Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcieprosze

2 kreska po godzinie- jakie ryzyko ciąży?

Polecane posty

Gość pomozcieprosze

cykle mam nieregularne, 15-30 dni.kilka razy zdazyło sie 40 dni. sex uprawiałam w 25 dc, w gumie, chłopak nie miał wytrysku jedynie ten płyn który pojawia sie przed orgazmem, gumka się troche zsunęła. robiłam test 3 dni temu i 2kreska (b.blada) pojawiła sie po godz, jak test juz wysechł. dzis jest 39 dc.ktos tak miał ze kreka sie pojawiła duzo pozniej i okazało sie ze nie jest w ciąży? proszę, pomozcie...

Gość Luizjanka
a okres dostalas?

Testu nie odczytuje się po czasie podanym na ulotce właśnie dlatego, że w teście nadal zachodzą reakcje chemiczne.U mnie co cykl po czasie podanym na ulotce pojawia się druga kreska, której nie biorę pod uwagę.

przeczytaj dokładnie ulotkę. jest tam napisane że test odczytuje się po kilku minutach, zwykle po 5. później zachodzą w nim różne reakcje chemiczne i może pojawić się druga kreska,która nie musi oznaczać ciąży.mi zawsze przy 5 testach do tej pory zrobionych pojawiała się 2 kreska po pewnym czasie. dodam że wszystkie były negatywne :) w żadnej ciąży nie byłam :)

Żadne ryzyko ciąży. Test odczytuje się w czasie podanym przez producenta, zwykle do 10 minut, często krócej. To, co później można zobaczyć w okienku nie jest żadnym miarodajnym odczytem, tylko wynikiem reakcji zachodzących w teście.

Gość pomozcieprosze
dzieki dziewczyny, podniosłyscie mnie na duchu troche :) okresu nadal nie mam, ani zadnych oznak ze się zbliza.