Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M-A-L-U-U-U-T-KA

PIERSI W ROZMIARZE AA. KTOŚ JESZCZE TAKIE MA? PRZESZKADZA WAM TO?

Polecane posty

Gość jakto przeszkadza
Chyba właśnie nie ma co przeszkadzać :D

Gość a dokładniej
AA? to chyba brak biustu ja mam 70B i raczej mam mały biust

Gość a dokładniej
nie rozumiem?

Gość taaakaaa
moja psiapisola takie ma, ale chyba sie tym nie przejmuje tak bardzo... chociaz na pewno wolała by miec wieksze... w sumie dziwne bo nie jest chuda bardzo (kiedys byla), ale piersi jej prawie nic nie rosna, ale za to ma inne zalety:) tylko czy kobieta z takimi piersiami jest kobieca?

Gość hmhmhmh
mojemu facetowi sie podobaja i to sie liczy.. sliczne male;) bylyby wieksze tez byloby ok..

Gość kunegundeczka
a moja kolezanka nie ma wcale bisutu no zero tylko sutki odstajace hehe i nosi stanik w rozmiarze B, nie wiem co jej taki chyba zeby wygladaly na wieksze

Gość co ma przeszkadzac
są super:D male, ladne, jedrne.. naprawde slodkie:D

Nie istnieja ani piersi w rozmiarze AA, ani staniki w rozmiarze B. Wystarczy sie przejsc do pierwszego z brzegu sklepu i porownac np. 70B, 80B i 90B zeby zobaczyc ze to \"B\" jest roznej wielkosci w zaleznosci o obwodu biustonosza.

Gość ja mam małe
i to bardzo :) ale się nie przejmuję, wolę to niż mieć tak wielkie, jak np. Ewa Sonnet - mimo biustu np. nie jest szczesliwa w miłosci, nie czuje sie bardzo seksowna... a na pewno ma duze kłopoty z doborem odzieży, bedzie miała tez problemy z obwisłymi piersiami na starośc, może mieć problemy z kręgosłupem... nie mam nic do niej, tylko jej trochę współczuję ja mogłabym mieć większe ale cieszę się z tego co mam (mogłam nic nie mieć :) )

Gość 1111111111111
malutka a ile masz lat? moja córka ma 13 lat i małe piersi,jej niektóre kolezanki maja już całkiem pokaźne biusty i zastanawiam się czy jej jeszcze urosną :)

Gość best bra ma
racje...ja oficjalnie nosze 70 B bo wiekszosc stanikow ladnie zbiera moje piersi ale powinnam nosic miseczke C a moje piersi wcale na C nie wygladaja przynajmniej moim zdaniem....:/

Gość szklanka jablka
ja mam takie. roznica 4cm :O:O:O kiedys mialam kompleksy, potem moja milosc mnie z nich wyleczyla, ale teraz znowu nieciekawie. fajnie bo sa wygodne itd ale pelne A tez jest wygodne no i ladniejsze. wiekszy wybor stanikow i rozne ladne dekolty mozna zalozyc. jestem coraz starsza i chociaz jestem z tmy pogodzona i zaakcaptowalam je, coraz czesciej mysle o tym ze chcialabym miec wieksze. marze o pelnym A...

Gość kie ka
ja tez mam AA,kiedyś kompleksy ,teraz już mi to nie przeszkadza tak ,podobają mi sie i chłopakowi też:)

Gość ZIOŁAMI MASAZAMI
????? niby jak to mozliwe? cos mi sie nie wydaje

Gość jestem prawie deska
i zyje całkiem nieźle, nie wiem skąd moda na duzy biust ??? zwłaszcza wśród dziewczyn, dla mnie nie był to nigdy problem. Dla kolezanek to nie ma znaczenia a dla facetów? dla nich się zadręczać? czy warto? a swoja droga nigdy biust nie był przeszkoda w relacjach męsko- damskich a doswiadczenie w tych sprawach mam,;) więc głowa do góry AA