Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ddfff

JESLI KTÓRAS Z WAS CHCE ODCHUDZIC SIE DO WAGI 55 KILO NA WZROST 170 CM TO SZOK.

Polecane posty

Gość wiem ddfff

dlaczegop na tym forum panuje przekonanie ze ta waga na tak iwysokli wzrost jest idealna. przeciez to szkielet taka laska.

Gość zmartwionaswojawaga
zgadzam sie z tym-ja bym wygladala zle, wiem o tym bo teraz wazac prawie 20 kg wiecej na 173 cm nie widac po mnie tych kilogramow, ale sa pewnie dziewczyny ktore mimo niskiej wagi wygladaja na wiecej..... mam kolezanke-wzrost ten sam ale ona 10 kg mniej.....jak obie jestesmy w bluzkach bez rekawowi obcislych jeansach roznica miedzy nia a mna to na oko jakies 3 kg wiecej dla mnie, a nie 10 jak jest na wadze....

ja mam 170 wzrostu i waze obecnie 61 kg, chce sie odchudzic do 55, nie sadze zebym wygladała wtedy jak szkielet, skoro roznicy jest tylko 6 kg, a ja w biodrach mam 98 cm.... sadze ze wtedy bedzie idealnie... pozdrawiam

bo to jest PRAWIE idealna waga;) Ja mam 170cm, obecnie 57-8 na wadze i jeszcze chce zjechać kilka kilo. Wiec prosze Was, pilnujcie siebie i swojej wagi. Mi do anorektyczki daleko ( zaraz sie pewnie zaczna tego rodzaju wyzwiska) i mam w nosie to co mówicie. 🖐️

Gość DO AUTORKI TEMATUuu
do anorektyczki ci daleko? a jakie masz wymiary ?wymiary mowią najwiecej a nie waga./

Gość zmartwionaswojawaga
no to racja, gabela ty masz tyle samo co ja w biodrach , ja mam 3 cm wzrostu wiecej i 16 kg kg wiecej

Gość no właśnie a
ja mam 172 i chcę ważyć 54 wymiary: 87-70-88

Gość no właśnie a
83-70-88 pomyłka, co myślicie??

Gość mysle ze.......
masz maly biust:D

Gość no właśnie a
to prawda :D

Gość mysle ze.......
a poza tym mysle ze proporcjonalnie jest, fajne wymiary :)

Gość no właśnie a
dzięki :)

zmartwionaswojawaga - jakos ciezko uwierzyc ze nie widac po Tobie tych kilogramów, ja kiedyś ważylam 75 przy 171 i było widac. Teraz mam 174 i 63 kg i odchudzam sie właśnie do 55. Życie jeszcze nie raz zaskoczy autorke więc radże przyzwyczaic sie do szoku ;)

zgadzam sie z lady :) ja waze 54kg przy 170cm i wg mnie 52kg to waga w ktorej najlepiej wygladam i sie czuje :) Nosze rozmiar M i uwazam, ze nie jest to wychudzenie. A w talii to jest co zrzucac :D:D:D

Gość matko dzizyz
a z czego ty sie chcesz odchudzac lady in bed masz idealna wage .. na pewno jestes chuda a ty sie chcesz odchudzac?jakie masz wymiary.

Gość zmartwionaswojawaga
mam 173 cm wzrostu waze 77kg w biuscie mam 97 w talii 77 i w biodrach 98, grubosc uda w najszerszym miejsuc to 54 cm, ramie w najszerszym to 27 łydka najgorsza: 37cm.... moze mi sie tylko wydaje ale mam wrazenie ze wymiary nie sa az tak tragiczne jak na tak tragiczna wage......

Gość matko dzizyz
no wymiary ni9e sa tragiczne a nawet chude m,asz chude ręce i nogi chyba bardzo./

Gość zmartwionaswojawaga
mam spory biust (pod biustem mam 78 cm) i grube kosci od pasa w dol, rece mam drobnej budowy, najgorzej z nogami mam grube kosci, tluszczu w kostach nie mam a mam je bardzo grube, tzn szerokie i mam te nogi dosc umiesnione.... mysle ze nie widac po mnie tych 77 kg na 173 cm.....

nie twierdze że wyglądam tragicznie ale chcialabym zrzucic troche z brzucha (78) i bioder (96), bo reszta jest jak najbardziej OK :)

Gość zmartwionaswojawaga
dla porownania: w przegubie mam 14 cm a w kostce 25cm, dodam tez ze wcale nie uwazam ze jest bardzo fajnie mi ze waze te 77 kg, wiec chcialabym do 70 schudnac bo mysle ze mi wtedy sie wymiary na tyle poprawia ze nie bede sie zle z tym czula.....

Gość zwykla dziewczyna...
Ja przy 170 ważyłam 54 i nie wyglądałam jak szkielet, miałam dość umięśnione ciało, myślę, że na chudą wyglądałabym dopiero poniżej 50 kg. Teraz ważę 59 i jestem załamana...

zmartwionaswojawaga - a wazylas juz kiedys mniej? Bo ja kiedys schudłam z 75 do 62 i różnica byla kolosalna, oczywiscie na plus :) A jesli chodzi o ramiona to specjalnie ćwicze z hantlami żeby nie miec patyków ;)

Gość matko dzizyz
masz spory biust ? miska c jest spoko przeciez\.

Gość matko dzizyz
a ile masz w ramionach leady in bed? ile masz podorlu ramienia a ile kolo pachy najszersze?

Gość 170cm/60 kg
trochę za dużo, ale wszyscy mówią, ze wygladam szczupło, u góry noszę rozm S albo XS a u dołu 36/38

Gość zmartwionaswojawaga
wazylam mniej jak bylam duzo mlodsza (wiec mniejszy biust) nie mierzylam sie wtedy, mialam kiedys 171 cm wzrostu i 62kg ciezko mi powiedzec czy byla az taka kolosalna roznica bo mialam wtedy inna budowe ciala (okres dojrzewania itd) i nie wyrobione miesnie nog. Sadze ze gdyby mi z 7 kg polecialo to juz bylabym szczesliwsza osoba, 62 w ogole nie biore pod uwage bo nie interesuje mnie chlopieca budowa ciala w moim wykonaniu

Gość przesada
Ja mam 170 i waze 55 kg, a moje wymiary to 91/69/96 wiec chudzielcem na pewno nie jestem.

o wlasnie, nie ma co uogolniac i mowic, ze to szok ze ktos chce tyle wazyc. Kolezanka powyzej jest 6kg ciezsza a nosi s lub xs. ja nosze m i jak jest kroj luzny np. nietoperz to czasem s ale nigdy w zyciu nie zmiescialbym sie w xs. to nie mozliwe przy obwodzie biustu 90cm. 90cm to rozmiar 38 a nie 34. dlatego bez sensu sa takie dyskusje :)

nie oszukujcie się, że tych kg nie widać 🖐️..., to nie możliwe żeby ich nie było widać. (chyba że jesteś umięśniona i ćwiczysz 🌼 ) ja ważę trochę poniżej 63kg jakieś 174cm wzrostu i mam ok 97cm w bioderkach i ok 68cm w talii i siebie nie oszukuje!!! jestem gruba, tłusta i nieatrakcyjna. przynajmniej jestem szczera w stosunku do siebie 😭 ehhh :(:(:(

Gość zmartwionaswojawaga
warta grzechu-ile bys mi dala kg z tymi wymiarami: 97 -77- 98? na 173 cm. Moze ja faktycznie mysle sobie ze tego nie widac a widac, jak sama piszesz....odchudzam sie aktualnie wiec licze ze bedzie lepiej.....