Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ddfff

JESLI KTÓRAS Z WAS CHCE ODCHUDZIC SIE DO WAGI 55 KILO NA WZROST 170 CM TO SZOK.

Polecane posty

Gość przesada
heheeh, to ja mam wiecej i nie uwazam sie ani za tlusta ani za chuda. Jak widac po wymiarach biustu i bioder to szczegolnie w tylku troche mam :) Chcialabym pare cm w talii schudnac, ale to juz za pomoca cwiczen, a nie gladzac sie czy stosujac jakies diety. Zreszta wiele zalezy od budowy i od miesni. Miesnie waza wiecej niz tluszcz, wiec podejrzewam, ze sa dziewczyny wazace wiecej niz ja, ale wygladajace szczuplej.

zmarwionaswoja waga, to ile wazysz i jak wygladasz to po pierwsze tylko twoja sprawa :) i po drugie kwestia wzgledna bo nie to ladne co ladne ale co kto lubi. Tyle, ze warto pamietac, ze talia kobiety nie powinna przekraczac 80cm nie ze wzgledow estetycznych a zdrowotnych :) Tobie brakuje tylko trzech cm wiec mysle, ze powinnas pomyslec o swoim serduszku bo nie zawsze ma sie 20 lat :) a swoaj droga wierze, ze mozesz akceptowac swoje cialo i czuc sie z nim dobrze. uwierz ze ja czuje sie w moim dobrze i moj widok nie jest dla nikogo szokiem :)

Gość zmartwionaswojawaga
dlatego napisalam ze sie odchudzam-mysle ze 7 kg to juz bedzie roznica i zejdzie mi pare cm tu i tam, ja nikogo nie krytykuje przeciez itd, moze sie łudze ze nie widac tak bardzo tych kg(stad moje pytania), co nie zmienia faktu ze chce schudnac te 7 kg, mysle ze mi poleci wtedy z talii tez pare cm, 7 kg to nie tak malo wcale.... uwazam tylko ze gdybym wazyla 55 kg to wygladalabym jak wyglodzone dziecko z Etiopii, to jest ponad 20 kg roznicy, mysle ze wtedy wygladalabym zle i tyle :)

nie masz zbyt dużych bioder, tłuszczyk pewnie odkłada ci się głównie na brzuchu i ramionach. radziłabym Ci właściwie zacząć po prostu ćwiczyć i codziennie używać hula hop(to do wyrobienia talii) ,żeby ujędrnić ciało jeżeli się dobrze czujesz z tą wagą. :)

Gość zmartwionaswojawaga
ramie mam ok - 27 cm, najgorzej to łydki (37 cm) no i jak pisalas brzuch tez co widac po talii :( co zrobic zeby wygladaly lepiej?

matko dzizyz - no właśnie tak zle jeszcze ze mną nie jest żebym miala sobie mierzyć ramiona (i co jeszcze? może obwód palca wskazujacego?), po prostu powoli przestaje miescic sie w spodnie i jest to dla mnie sygnal ostrzegawczy. Może to dlatego że niedługo koncze 25 lat i \"wszystko\" mi idzie własnie w te kobiece partie?

Gość zmartwionaswojawaga
lady in bed-a co zlego jest w mierzeniu ramion? po takim zmierzeniu roznych czesci ciala (ramie łydka udo) przynajmniej wiem gdzie jest mnie duzo i na co zwrocic uwage w czasie cwiczen.....

ja tez nie mierze niczego :) poza tym co musze bo np. biustonosz ciezko kupic nie znajac rozmiaru :) natomiast moim wyznaczniekiem ze cos jest nie tak jest wlasnie niedopinanie sie spodni badz wylewanie sie sadelka na spodnie jak siedze :D

Gość przesada
LAdy in bed, to pewnie dlatego, mi sie waga nie zmienila, a mam jakies 4 cm wiecej w obwodzie bioder, to chyba kwestia hormonow, organizm przygotowuje sie do bycia matka, tez wlasnie skoncze niedlugo 25 lat i jeszcze rok temu mialam pol rozmiaru mniejsze piersi i pare cm mniej w biodrach. Tak niestety jest.

Gość Z moja waga coś nie tak
Czesc dziewczyny waga to nie wsyztsko! Ja jestem wsciekla kiedy sie waze poniewaz wskazowka pokazuje 75kg mam 170cm moje wymiary to 94-74-100 i nie wydaje mi sie zebym była jakims smokiem grubaśnym ale według wagi powinnam wygladac o wiele grubiej...

przesada - o matko, zaczynam sie bac, mam tylko nadzieje ze nie bede juz bardziej kobieca, przynajmniej nie w biodrach ;)

Gość ugh
czy moje wymiary sa takie straszne ? Biodra: 89 Talia: 70 udo: 53,5 biust: 93 łydka: 36 ramie: 25 waze 63 przy 175 i chce wazyc 55

Gość ja waze
59kg przy 170cm i moje wymiary to: biust 89 cm talia 66 cm biodra 94 ;( udo 52 cm łydka 34 cm

Gość przesada
Ja nie wiem, chyba juz nie, no oczywiscie pod warunkiem, ze nie przytyjesz, to nie powinny juz sie powiekszyc... Ja chce pare cm w talii zrzucic, bo biodra to jak na 25 lat sa ok. Co innego u nastolatek, chyba, ze sie szybko rozwijaja, mi urosly dopiero na przestrzeni ostatniego roku, wczesniej mialam 92. Oprocz tluszczyku ktory sie tam odklada dochodza wiadomo szersZe kosci biodrowe. Ugh- moim zdaniem jest ok, ale najwazniejsze jak Ty sama sie czujesz, zreszta njepkleiej byloby widziec na zdjeciu.