Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

witam:):) jestem:) kiero daleko juz wiec zagladam !! wczoraj padłam po 21:) ale sie wyspałam:) aha co do imion to podoba i sie Blanka:)

Majeczka ładne :) jeszcze Róża i Aleksandra, dla chłopca nie mamy ustalonego. Mi podoba się Kacper albo Oliwier, coś z \"r\" w środku. Oby była dziewczynka ;)

_______ $$$$$$$$ ______$$$$$$$$$_________ ______$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$_______ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______ _____$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______ _____$$$$$$JESTESCIE SLODZIUTKIE$$$______ ______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_______ ________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_________ ___________$$$$$$$$$$$$$$$$$____________ _____________$$$$$$$$$$$$$______________ ________________$$$$$$$_________________ ___$$$___$$$______$$$______$$$___$$$____ __$$$$$_$$$$$_____________$$$$$_$$$$$___ __$$$$$$$$$$$_____________$$$$$$$$$$$___ ____$$$$$$$_________________$$$$$$$_____ ______$$$_____________________$$$_______ _______$_______________________$________ ________________________________________

.|^^^^^^^^^^^^^^^||......|\" | ZIMNE PIWKO.....||......||\'\"\"|\"\"__,_ | ______________ ||__..|I__|__I___ |) |(@) |(@)\"\"\"**|(@)(@)********* |(@) (@) nudze sie!!!

Gosiaczku oj coś Ty? ja w pracy niby, ale też śpiąca jestem okrutnie.... mam teorię na temat mdłości ciążowych: jeśli kobietka ma słabo rozwinięte mięśnie brzucha (tak jak ja np.) to ma rzyganie, aby wzmocnić owe mięśnie ;) moje już się zdążyły wzmocnić (przez 3 tyg.) dzięki czemu odruchy są teraz tak mocne, że dzidzia to chyba przez usta mi wyjdzie.. dobra teoria ? ;D niestety dla mnie głównym tematem ciągle są mdłości. Może dlatego inne zaciążone mniej się odzywają :P

Gość
Witam witam znalazłam jakieś zaproszenie na świeżo upieczonych mężatkach :) Czy mogę się tu wprosić? 🌼 Widzę już, że Validos mnie już tu ubiegła :P

Gość
Harbatka jesteśmy zaciążone w podobnym terminie :0 Moja ostatni @ - 13.10.2007r. Następny gin - 08.12.2007r. Termin porodu - 20.07.2008r. Ha ha niezłe :)

Agital Witaj na naszym szczęśliwym topiku. Dziubassek wpisz kochana koleżanke do tabelki:P ja dla dziewczynki imie to Paula(nie mylić z Paulinką itp)poprostu Paula.podoba mi się jeszcze Pola ale to zdrobnienie od Apoloni a to już mi się mniej podoba.Dla chłopca miałbyć kiedyś Karol ale już nie.teraz to nie mam zielonego pojęcia jakie imie dla chłopczyka. Gośka chyba faktycznie Ci się nudzi.jeszcze flaszki nie wypiłyśmy a ty już z autem piwa wyskakujesz.ALKOHOLIKU:D:D:D:D:D:D:D:D:D Validosku kochany Fisia Ci w wolnej chwilce prześle coś na skrzynke żebyś oderwała się od tęsknoty za m. Herbatka teoria zarąbista:D:D:D Koug skoro R ma być to moze Ryszard:D:D:D:D:D

Witaj agital :) Widzę, nasz topic robi się popularny :D to dobrze ! Faktycznie między nami 10 dni różnicy. Pewnie mój termin jeszcze się zmieni.. podobno koło 12 tyg można go najprezyzyjniej określić, zobaczymy. Masz mdłości ?

hahah chciałam Wam powiedziec ze a agitalkiem robiłam test:):) i odrazu wiedziałam o 2 kreseczkach:) witamy:)

Gość
Harbatka nie mam na razie tzn. czasami jest mi trochę mdło, ale nic więcej i z reguły gorzka herbatka wystarcza na szczęście, ale za to już dużo urosłam - tak ogólnie, biodra, uda, brzuch... :( a poza tym ok :)

_____________ _ ____________ # _ _ #### ___________________ #### __ ##### ________________ ##### __ ###### ______________ ###### ___ ####### ____________ ###### _____ ######## ________ ####### ______ ######### _____ ####### ________ ######## ____ ####### _________ ######### __ ####### _____________ ###### _ ##### _______________ ######## __________ ############# ________ ################# _______ ### ___ ############ ______ ##### __ ############# _____ ##################### ______ ################### _______ ################# ___________ ########## __________ ############# ________ #################

Gość
Oj Validos Ty peplo :P Miało być cicho sza :D

.......................Q .....................QQQ ..................QQQQQQ ....................QQQQ ..................QQQQQQ ..............QQQQQQQQQQ .................QQQQQQQ ...............QQQQQQQQQ .............QQQQQQQQQQQ ..........QQQQQQQQQQQQQQ ......................QQ ......................QQ A TO CHOINKA. U NAS TEZ MUSI BYC :) AGITAL WITAJ KOCHANA

Gosiaczku -- piękne !!! Agitalku -- ja też urosłam, dlatego musiałam już kupić nowe spodenki. Nikt mi nie wierzy, że już mi brzuszek urósł :( co będzie potem ??? może to jednak bliźniaki...

Gość
Harbatka mój mąż ma fioła na punkcie bliźniaków :D Ja też już kupiłam spodnie tylko są przyduże na razie :) Ale pocieszam się tym, że moja kuzynka tez na początku szybko rosła a potem wręcz stanęła :) Ha ha damy radę 🌼

Gość ORANGE......
1. Człowiek ma prawo patrzeć na drugiego z góry tylko wówczas, kiedy chce mu pomóc, aby się podniósł. 2. Najlepszy cenzor - ugryźć się w jęzor 3. Leniwi też do niczego nie dochodzą, ale mniejszym kosztem 4. Podziwiać należy wielkie czyny, a nie wielkie słowa 5. Szczęście nie jest dziełem przypadku, ani darem bogów. Szczęście to coś, co każdy z nas musi wypracować dla siebie samego. 6. Kiedy zastanawiamy się nad swoim życiem, to właściwie sam fakt, że żyjemy, powinien nas najbardziej zadziwić. 7. Pesymista to optymista z praktyką życia. Optymista to pesymista, który wziął się do roboty. 8. Pesymista to ktoś, kto postawiony przed wyborem z dwojga złego - wybiera oba. 9. Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. 10. Są dwie łatwe drogi życia - wierzyć we wszystko lub wątpić we wszystko. Obie zwalniają od myślenia. 11. Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się mówić; pięćdziesięciu, aby nauczyć się milczeć. 12. Optymizm jest prawdziwym kamieniem filozoficznym, który zmienia w złoto wszystko, czego się dotknie. 13. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. 14. Zaryzukuj wszystko, bo nie zyskasz niczego. 15. Kiedy bierzemy życie we własne ręce, dzieje się rzecz straszna: nie ma na kogo zwalić winy. 16. Optymiści nie dopuszczają do siebie czarnych myśli. Oni je kolorują, czym? Mają takie optymistyczne kredki: humor, uśmiech... 17. Największym zagrożeniem naszej pomyślności jest brak wyraźnych zasad moralnych i celu w życiu. 18. Człowiek, który nie poczuł smaku swoich łez - nie jest prawdziwym człowiekiem. 19. Dobry los nie jest sprzymierzeńcem bezczynnych. 20. Bądź otwarty i dostępny. Następna spotkana osoba może zostać Twoim najlepszym przyjacielem. 21. Głupie myśli ma każdy, ale mądry je przemilcza. 22. Niektórzy są odważni dopiero wtedy, gdy już nie widzą żadnego innego wyjścia. 23. Odwaga jest niczym innym jak strachem, którego się nie okazuje. 24. To cholerne ryzyko w ogóle nie ryzykować. 25. Niezdecydowanie jest największą chorobą.

Validos jakiego ja mam lenia dzisiaj w sobie to ne masz pojecia :D nic mi sie nie chce. Nawet piwo i najlepszy sex by mi nie pomogl :D

Gość
No popatrz Habratko :) super! A może jakieś foteczki rzucisz???? Mail mam w stopce