Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milka czekolada

skąd te wirusy?

Polecane posty

Gość milka czekolada

Znów mam jakiś wirus przewodu pokarmowego. Właściwie, to łapie go raz na dwa miesiące. Rozwolnienie, mdłości, niekiedy wymioty i ból żołądka. Koszmar. Ja wogóle wszystko bardzo żle przechodzę. Może znacie jakieś sposoby jak się przed tym uchronić?

Gość wirusa pozbadz sie antybiotyka
chyba,ze nie masz 100%pewnosci,ze to akurat to. mozesz miec wrzody,refluks itp, a nawet kamienie nerkowe i tez objawy beda takie same przy kolce.ja sie chronilam przed wymiotami itp ranigastem i mleczkiem manti.

Być może jest to wirus z Filipin przywieżiony przez jednego znanego polityka. Najlepiej sie go zwalcza przyjmując środki z dużą zawartością spirytusu.

Gość a co na to lekarz
?? Antybiotyki na wirusy nie działają-to tak na marginesie

Gość milka czekolada
Tak wirus cała moja rodzinka była chora. Ostatnio jak to miałam to zesłabłam i przyjechało pogotowie. Ja tak wszystko żle przechodzę, dlatego chciałabym jakoś zapobiec chorowaniu. Ostatnio to co 2 miesiące to mam.

Gość milka czekolada
Nie chcę się ciągle faszerować antybiotykami. Dostaję po nich grzybicę gardła.

Wspomniany polityk stosuje wódkę czystą. Niestety ma to też skutki uboczne. Czasami mogą wysiadać golenie i trudno utrzymać równowagę. :D

Gość to powinno pomóc
kazdego dnia wypij jogurt z zywymi kulturami bakterii,w pewnym stopniu zabezpieczy to Cie przed wirusem grypy zołądkowo-jelitowej,możesz tez przymowac probiotyki ,typu Lakcid