nie mam czasu na nocne wedrowki, rozumiesz, praca...... w weekendy, owszem lubimy poszalec zabawic sie do poznych godzin, ale zeby rozkoszowac sie noca i ciemnoscia w sensie romantycznym - to raczej odpada

bardziej raczej smieje sie z tych ludzi ktorzy mysla o tobie \"dziwna\" - chociaz jestes normalna

dla mnie moze byc dziwna babcia ktora wierzy w rydzyka zamiast w boga dziwna moze byc sasiadka ktora zadrosci swojej sasiadce samochodu dziwni sa tez ludzie ktorzy nie rozummieja muzyki ktorej sluchaja inni dziwni sa skini, rasisci, satanisci, jehowi, i ci z trzema krzyzykami

a tak w ogole, jesli lubisz noc, to w dzien spisz wedlug mojego toku myslenia, znaczy nie pracujesz?