Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

fisia jade do mojej rodzinnej miejscowowsci Jarosław na podkarpaciu!! siostra ma dzisisaj ur.kupiłam torcik i swieczki:) a potem pojedziemy po mame nie ma jak to miec samochodzik swój własny:) a tam na wsi u nAS NAWET NETA NIE MA:(

Gość wiktoria1980
hej dziewczyny, jejku wy jestescie super w niezlym tempie stronka sie rozwija a i super tabelka do ktorej tez sie dolaczam wiktoria 27 Usa 3 cykl staran -- mam wielka nadzieje ze ostatni :) a tak apropo wczoraj kupilam testy na owulke i zdam wam po nich relacje a jak nic nie wyjdzie to za miesiac chyba zaczne z ta temperaturka ( wciaz nie jestem do tego az tak przekonana poprzednim razem to strasznie sie u mnie wachala dlatego tez sie zniechecilam validos27 milej podroay a i nie zapominaj ze sie staramy razemw tym cyklu pozdrawiam wszystkie dziewuszki i przyszle mamusie buziaki

🌻NICK .........WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ....CYKL 🌻Fisia .......... 29 ....Sosnowiec.........Marta 3lata ......4 cykl [kwiatGosia .......... 21 ....Łańcut -................................7 cykl 🌻Dziubassek.. 21.... Gdańsk -............................... .2 cykl 🌻validos27 ....27 .....Kraków -............................... 5 cykl 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom...........Daniel 1,5rok....1 cykl 🌻Demiluna .....26......Anglia .............Wiki 3 lata.......ciąża 🌻Vichy ..........27 ....Śląsk................Karol 6lat .......ciąża 🌻Wiktoria1980. 27.....USA....................................3 cykl 🌻Sylwia ..........29 ....Trójmiasto . .........................1 cykl 🌻Mar--gerita....26 ....Warszawa............................ciąża 🌻Herbatka ......28.....Warszawa................................ .. 🌻Lake tahoe............................................... ............

Przepraszam cie gosiu🌻 🌻NICK .........WiEk....MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ....CYKL 🌻Fisia .......... 29 ....Sosnowiec.........Marta 3lata ......4 cykl 🌻Gosia ........21 ....Łańcut -................................7 cykl 🌻Dziubassek.. 21.... Gdańsk -............................... .2 cykl 🌻validos27 ....27 .....Kraków -............................... 5 cykl 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom...........Daniel 1,5rok....1 cykl 🌻Demiluna .....26......Anglia .............Wiki 3 lata.......ciąża 🌻Vichy ..........27 ....Śląsk................Karol 6lat .......ciąża 🌻Wiktoria1980. 27.....USA....................................3 cykl 🌻Sylwia ..........29 ....Trójmiasto . .........................1 cykl 🌻Mar--gerita....26 ....Warszawa............................ciąża 🌻Herbatka ......28.....Warszawa................................ .. 🌻Lake tahoe............................................... ............

Gość wiktoria1980
dzieki dziubassku :) :) :) :)

Gość wiktoria1980
dzisiaj ma wolne uff bardzo sie ciesze ale co z tego jak mieszkanko trzeba uprzatnac a i cos trzeba ugotowac na obiadzic a mi sie tak nie chce :(

no no dziewczynki tabelka nam się pięknie uzupełnia wiktoria1980 🌼 kochana musisz jeszcze zarejestrować nick zeby pomarańczowy nie był. nie ze nie lubie pomarańczu ale nikt nie będzie wchodził pod Twoim nickiem a wiesz ,ze idiotów tu nie brakuje

Gość wiktoria1980
fisiu a gdzie to sie rejestruje ? tak naprawde to nawet nie zwrocilam uwagi ze wy wszystkie macie czarne dopiero teraz jak mi to powiedzialas pewnie ze to zrobie jak znajde czas a ztym na obczyznie jest ciezko - niestety :)

Vichy wysłałam Ci zdjęcia swoje i Danielka :-) Te które dostałam są super.Fisia masz prześliczną córeczkę i meża przystojniaka.

Gość katarina 29
czy na dwie kreski...nalezy troche poczekac ja odczekalam jakies 10 sekund mialam jedną i zwątpilam wyrzucilam...czy mam powtorzyc...?

wiktoria1980 na stronie głownej forum kafeterii masz zarejestruj nick🌼 michelle dziękuje🌼 ja też chce fotoski Twoje:) lece

fiaia to Ty mi wcześneij wysłałaś zdjęcia czy vischy,bo napisała mi,że wysłała,a ja nic nie dostałam i wysłałam dwa razy do Ciebie??

Pokręciłam troche.Dostałam zdjecia od fisi:fisia,Gosi i dziubaska.Vichy od Ciebie nie dostałam nic.

hej dziewczynki czekam na zdjęcia dostałam już od fisi gosi i validos dzięki dziewczynki ja równiez wam wyślę może trochę poźniej jak znajdę trochę więcej czasu czekam na kolejne zdjęcia na adres demiluna@interia.pl buziaczki dla was napiszę coś więcej jak położę małą spać

Gosia* kochen dlaczego się smiejesz nie jadłaś nigdy kirczaka nigdy nie jadłaś?:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Michelle 🌼 dziękuje za zdjęcia jesteś fajną dziewczyną a Danielek jest poprostu przesłodziutki😘 Gosia* kutanie:D:D:D:D:D dzisiaj z kutaniem u mnie nici bo m.zjechany po pracy padł jak kawka.KUTANIA nie będzie😭😭😭 a Wy co dziewczynki pospałyście się czy co????? nie spać tylko z fisią pisać:D:D 😘 dla Wszystkich laseczek i ich bobasków

hej dziewczynki wysłałam zdjęcia sprawdźcie proszę poczte i dajcie znać czy doszły A tak pozatym co słychać. Powiem Wam że piersi to chcą mi ekspodować i czasami mnie mdli, ale pozatym jest ok michelle słodziutki ten twój maluszek fisia twoja córeczka wygląda jak prawdziwa królewna validos pięknie wyglądałaś na ślubie gosia bardzo ładnie wyszłaś na zdjęciach

demilunia 🌼 dziękuję za zdjęcia ale narazie nie moge ich odebrac bo jest awaria wp i nie mam jak wejśc na poczte.chyba dzisiaj nie naprawią kochane ide spać.dobrej nocki i dużo sexu:D:D:D obudze Was rano

dzień dobry dziewczynki🌼 pobudka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! demilunia❤️ odebrałam wkoncu zdjęcia od Ciebie.super kobitka z Ciebie a Wikusia to GWIAZDECZA taka słodziutka.a małżonek przystojniacha ho ho. rodzinka super!!! ide dziewczynki zrobić sobie kawusie i wracam do Was 😘 dla wszystkich dziewczyn😘

Dzien dobry!!! Znowu masa wpisów:) Ja popołudniami nie mam wiele czasu, aby pisać, a wieczorkiem to już niestety szanowny małżonek przed monitorem zasiada... a ze jest informatykiem, to nie sposób go odpędzić, niestety;) Ja dziś już w 32 dniu cyklu. Wciąż nie ma miesiączki. Brzuszek pobolewa, sutki jeszcze bardziej. Poranna temperatura - 37,15. Wczoraj miałam 37,25 - myślicie, że to moze być już powolny spadek przed okresem? Sama nie wiem. Chyba dziś po pracy kupię test. Jeśli do niedzielnego poranka @ nie pojawi się - wykonam go. Dziś dopiero drugi dzień po terminie, odczucia okresowe - więc tak naprawdę wszystko może się zdarzyć. Co myślicie?? Pozdrawiam prawie weekendowo:)

Sylwia..🌼 no ja mam jednk nadzieje,ze @ nie przyjdzie.trzymam kciuki. a podzielisz się z nami fotkami????bo dziewczynki się wymieniają ale Twoich nie mamy jeszcze:(

Co do fotek, to mam troche ślubnych na domowym komputerze, a z używaniem komputera w domu to już pisałam, jak jest:) Na szczęście jutro mężyk coś załatwia do południa, wiec mam nadzieję, ze uda mi się przysiaść przy komputerze i coś Wam powysyłać. W każdym razie - będę się starała.