Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Dziubassek😘 ja już wiem od czego Cie te kolana bolą :D:D:D:D:D nie ściemniaj nas tu

jestem:) cos mi kafe w domu siadło:( i ostatnie wpisy miałam z wczoraj z nocy:( ale jestem!! aha wiecie co!! czytałam wczoraj co tam wypisywałyście -ze od tyłu i wogle:) koug mi wklejała na gg Wasze wypowiedzi!!! a ja tu sama w łózku ! tydzien bez sexu:( jestescie straszne:) miłego dnia:):)

Validos😘 ja też bez sexu bo @ przylazła ale jak sobie pójdzie(pewnie juz jutro) to sobie tak poużywam ,że szok mam nadzieję ,że dzisiaj kafe Ci nie będzie nawalało i poklachasz z nami

hehehe Validos mowisz,ze jeste wyposzczona caly tydzien:P Fisia nie fisiuj mi tutaj, wcale nie bola od tego co mylisz:P

naczytałaś się Dziubassku że od tyłu trzeba i teraz efekt jest :D:D:D

Koug no właśnie a Dziubassek nam tu ściemnia,że reumatyzm:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Dziubassek ochraniacze na kolana takie jak na rolki Ci mikołaj od nas przyniesie:D:D:D:D

Gość ewka motewka
dziewczyny jestem w 21 dniu cyklu,odczuwam lekkie mdlenie,czy to mozliwe ,żeby wytwarzał się już hormon?

ewka raczej nie powinnas jeszcze nic odczywac, moze to wyobraznia czyni cuda? Fisia i Koug ja wam dam zboczenice jedne:P wiecie co nigdy wczesniej tak nie mialama ale cos poczulam mokro w majtasach i poszlam do wc patrze a tam lekkie plamienia brunatne a dzis powinien byc okres czy to normalne? bo sie martwie:O

Gość ewka motewka
Chyba to jakaś schiza ciążowa tak bardzo bym chciała.

ewka wierze ci! kazda z nas ma takie schizy od czasu do czasu co wizae sie z pkladanymi nadziejami niekiedy złudnymi :O Validos mam nadzieje,ze do mnie tez wyslalas:) ale mnie brzuch boli chyba zaraz dostane @

Czolem dziewczynki :) Skoczyl mi sie @ jupi :D Ewka masz ciąże urojoną :)

Hello kochnane! Mi też kafe wczoraj w ogóle nie działało :(, tak jak Validoskowi. Byłam wczoraj na badankach rano... Sylwuś wie jak to się odbywa - pół miasta na czczo itd... koszmar. Ale się udało. W dodatku dojechaliśmy dopiero na 9.30 bo korki były.. Dziś po południu mam wyniki. Robiłam w Lux-Medzie i podobało mi się, obsługa, szybkość \"załatwiania\", itd. Z 5 kobitek brzuchatych widziałam ;) Dziś jest koszmarnie, coraz bardziej mnie rano magluje :( :( :( dojechałam do pracy na 9.00 dopiero ! I co ? na powitanie oczywiście kibelek. Poza tym jak nie kupie dziś spodni to będę musiała chodzić w dresach! Przytyłam narazie 3 kg, ale chyba wszystko poszło w brzuch, bo w żadnych spodniach już się nie dopinam :( a to dopiero końcówka 2 mies.

a u mnie nadal nie ma @ juz 34 dzien cyklu. Tyle ze wiem ze to napewno nie ciąza, ale jutro lub w piatek zrobie kolejny test.

Przepraszam za marudzenie, ale dziwnie się czuję z tą ciążą... jeszcze się nie przyzwyczaiłam do zmian, które zaczynają być coraz bardziej widoczne. Płaczliwa dziś jestem, pewnie się zbeczę jak tylko nadarzy się jakiś powód.... sorki.

dziubassek nienkoniecznie, mnie tez bolal i @ jak nie ma to nie ma. Teraz juz nie boli, tylko piersi bola. Ale to tez oznaka @.

Harbatka bidulko ty nasza:( jak kibelkowe sprawy juz mina a brzusio bedzie pokazniejszy i hormony przestana tak wariowac to bedziesz mogla z radoscia odpoczac:) Kurde no ale ja juz mam plamenie i tak mi brzuch peka,ze jestem na tabletkach i podpaska w pogotowiu:(

mimo wszystko zazdroszcze, wolalabym normalny okres niz torbielke bo to chyba to mam ;( ide po test, kurde no mam testy w domu ale czekam ze zrbieniem go z rana, a potem ide do pracy i sie zamartwiam. Powinnam nosic test w torebce!

Herbatka 🌼 koniecznie kup luźniejsze spodnie bo dzidzie uciskasz.widziałam fajne ciążowe na allegro.nawet nie drogie z gumą szeroką w pasie.fajne są bo do końca ciązy Ci będą służyć(chyba ze tak jak ja w ciązy przytyjesz 34kg:D:D:D:D:D) w H&M też fajne ciązowe rzeczy widziałam ale spodnie 189zł.:P dziubassek ja z tymi ciemnymi upławami mam tak co miesiąc.U mnie są one zwiastunem nadejścia @😠 Gosia no to Cię dzisiaj nie zobaczymy wieczorkiem na forum co????pewnie będziesz sie sexić:D:D Validos dzieki za foteczke.zarąbiście wyglądacie Kurde no trzymam kciuki za dwie krechy na teście:D:D:D:D:D Ps.u fisi na obiad ogórkowa bleeee

allo allo tu ochrona :) Kontrola dmuchania :D:D:D

Koug wczoraj wyżlopałam 3 piwka.mozesz mnie ułaskawić??????? chyba,że nie o takie dmuchanie Ci chodzi:D:D:D:D:D

kupilam bobo test, zrobic czy nie zrobic? oto jest pytanie.. jak teraz nic nie wyjdzie to cysta murowana. Bo ciaza pozamaciczna ukazuje dwie krechy przeciez.

Kurde no ja chyba bym zrobiła.jestem \"w gorącej wodzie kąpana\" to u mnie teścik by nie poleżał długo trzymam kciukiiiiii

Avi Ty jeszcze słońce poczekaj parę dni Nie stresuj sie przed wszystkim. Poza tym zawsze możesz poprosić swojego lekarza o dodatkowe badania pod kątem cyst

teraz to juz sama nie wiem..u lekarki bylam dokladnie tydzien temu, dzien przed spodziewana @, a teraz to juz zglupialam calkowicie ;( najwyzej pojde do niej w przyszlym tygodniu jak @ nie bedzie nadal. w tym ze jak bym dzis test zrobila i wyszlyby dwie krechy to bym poszla do niej jeszcze dzis bo przyjmuje.

Koug i Gosia Wy cholery jedne ja pisze tak a Wy nie.😠:D:D:D:D Kurde no rób ten teścior skoro masz bo Fisia umiera tu z ciekawości Koug Gosia :P:P:P:P:P