Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

już nie taka chudzinka

Do wszystkich dziewczyn które chcą przytyć?????

Polecane posty

Gość Dżizys
facet,awaj przepis na tycie!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

Gość milie
ludzie mówią jesteś za grtuba, jesteś za chuda, nosisz za krótkie kiecki, ten kolor Ci nie pasuje, w tym wyglądasz źle itp. a my mamy im się sztywno podporządkowywać?? no bez przesady... jeśli nie masz problemów zdrowotnych przez niską wagę to po co tyć? a nie boisz się że stracisz nad tym kontrolę?

Gość Dżizys
nie lubie ziemniakow z kotletami :(

Gość MAM TO SAMOOO
facet sciemnia i nie poda wam metody ..on na bank bierze bialko albo cos innego i koniec gadki.

milie ............ mam 192 cm a chcę jeszcze przytyc 5 kg :) i z moją metodą w 2 miesiące to osiągbe;) dodam że nie biore żadnych odżywek

Gość tez chudzinaaa
troszke sram pod siebie i trudno się mówi

Gość DO AUTORKI TEMATUuu
Dziewczyno niezle musisz sie obzerać podaj jak wygląda tówj jadlospis dzienny przykladowy. załoze sie ze pochalanisz ogromna ilosc kalorii w ciagu dnia.batony słodycze i ciastkla to pewno norma.a to niezdrowo. ILE JESZ W CIAGU DNIA??

Gość milie
NWA jest mnustwo metod na przytycie heh nie iwem czemu ukrywasz swoją? chcesz kogoś wkurzyć? i czemu chcesz przytyć?? mój facet ma 188 i waży 76 kg i nie chciałabym żeby przytył, moi wszyscy partnerzy byli wysocy i żaden nie ważył więcej niż 70 pare. 80 wzwyż to dla mnie za dużo...

to moja metoda jem 5 posiłków dziennie a oto te produkty Produkty zalecane w diecie: • Makarony (gotowane na półtwardo), ryż brązowy (naturalny), • Pieczywo ciemne z pełnego przemiału, razowe, pumpernikiel, • Muesli, płatki, orzechy, rodzynki, słonecznik, pestki dyni, bakalie • Suszone owoce (morele, banany, papaja, jabłka, śliwki, figi, daktyle), • Owoce: ananas, banany, grejfruty, awokado, truskawki, • Gęste soki owocowe i warzywne, nektary, • Napoje mleczne: kefiry, jogurty, kwaśne mleko, mleko acidofilne, • Napary ziołowe - melisa • Warzywa: groszek, kukurydza (unikać z puszek), ziemniaki, groch, fasola, marchew, kabaczki, oliwki, wszystkie pozostałe warzywa strączkowe, • Krakersy, batoniki energetyczne, pełnoziarniste herbatniki • Miód, • Ryby morskie, • Oliwa z oliwek, olej lniany • Drób, wołowina więc ja nie ściemniam wyprubujcie na sobie :) powinnyście przytyc

Gość milie
no właśnie "nie zaszkodzi" wiec może lepiej zostawić sobie tą rezerwę na czas kiedy mimo woli kg przybędzie?? po co na silę?

Gość DO AUTORKI TEMATUuu
głupia suka jesteś. ja też z resztą

Gość milie
ale mi to metoda... zjesz 5 razy dziennie coś niskokalorycznego z tej póli i myślisz że przytyjesz?

chudziutkie zadowolone że podałem wam moją metodę ale może wy też znajdzcie jakąś inną może również skorzystam z waszych metod;)

Gość kolekcja rozy
waze 47 a mam wzrostu 164

milie .......... zobacz jakie produkty podałem one nie są nisko kaloryczne mi te produkty pomagają przytyc i tyle :)

Gość DO AUTORKI TEMATUuu
kolekcja masz taka samą wage i wzrost jak steczkowska a ona wyglada zabójczo slicznie.

na śniadanie jem płatki na mleku i pije herbatke słodze 2łyżeczki, później w pracy jem drożdzówke i pije kawe z mlekiem, w między czasie pije capuccino , jem kanapke, chrupie flipsy, przychodze do domu zanim zrobie obiad zjem kawwałek kiełbasy. i obiad ziemniaki kotlet i surówka, wieczorem ewentualnie kanapke albo parówki albo już nic.

Gość kolekcja rozy
ja nie wiem czy wygladam slicznie, wiem tylko,ze ... spac na brzuchu nie moge,biegac nie moge :) nie to,ze zle mi z tym.. ale... mam np.dosc spojrzen i slow..ze nie jem,ze napewno anemia,ze chora-anoreksja.itd. niektorzy tak maja. ja mam wlasnie tak. jedzenie ziemniakow i schaowaych ktore uwielbiam ani ruskich pierowgow nic nie daje. pewnie,ze sie ciesze ze mam rewelacyjna przemiane materii ale... wolalbym byc bardziej kobieca.

Gość heerfrtf
ale kolekcjo czy ty znasz swe wymiary ?podaj prosze.

Gość kolekcja rozy
to ja ci powiem\; sniadanie obowiazkowo kanapka i herbata-kanapka najczesciej z wedlina. ok 11.-II sniadanie i obowiazkowo paczek -kawa lub herbata wszystko slodze po 1 lyzeczce. ok 15 obiad i wlasnie ziemniaki i jakies mieso. podjadam glownie slodycze;czekolade ciastka czasem owoce. kolacja hmm roznie ale w lascieie po 15 jem dosc czesto ostatni posilek po 20. i co...nic :(

Gość milie
1 posiłek - kanapka z ciemnego pieczywa z miodem 2 - jogurt 3 - ryż, ryba, groszek z marchewką 4 - grejfrut 5 - pare herbatników czy na takim jadospisie można przytyć? bo m.in. coś takiego można ułożyć z tych podanych składników, a te produkty akurat nie są kaloryczne, a grejfruty wręcz pomagają chudnąć. nie zaznaczyłeś ile trzeba jeść, tylko co..bez sensu..

Gość kolekcja rozy
w biodrach 89 w pasie 64 w biuscie 84

Gość Dżizys
kolekcja-skąd to znam..........tyle,że u mnie to na tle nerwowym, bo mam permanentny stres w życiu. :( mam 170 wzrostu i 53 wagi i marze zeby dojść conajmniej do 58-60, bo wyglądam jak szkieletor, ble. Nie kupuje juz bielizny, bo nie moge na siebie patrzec w lustrze. Wszystkie kości widać. Bleeeeeeeeeee

Gość heerfrtf
kolecjo a ile masz lat?

milie .......... 1- 4 kanapki 2- jogurt 0,5 litra 3- obiad czyli ziemniaki + mięsko 4- jakieś słodkie np 2 paczki chipsów 5- spagetti ok 0,5 kg 6- makrela z chlebem lub musli (0,5 opakowania) czasami jak mam chcicę to sobie dodatkowo smażę frytki ok 1,5 kg lub zamawiam dużą pizze :)

Gość DO DŻIZYS
dzizys a ty nie przesadzasz? ja waze 53 na 170 i wygladam super wymiary mam takie biust 95 talia 71 biodra93 . wiec nie przesadzaj.

Gość DO DŻIZYS
zacznij lepiej jesc wiecej bo pewno malo jesz wiec to nie stres ci nie pozwala tyć. 53 kilo wazy aga włodarczyk i ma wzrost 170 cm i wyglada oki.