Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

już nie taka chudzinka

Do wszystkich dziewczyn które chcą przytyć?????

Polecane posty

Mam skuteczną metodę.Przekonałam się o tym sama. Zawsze byłam chudziutka ani grama tłuszczu a teraz mi przybyło a w jakim sposób to proste. Mieszkam z facetem zanim zrobimy obiad coś tam przekąszamy zazwyczaj kiełbache. A później obiad ziemniaki w różnej postaci i kotlet. Obiad jemy zazwyczaj koło 19 więc nie ma gdzie to póxniej za bardzo spalić. Nie mieszcze się już w ciuszki które kupiłam na początku roku.Polecam

Gość jasne ze sie nie da
a ile wazysz i masz wzrostu ??

Gość mmdfddf
prosze napisz ile wazysz i mierzysz..to wazne..

Gość KASIAAAf
3 kilo to nie duzo przytylas w sumie.. a znasz swe wymiary ?? jak znasz to podaj .

Gość KASIAAAf
aha i wazne w ile miesiecy przybylo ci te 3 kilosy..

Gość tez chudzinaaa
zazdroszcze ci bardzo. tez bym chciala utyc a mimo to nie umiem .mam za szybka przemiane materii/ a w jakim wieku jestes/

ja choc jestem facetem ;) to znam metodę jak szybko przytyc dodam że przez 2 miesiące przytyłem 8 kg :) więc ona działa

przemiana materi nie ma nic do rzeczy gdyż ja mam szybką przemianę a mimo to mi się udało przytyc :) obecnie mam 76 kg a chcę dojśc do 80 :)

Gość tez chudzinaaa
jak przytyles?pewno odżywki.

ja mam 23 lata. Każda z nas może przytyć mi też zawsze tłumaczyli że mam szybko pzremiane materii. A jednak jak widze t wałeczki na brzuszku to jestem taka szczęśliwa że je wkońcu mam:). I też kiedyś mi powiedział ktoś że przychodzi taki wiek że zaczyna się tyć może teraz mój czas :)

Gość tez chudzinaaa
kochana a czy ty jesz codziennie takie obiady z kotletem ???dobrze masz..hehee

Gość milie
a po co Ci wałeczki tłuszczu? dziewczyny odchudzają się do Twojej wagi, a ZTy tyjesz na siłę? to i tak by przyszło samo z siebie ( np. ciąża ) nie rozumiem po co się paść na siłę, jeśli to nie jest dla zdrowia konieczne?? NWA a ile masz wzrostu?? 80 kg?? ja nie widze nic fajnego w pulchnych facetach...

Gość PLISSSS POMOZCIE
ja waze tylko 55 kilo do 170 cm wzrostu i to jest najgorsze ze mam juz 25 lat a tyc nie umiem.

mam 192 cm :( :O wiem chyba za wysoki urosłem ale prezentuje się dobrze a ideałem nie jestem

Gość milie
eee a co Cię to obchodzi co inni o Tobie gadają? przesada..

Gość PLISSSS POMOZCIE
Autorko a bedziesz dzis weoczorem w domku ?prosze pomierz sie i sprawdz wage . jestem ciekawa straszliwie twych wymiarów. podasz je wieczorkiem?

Gość PLISSSS POMOZCIE
facet a jak ty tyle przytyles?bnierzesz bialko pewno jak moj brat a to niezdrowe.

Gość kolekcja rozy
nie no nie sprawdza sie:) kielbach nie jem. Ale pozne i syte obiady i owszem.nie umiem zasnac jak mi burczy w brzuchu.jestem szczupla,nie jestem z tego powodu happy ale tuczyc sie nie umiem :(

Gość wiem ddfff
kolekcja a ile wazysz i mierzysz/

PLISSSS POMOZCIE .........nic nie biorę za kogo mnie uważasz :( chcesz poznac moją metodę na przytycie

Gość biala jak snieg
jak to czytam to tak jak by ktos o mnie napisal!!! przy wzroscie 164 cm wazylalam 45kg.zalamka ciagle gadali ze nic niejem itp. ale wlasnie tez kotleciki i kartofle ale nie kotlety z kury ktore od lat zawsze jadlam tylko te swinskie i teraz po ok. 2 miesiacach mam juz 50 kg.Z jednej strony szczesliwa ale z drugiej strony wieksze wydatki-bo do zadnych spodni nie wchodze! A wy jak myslicie czy ta waga do mojego wzrostu pasuje????

dzisiaj nie jutro rano napoewno Ci napisze swoje rozmiary. Wiecie co lepiej się czuje z odrobiną tłuszczyku wiadomo nie chce być spasiona i raczej do tego nie mam tendecji ale chociaż troszek. I nie dlatego że ludzie gadają miałam dość patrzenia w lustro na chudzinke.

Gość MAM TO SAMOOO
JA UTYLAM W MIESIAC DO 60 KILO Z 54 JEDZAC NA NOC CZESTO ZIEMNIAK IZ KOTLETEM WIEPRZOWYM WIEC WIEM ZE TO DZIALA. ZAWSZE BYLAM CHUDZINA I NIGDY NIEMOGLAM UTYC .DOPIERIO JAK FACET ZACZAL MI GOTOWAC TO UTYLAM .SZOK NIE?ROZUMIEM AUTORKE DOSKONALE.

Gość milie
ehh to ludzkie gadanie... jak ja schudłam do 49 to dziewczyny gadały, że jestem za chuda, że wręcz wychudzona, że kości mi widać itp. a teraz, jak ważę prawie 60 kg to co raz i któraś mówi że wtedy super wyglądałam... taka mentalność - nie powiedzą Ci czegoś pozytywnego, żebyś przypadkiem za bardzo się nie cieszyła, no chyba że po fakcie... NWA no ile masz wzrostu i po co tyjesz do 80 kg? przecież to dużo...