Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Hejo kobietki ja20dc i po tygodniowych wczasach we Włoszech (wypadły na najlepszy czas na starania wiec...):):):) oczywiscie biorę grzecnie Luteine jak ginegolok radziła od 16 dc do 25dc i zobaczymy..oby @ nie przyszła...:) Witam serdecznie nowe kolezanki:) Buziaczki dla staraczek:) I mega buziaczki dla \"zafasolkowanych\"koleżanek:)

Dafi zatrzymaj film na jakiej wyrazniej klatce i nacisnij guzik \"Prt Scr SysRq\" znany jako print shop;) i wejdz do painta nacisnij opcje wklej i gotowe, tylko zapisac i wyslac nam na maila:) jade zaraz do roboty jeszcze jedno wstawanie i 4 dni blogiego lenistwa:D

dzień dobry pochmurny i zimny:) mlodazona 🌼 witam nowa koleżanko.rozgośc się. malutka23juz jak będziesz miała w planach drugie maleństwo to wskakuj do nas na topik. anna6889 jesteś bogatsza o jeszcze jedną koleżanke na NK :):):) :):) Bolerka wiem co czujesz bo czułam podobnie.głowa do gory.teraz czas na Ciebie. ide laski do przedszkola.róbcie kawe.zaraz wracam

Koug to do tego mena trzba bylo dorzucic eliksir na dziewczynke;) zamowilam sobie jeden u ciebie,pamietaj! Dafi aha ten guzior na klawiaturze moze tez sie nazywac \"Print Screen\" wystarczy raz nacisnac i tak jakby robi ci zdjecie tego co masz w danym momencie na pulpicie. mlodazona witaj! u nas jest cieplo i milo, rozgosc sie;) czas na sniadanko:D komu komu bo ide do domu.... o 15-tej :P

gdzie kawa dla mnie????? koug dzidzia duuuza.po tatusiu taka muskularna:) pobudka dziewczynki.meldowac mi sie tu prosze

macie kawał na rozpoczecie dnia:) Przychodi facet do fryzjera i mówi: -Bedzie mnie pan golił tą samą brzytwą co wczoraj? Na to on odpowiada: -Tak Facet: -To ja poprosze narkoze hahaha ale sie uśmiałam:D

Fisieniu jestem i czekam na Ciebie i całą reszte z pachnącą KAWUSIĄ:)

Titus:) racja dawaj adres wyslemy Ci test na którym wychodza piekne dwie kreseczki:) nasz POLSKI:):):) z polskim dzidziusiem na obrazku:) co do lekarza to raczej ufam naszym polskim!! zalezy ile bedziesz w polsce bo wykonanie pełnych badan troche trwa!! ale musisz porobic-prolaktyne, LH i FSH i nie wiem co Ci lekarz zaleci jeszcze :) na pewno po wizycie w polsce szybko zaciazysz:) my tu mamy takie specjalne bociany:) młodazona:) oj tu długo nie uchowasz sie bez brzuszka-witaj:):) Banitka:) nio laseczka z Ciebie:):) uhhhhhh mam nadzieje ze mój nie bedzie patrzył na moich znajomych z naszej klasy bo poczuje sie zazdrosna:) Koug:) ja tez chce masazysty:) moze byc bez perkinsonu:)??????? zrób to dla ciezarnej:):) Fisiu:) najlepsze termometry:) hmmmmmmmm oczywiscienaszych mezów:) Fisiu:) kawe podano:) basiunia- trzymam kciuki:) załapiesz sie na styczen:) 2009:) Dziubasku:) na pewno jest na dziewczynke:) ten eliksir:) 2 tygodnie nie piłam kawy ale dzis mnie cos nabrało:) chyba ide na kawe:)

Basiuniu i Validosku dzieki za kawencje. dzisiaj w nocy zmarzłam.teraz też mi zimno.mąż koug w pracy więc pytanie kto mnie zagrzeje????

validosku kup sobie nescafe bezkofeinową.smakuje jak zywkła kofeinowa.

Fisiu własnie chodzi o to zeby troszke mnie pobudziła:) kawa wogle mi teraz ie smakuje~ a dzis mam wywiaówke i chyba bede siedziec i ziewac:)

hej, a ja sie dzis wybieram do szkoly rodzenia na pierwsze zajecia. Beda 4 razy w tygodniu. Ide rzecz jasna bez męża bo go \"nie wszystkie tematy interesuja\", wybral moze 4 z bloku na ktore chce isc, m.in \"powrot plodnosci po porodzie\" ;) coz, trzeba bedzie wrocic do antykoncepcji po porodzie i to jak najszybciej! Bo co do sexiuku to coz, moj mąż juz po scianach zaczyna chodzic a tu sie nie zanosi na zmiane, bedzie nawet gprzej, conajmniej pol roku misi se chlopina poposcic , a tak ladnie sie trzymal i nic nie mowil ze mu brak ;) Wy staraczki pzynajmniej dzialacie, u nas cisza od 3 miesiecy. nie na darmo sie mowi ze 3 trymestr to \"na wilka\" = lezenie i kwiczenie. U nas praktycznie na wilka jest calą ciążę;) Moj to duzo sie z zony nie nacieszyl, bo zaszlam w ciążen niespelna miesiąc po slubie ;)

Dzięki Dziewczyny, widzę że od rana tutaj ruch jak pod moimi oknami :) Wszyscy biegną do pracy a ja mam na szczęście wolne :P Kawa to dobry pomysł, ale zacznę od śniadanka... Czy Wam też jest tak zimno ??? :( :( :(

heloł lasencje witam nową koleżankę:-) wieczorem coś mnie wzieło bo tak mi zimno było, że aż w swetrze i skarpetkach usnęłam a w nocy w biegu rozbierałam się bo chyba miałam gorączke. nie czuje się zbyt dobrze więc do pracy nie idę. Tituś oj bidulko ty nasza, z tymi mega cyklami musisz isc koniecznie do lekarza. Tylko, że faktycznie drogie tam są te badania, a może pora szybciej odwiedzić Ojczyznę:-) Fisia jest dla mnie kawa jeszcze?

Umieściłam się w tej sympatycznej gromadce :) :) :) NICK .........WiEK...MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO....CYKL....OSTAT.@ Dziubassek....22.....Trójmiasto...........................2 cykl....13.05 Schering.......35.....Wrocław..............................3 cykl....05.04 Basiunia*......29......śląsk............Szymon 4 lata.....3 cykl....01.05 Yennyfer.......31.....Lublin...........Wojtek 12lat.......5 cykl....07.05 Cebulka30.....30.....Piotrków Try....Nadia 6lat..........2 cykl....29.04 Gooosha.......24.....Ballymena.............................4 cykl....28.04 Majek123......22 ....Zakopane.............................0 cykl....28.01 Titowa1........28.....Irlandia.............................. .3 cykl....25.03 Anucha26......27.....Śląsk.................................. 2 cykl....05.05 Wiola30........30.....Kuj.-Pom........Angela 7lat.........2 cykl....09.05 Robur...........30....Zach.pom........Daniel 8 lat.........2 cykl....19.04 Anna6889.......40....Kłodzko......Gosia 18l..Ola 11 l.....4 cykl....20.04 Iwona+..........25....Inowrocław............................ 0 cykl....15.04 Pszczolka_78...30....warszawskie...........................2 cykl....02.05 Nuczka..........27....podlaskie............................. ..2 cykl....16.05 Magda84........24....Wrocław................................ 7 cykl....21.04 Banitka27.......26....Koszalin.............................. ..4 cykl....11.04 Bolerka34........34...Warszawa.............................0 cykl....dzień przed ...........................ZACIĄŻONE........................ ...termin porodu Demiluna .......26....Anglia ............Wiki 3 lata....ciąża.....21.06.08 Mar--gerita.....26....Warszawa.........................ciąża .....30.06.08 Sylwia ..........29....Trójmiasto .......................ciąża.....30.06.08 Harbatka .......29....Warszawa.........................ciąża.....05.0 7.08 Agital............26.....Żywiec............................c iąża.....20.07.08 Avinion..........30.....Kraków...........................ciąża. ....02.08.08 Wiktoria80......27........................................ci ąża......22.08.08 Dafodilek .......28....Wrocław..........................ciąża......12. 09.08 Koug.............34....Opole......Michał 11,Ola 7......ciąża......18.09.08 Kasika1..........23....Rzeszów...Kacper 21m-cy......ciąża.......02.11.08 Zuzita............25....Pomorskie........................cią ża......07.11.08 B_eata22........22....Wielkopolska.....................ciąża ......21.11.08 Gargamelka.....25....Chorzów..........................ciąża.... ..21.11.08 Fisia**............29.....śląskie........Marta 3lata.....ciąża.......19.12.08 Mania23..........23....Warszawa........................ciąża ......23.12.08 Validos27........28....Kraków............................ciąża. .....25.12.08 Agi37.............37....Warszawa........................ciąż a......26.12.08 Maliwina29......30.....Warszawa........................ciąża ......09.01.09 Ania.K_81.......26.....Dublin.......Weronisia 2lata....ciąża......11.01.09 Kołderka*........24....Żyrardów...........................ciąża .....13.01.09 .................Planowane imiona dla dzidziusiów........................... Demiluna...............Julianek Dafodilek...............Karolek Koug....................Agata/Asia Avinion.................Wiktoria/Oliwka Validos27...............Blanka Agital....................Magdalena/Karolina, Piotr/Marek Mania23.................Patrycja/Pawełek Ania.K_81...............Adrian/Robert, ???

Sorry, ale mam jeszcze problem z ukwiecaniem tekstu :) obiecuję, że popracuję nad tym. Prognoza pogodowa na najbliższe dni nie jest rewelacyjna, ale cudownie że na razie jest słońce :) P.Zubilewicz zapowiedział jednak deszcz na południu i w centralnej Polsce. Brrrry, idę do biblioteki po jakąś ciepłą książkę...

Wychodzi kobieta z domu i mowi do meza: -wykap dziecko Wychodzac z bloku słyszy płacz dziecka Wbiega do mieszkania Patrzy a maz trzyma dziecko za uszy nad wanna -co ty wyprawiasz! -nie chcialem sobie rąk poparzyc :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! umowilam sie wlasnie do DENTYSTY, chyba juz doczestnie zgłupiałam:) no ale coz wole miec pewnosc,ze z zebami ok zwlaszcz,ze jedn mnie pobolewa delikatnie w razie jak by Amelka sie pojawila w moim brzuszku wole miec te sprawy uregulowane, ale mam cykora :O

DZIEń DOBEREK!! łAł JAK NAS TU PRZYBYWA seper witam wszystkie nowe koleżanki 🌼🌼🌼🌼🌼🌼 maniu co uCieboie kochana co sie nie odzywasz jak po wizycie u gim. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 banitka teścik zrobiony ??? 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 anna889 zaproszonko wysłaane na NK. 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 dziubassku kawał udał ci się dobry dobry śmiech z ranka ponoć zdrowy 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

dziubasku stomatolog nic przyjemnego ale zato jaki uśmieszek bedzie ładny

wstawiłam drugie pranie i wskakuje do łózia, jakby któraś gotowała rosołek to ja jestem chętna:-)

dziewczyny!!!!! mam dwie kreski, ta druga troche jasniejsza ale jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie moge uwierzyc................ tak sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) :) :) :)

banitka:):):):):huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja Ci mówiłam ze u nas sie szybko zaciąża:)

HAJJJJJJJJJJJJ !!! Validos- http://images31.fotosik.pl/258/12db1248da21a106.jpeg Dziubassek- próbowałysmy poskromić tego parkinsona a co wyszło zobaczysz może już dziś Cebulcia- ja Ci zrobie rosołek (Ty wiesz jaki :D) Fisia - mój mąż Ci nie wystarczy zboczku jeden? hihihi no ja też czasem wykorzystuje Twojego i jest git :P zawsze to będę powtarzać- zamienianie się jest fajne :) Buziuchy dla pozostałych 🌻

banitka extra wiadomość ledwie dołączyłaś do nas a już spadłaś na duł tabeleczki G[❤️R]serce]A❤️T❤️U❤️L❤️A❤️C❤️J❤️E ❤️!!!!!!

wow a tylko poszłam powiesić pranie, a tu nastepna zaciążona:-) Banitka gratulejszyn:-) no to mamy pierwszą lutową mamusię:-)