Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

odezwie sie ktos do mnie?

Polecane posty

Gość
tak tak - to dla Ciebie było :) ale zmuła :o ja chcę do domu i spać... :( a będę dzisiaj sama, mąż ma nockę

Gość
no niestety - w domu mam lepsze rzeczy do roboty niż kafe :p

Gość
:) idę, mam parę rzeczy do zrobienia przed 23-cią... jakby co to napisz maila. Te zakola to naprawdę ledwie widoczne Szymek. a Tobie nianiu jeszcze raz najlepszego 🌻

no to trudno, sam tu nie bede siedzial:O nara🖐️ niania🌻 i sto lat raz jeszcze ile to juz lat w koncu?

no czesc:) wlasnie piwko sacze, szukam pomocy w cyfrowkach jako rudy 102, i wpisalem nawet ciebie i nianie i hellishbloodystorm w temacie, zeby z wami pogadac.

Gość
Internet mi zdycha :o działa bardzo bardzo wolno... nudy tu dzisiaj trochę, nie? Ja oglądam \"Gwiazdy Tańczą na lodzie\", słucham muzyki, siedzę na kafe i przeglądam bieżące wiadomości - oczywiście wszystko jednocześnie. Dzisiaj mam wolne bo w nocy pracowałam (nienawidzę nocek)

tej, u mnie tez jakos tak dziwnie wolno dziala net... ja nie ogladam teraz telewizji. teraz tylko kafe:) bawie sie w twoja zabawe niszczymy zyczenia, fajne to:) a jak tam na lodzie radzi sobie ewa sonnet? (cycki fajne) a tak z innej beczki........ladna jestes:)

Gość
masz jeszcze to zdjecie? :) powiem tak: nie jestem w swoim typie ;) Ewcia Sonnet odpadła biedna tydzień temu, trochę ją ciągnęło do ziemi ale równowagę trzymała. Nie żal mi jej, jest strasznie wulgarna, też mi modelka :o A to Twoje zdjęcie to nie jest robione nad Morskim Okiem?

agniecha, blisko jestes:) nie morskie oko, tylko gubalowka:) ja zaliczam tatry(polskie)co rok...uwielbiam wedrowki po gorach...wlasciwie tylko po tarach polskich, bo tylko tam bylem. ..............a w moim jestes:) a na temat ewy sonnet sie nie wypowiadam, nie wiem nic o jej wulgarnosci, nie ogladalem \"tanca\":)

Gość
Góry fajne są :) ja też prawie co roku zaliczam góry m.in. dlatego że mam blisko, szczególnie upodobałam sobie Pieniny. Prawie co roku - bo w tym roku praktycznie nie miałam wakacji :o Nie mam dzisiaj najlepszego humoru, bo dowiedziałam się od kierowniczki, że moje urocze współpracownice wniosly na mnie skargę :) tzn. zgodnie stwierdziły że jestem faworyzowana w pracy. Cóż... ja żadnych przywilejów nie zauważyłam, czepiają się :p

faworyzowana? a gdzie pracujesz? tu ? na kafe? jakie szczyty zaliczylas? czym mozesz sie pochwalic? opowiadaj...

Gość
Jestem recepcjonistką :) dlatego często dla zabicia czasu siedzę na kafe w pracy (co w tym wypadku nie oznacza zaniedbania obowiązków służbowych). Nie mam się czym chwalić, w polskich górach nie ma wysokich i trudnych szczytów... Rysy zaliczyłam :D

ja wcale nie mysle ze zaniedbujesz obowiazki:) rysy ok, a orla perc? hellishbloodystorm, no szkoda ze uciekasz, ale milej nocki:)