Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

już nie taka chudzinka

Do wszystkich dziewczyn które chcą przytyć?????

Polecane posty

Gość kolekcja rozy
mam lat 30 nie mam stresow az takich zeby mi przeszkadzaly w jedzeniu. czekam na badania tarczycy, bo moze to to.... nie chodze do lekarza bo mam dosc politowania :) najwiecej wazylam 57 w II klasie LO ale wtedy uprawiaalm sport i to chyba miesnie wazyly :) kolega szprycowal mnie odzywkami ale nic nie pomoglo :)

Gość DFGFGHGHGGG
tez sadze ze aga włodarczyk jest idealna z figurki wiec dżizys pewno wyglada podobnie skoro ma te same parametry .

Gość DFGFGHGHGGG
pozatym tez wazne ile dżizys ma lat bo jak jest mloda to jeszcze utyje.

Gość kolekcja rozy
a no frytki to obowiazkowo. dziewczyny czesto sie skarza,ze tyja po slodyczach. ja moge jej jesc i nic :) tylko czaem sysfy na twarzy sie pojawiaja. za to moj facet nie ma klopotu z tyciem. dran wazy 115 kg:) przy wzroscie 185

Gość ale Wam zazdroszcze
ja nie moge tak duzo jesc,prawie w ogóle nic nie jem. Sniadania nie jem,obiadu tez a na kolacje paczka chipsów lub kanapka z serem. Mam 168cm wzrostu a waze 43kg:-( wygladam jak anorektyczka. Nie moge sie zmusic do jedzenia,nawet kolacji bym nie jadla ale przy filmie lubie chrupac chipsy. Nie moge przytyc,chociaz bym chciala ale nie zmusze sie do jedzenia:-(

Gość Dżizys
no nie przesadzam bo moje tragiczne wymiary to biust 78cm KURWA talia 71CM biodra 87CM KURWA. NO.

Gość matko dzizyz
dzizys jak to mozliwe ze mamy te sama wzrost i wage a masz inne wymiary i duzo mniejsze.. czy ty masz ciezkie kosci albo miesnio duzo ?

Gość Dżizys
aaaaaa, latk sobie liczę 2 do trzydziestu, więc urosnąć i przytyć już nie bałdzo.

Gość matko dzizyz
ale nie martw sie dzizys bo pewno jestes mlodziutka jeszcze to po 25 roku utyjesz zycia na bank:)hehee

Gość Dżizys
kosci mam normalne :D mięśni nie ma wcale-------a tkankę tłuszczową imitują 2 grube swetry codziennie ubierane, bo mi zimno w kości :D

Gość matko dzizyz
no ale jak na takie wymiary to masz dosc dużą wage bym piowiedziala ja mam wymiary duzo wieksze i taka samą wage jak ty..SZOK..

Gość kolekcja rozy
nie wiem moze i laski ok 30 tyja ale ... nie ja:) czekalam na zmiane matabolizmu ale nic:) ludze sie,ze moze kiedys jak sie uda zostac mama to cos mi po ciazy zostanie- ale obawiam sie brzucha:) wiec tez nie mila wizja :) w kazdym razie niczego sobie nie odmawiam:)

Gość Dżizys
lata wczesnej młodości juz daawno za sobą, niestety. wielkimi krokami zbliża sie dzień rzucenia palenia, bo biore tabletki, a po 35 roku życia większe ryzyko zakrzepicy :D

Gość matko dzizyz
a czy ty duzo jesz dzizys?? powiedz szczerze czy duzo jesz? mowisz ze masz stresy ale przeciez od samego stresu sien ie chudnie..moze malo jadasz?

Gość Dżizys
kolekcja>>>>>>>>>>>>> mozesz sie rozczarować, bo ja po ciąży spadłam tragicznie właśnie do tych wymiarów i od 2 lat ni chuja nie potrafie przytyc.

Gość matko dzizyz
nie pal fajek to utyjesz od razu . mój facet rzucil to utyl w ciagu dwóch miesiecy 15 kilo i nie klamie a zawsze byl jak palec chudy.

Gość Dżizys
matko>>>>>>> tak, mało jem, bo stres mnie blokuje i niedobrze mi jak pomysle o jedzeniu, a jednoczesnie jestem cholernie głodna. Przydałoby się pojechac jeszcze raz do Turcji................mmmmmmmm ale tam było żarcie w hotelu! I wszystko pod nos!:D:D

Gość kolekcja rozy
no wlasnie dzizys wiem,ze moge:) bratowa stracila biust :) a ja i tak go nie mam :)

Gość kolekcja rozy
dzizys... nie trzeba turcji:) kolezanka brala jakies piguly na wyzwolenie laknienia:) ale wtedy nie mozna pic alkoholu

Gość Dżizys
wiem,ze jak rzuce palenie to przytyje, ale trudno sie zmobilizowac przy moim trybie życia. Jak kiedys rzuciłam to w pół roku przytyłam 8 kilo i nawet się czułam troszke jak prosiak :D

Gość Dżizys
kolekcja>>>>>>>WITAJ W KLUBIE BRAKU BIUSTU!!!:D:D:D

Gość kolekcja rozy
:) odwieczna moja bolaczka :) sadzone jaja

Gość Dżizys
czesto widze topik "jak powiekszyc piersi" ale aż sie boje wejść, bo odstrasza ilość stron :D widocznie nieskuteczne zabiegi. Jakbym miała kaske to bym poszła pod nóż, niestety nie zanosi sie na to. No i boje sie powikłań i bólu :( a nuz trafię na jakiego szarlatana :D przy moim pechu wszystko mozliwe.

Gość kolekcja rozy
oo tym tez myslalam ale szkoda,zebym pracowala na cycki :) wlasnie zrobilam murzynka i bede za jakas godzine sie zajadac ciatem

murzynek brzmi niezle;) smacznego :) ja właśnie konsumuje frytki a za godzinkę mięsko :)

Gość l.ete
juz nie taka chudzinka Ja tez od zawsze mialam taki problem tylko grunt zeby przytyć zdrowo a nie na samych tluszczach.Bo jezeli bedziesz jesc same kotlety frytki to moze i przytyjesz ale zniszczysz sobie organizm.W sumie ja tez niby staram sie przytyc zdrowo ale wcinam co sie da zeby przytyc:P

Gość kolekcja rozy
hejka 🖐️ nie wiem jak wam ale mnie nie idzie:)

a mi wychodzi :) na śniadanko robię sobie musli :) z mlekiem 3,2% a ty co masz na śniadanko