Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Pozazdrościłam Wam i zrobiłam szarlotkę dla wyjątkowo leniwych :P Najcudowniejsze jest w niej to, że nie gniecie ani nie uciera się ciasta i właściwie samo się robi Polecam przepis szczególnie leniuszkom i zapracowanym. Jest jeszcze cieplutka, pyszna i właśnie skończyliśmy się z mężusiem zajadać. Czujecie wspaniały zapach :) Biegnę na film...

tia zapaszek az korci tyle,ze ja mam przestarawa kuchenke wiec ciasta nie wyjda:O moze jak sobie zakupimy nowa to sprobuje popichcic:)

Tak się zastanawiam czy ze mną jest wszystko w porządku.Jak myślicie, 2 cykle to faktycznie taki krótki czas starania się o ciążę? Od kiedy mam się martwić,że nie zachodzę,bo mnie już chodzą dziwne myśli po głowie. Z drugiej strony,stara jeszcze nie jestem (30,5) i chyba w razie czego mogę spokojnie czekać.Ale ogarnęło mnie takie zniechęcenie,nie chce mi się uprawiać seksu \'w te dni\',same wiecie o co chodzi. A tak w ogóle mam takiego doła,bo niby dziś moje imieniny a spędziłam cały dzień w pracy,zamiast siedzieć z rodziną.Do tego mam okres,jestem okropnie przeziębiona (chrypa i ból gardła).Całe szczęście,że jutro niedziela. W tym miesiącu koniec z liczeniem dni,w lipcu i sierpniu będzie więcej możliwości na seks w różnych porach i dniach,to wtedy je wykorzystam.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🌼VALIDOSKU🌼 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ z okazji imieninek ...... Z okazji imienin życzę Ci, aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ------().\"\".() ------( \'o\', ) -----()(\"¦\")() -----(\"\')\'v\'(\"\') ((, »*—*«*»*—*«,)) ((»*—*«¦¦»*—*«)) ------------------------

dziubaseczku nie masz za co dziekowac a dzidza będzie napewno ale w naj mniej spodziewanym momęcie dla MAMUSI tylko dlatego byś była bardziej szczęśliwa

heloł:-) z taką pewną nieśmiałością moje kochane krejzolki chciałam Wam powiedzieć, że zrobiłam dzisiaj test:-) WYSZŁY DWIE KRESECZKI!!!!!!! nie wierze, cały czas nie wierze....i strasznie się boję. Mam nadzieje, że nie pozwolicie mi bardziej zwariować:-) Boziu kochana jestem taka szczęśliwa:-) trzymajcie za moją Fasolunie kciuki:-)

YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Nic dodać nic ująć :D BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO BRAWO Kasiulka :):):) I nie ma że elixir nie działa a jak trzeba to mogę osobiście podotykać brzusiem :P -zadziała :D:D:D

witam poznym wieczorkiem dziewczeta! ale mialam sporo pracy ostatnimi dniami... od 2dni przemeblowanie w pokojach, malowanie nowa posciel pare obrazkow.... 🌻no zeby Koug miala gdzie spac jak przyjedzie na wakacje :p :D :D :D 🌻 ok a ja lece Was poczytac bo widze ze sporo zaleglosi mam od tych kilku dni. A i poprosze Andzie badz Dziubasska o zmiane w tabelce, dzis @ przyszla tzn 24.05 po 60dniach niezle prawda? normalnie czyste szalenstwo!!!!!!!!!!!!!! zadzwonie do ginki i chyba przeloze wizyte, no chyba ze bedzie mnie chciala mnie widziec... jak myslicie czy na monitorowanie jajaniczkow to zaraz po @ trzzeba isc czy raczej tak w polowie cyklu? no u mnie to sprawa inna i raczej uzgodnie to z ginka. Caluje Was wszystkie! 😘

oooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Kasiula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ G R A T U L U J E !!!!!!!!! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ tak sie ciesze MYSZKO!!!!!!!!!! ciocia titkowa caluje fasoleczke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Validosku u mnie jeszcze 24maja a dokladniej godz.23.06 wiec do zyczen jeszcze mojgo sie dolaczyc!!! wszystkiego naj nja pod te imieninki!!!!! ❤️!!!! Bolerka to ja chyba ten cykl mialam... urojona... bo momentami czulam sie jakbym byla w ciazy....w myslach sie lacze. Azifik witam Cie bardzo serdecznie i mam nadzieje ze bedzie Ci z nami weselej... prawie kazda tu z nas ma te "ciche wspomnienia" ale razem sie bardzo wspieramy i pomagamy nawet zafasolkowac, wiec do wrzesnia to chyba nie uda Ci sie dotrwac bez dwoch kresek! :) Lulajcie dziewczynki!!! ja uciekam odpoczac po ciezkich dniach przemeblowan. i co mam zaspiewac kolysanke na dobranoc??? ta co ostatnio? no bo po niej Cebuclia nam wyskoczyla z dwukreskowym testem!!!!!!!! :D :D :D :D Validosku wiedze ze Cebulcia sie Ciebie posluchala i poleciala do apteki po testa! :p Anus ❤️ moja Ty Sasiadeczko! u mnie bez zmian, tj/w waleczki farbka mebelki katalog argosa! hihihihih sluchaj co do naszego spotkanka na 29maja dam znac Seduszko, najpierw uzgodnie i potwierdze wizyte z ginka po jak wczesniej czytnelas dostalam @ wiec moze bedzie chcialaby mnie obejrzec w inne dni a nie na czerwoniastego :p... a do poniedzialku juz niedaleko!!!! nie moge sie doczekac pierwszego usg Twojej fasoluni!!!! Sciskam! aaaaaaa i jeszcze mi sie przypomnialo, ja juz tak mam, ze najwazniejsze sprawy przypominaj mi sie zawsze na samym koncu.... Koug..... lozko swierzo poslane!!!!!!!!!!!! :p pokoj w pelni wyposazony!!! nawet w pilke, ta co sie stosuje przed porodoweczka! w razie czego przec pomozemy! w pieleszach rodzinnych mniej stresowo, a wiec????? 🌻 :) ja owa pileczke zakupilam na poprawienie linii posladkow, ale takie lenistwo u mnie,ze dupsko opadnie mi chyba do kostek zanim na niej poskacze! brak motywacji... po co mam pocic sie nad jakimis liniami, jak zaraz zajde i tak sie roztyje!!!!!!!!! :) :D

Cebulko gratulacje wielkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Cebuleczko----- wkońcuuuuuu GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘]😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 dzień dobry gwiazdeczki. ide opijać mineralną zaciązenie Kasi

Cebulko:):):):):):❤️ wiedziałam ze nasze polskie bociany doleciały:) normalnie boskie wiesci:):):):):):) a z wariowac Ci nie pozwolimy:) dziewczynki dziekuje za zyczonka ja wczoraj byłam u kolezanki na wsi:) a potem głowa mnie tak rozbolała ze marzyłam tylko o spanku:) za chwile jade do małej Laury do szpitala:) fisiu:) ja popije soczkiem:) za cebulke!

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 G R A T U L A C J E C E B U L K O ! ! ! ! ! ! WITAJ W GRONIE LUTOWYCH MAM!!!!!!!!! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Cebulus wielkie GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sie strasznie zle czuje chyba choroba mnie dopadla:(

dziękuje moje kochane👄 👄 👄 choć sama jeszcze nie wierze. Wczoraj był 26dc i coś mnie tknęło by zrobić test i nawet nie robiłam go na czczo tylko popołudniu. Nasikałam w ten pojemnik , wpuściłam 3 kropelki i chyba nawet nie musiałam czekać minutki a już wyszły 2 kresunie, jedna co prawda troche bledsza ale jest:-) Nie robiłam sobie nadzieji w tym cyklu bo ostatnio też nie wyszło. Teraz tylko myśle, proszę Bozie o to by nie skończyło się to tak jak poprzednio... nikomu oprócz Was nawet nie chce mówić o ciąży, przynajmniej póki nie bedzie widać:-)

hej,..nie mam czasu was czytac na biezaco moje drogie lejdis ale GRATULUJE wszysstkim tym, ktore ostatani zaciązyly. Co ja bym oddala za sam początek ciąży..to byly czasy..teraz czuje sie okropnie, tyje, jem duzo ale nie mam kompletnie przemiany materii, po tygodniu nie odwiedzam kibla. Do tego chyba lapie cos w rodzaju depresji ciążowej. Jedyne moje pocieszenie to to, ze zaczelam skupowac wyprawke, szkoda tylko ze z mama a nie z mężem. Az moja mama musiala dzwonic do jego mamy ze skarga na niego, ze kompletnie mi nie pomaga, nie ma go, jestem SAMA. Chyba cos troszke pomoglo bo wczoraj kupil pieluchy po promocji. Do szkoly rodzenia tez chodze sama lub z mama. Dzis ide do szpitala w ktorym chyba bede rodzic na dni otwarte. 3 majcie sie.

ale jestem słaba:( gardziolko mnie drapie ałałała ide pod kolderke... wczoraj wysmarowalam sie husteczka samoopalajaca a dzis wygladam jak matrchewka w plamy! tarlam twarz sokiem z cytryny i troche naruszylam skore buuu

CEBULUś kochana a nie mówiłam ze luty należy do Ciebie a jednak opłacało sie trzymać kciuki cciesze sie twym szczęściem !!! G🌼R🌼A🌼T🌼U🌼L🌼A🌼 C🌼J🌼EEEE🌼

zmykam szykować sie bo zaraz jedziemy do tesciowej na objadek dostalismy zaproszenie zewzgledu jutrzejszego świeta ,.... ale bedzie nuda cały zjazd famili męza ...mam nadzieje ze mi sie nie pogorszy stan zdrówka ;-);-);-)

❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .......WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ 🌻Dziubassek...22....Pomorskie..................1 cykl....13.05 🌻Schering......35.....Wrocław....................3 cykl....05.04 🌻Basiunia*.....29.....śląsk.....Szymon 4 lata...3 cykl....01.05 🌻Yennyfer.....31.....Lublin....Wojtek 12lat....5 cykl....07.05 🌻Gooosha......24....Ballymena...................4 cykl....28.04 🌻Majek123.....22 ...Zakopane....................0 cykl....28.01 🌻Titowa1.......28....Irlandia......................4 cykl....24.05 🌻Anucha26.....27....Śląsk..........................2 cykl....05.05 🌻Wiola30........30....Kuj.-Pom....Angela 7lat...2 cykl....09.05 🌻Robur..........30...Zach.-pom...Daniel 8lat.....3 cykl....22.05 🌻Anna6889.....40..Kłodzko..Gosia 18l.Ola 11 l..4 cykl....20.04 🌻Iwona+..........25..Inowrocław..................0 cykl....15.04 🌻Pszczolka_78....30..woj.warszawskie.........2 cykl...02.05 🌻Nuczka.........27...woj.podlaskie...............1 cykl....18.04 🌻Magda84........24....Wrocław.................. 7 cykl....21.04 🌻Bolerka34.......34....Warszawa.................0 cykl..... 🌻Azifik.........27....Police/Szczecin.............0 cykl....08.05 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻...........................ZACIĄŻONE..................ter.por. 🌻Demiluna .....26....Anglia .....Wiki 3 lata...ciąża....21.06.08 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa...............ciąża....30.06.08 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto ..............ciąża....30.06.08 🌻Harbatka ....29......Warszawa..............ciąża....05.07.08 🌻Agital.........26.....Żywiec....................ciąża....20.07.08 🌻Avinion........30.....Kraków...................ciąża....02 .08.08 🌻Wiktoria80...27.................................ciąża...22.08.08 🌻Dafodilek ....28.....Wrocław..................ciąża....12.09.08 🌻Koug..........34...Opole...Michał 11,Ola 7..ciąża....18.09.08 🌻Kasika1......23..Rzeszów..Kacper 21m-cy..ciąża....02.11.08 🌻Gargamelka.........Chorzów...................ciąża....21.11.08 🌻Mania23.......23....Warszawa................ciąża....23.12.08 🌻Validos27 ....28 ....Kraków -..................ciąża....25.12.08 🌻Agi37..........37.....Warszawa................ciąża....26.12.08 🌻Fisia ..........29 ....śląskie...Marta 3lata ...ciąża..31.12.08 🌻Maliwina29...30.....Warszawa................ciąża..09.01.09 🌻Ania.K_81.....26....Dublin..Weronisia 2lata..ciąża..11.01.09 🌻Kołderka*.....24....Żyrardów..................ciąża...13.01.09 🌻Banitka27.....26....Koszalin....................ciąża... 🌻Cebulka30....30..Piotrków Try..Nadia 6lat..ciąża... ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻.........Planowane imiona dla dzidziusiów........... 🌻Demiluna.......Julianek............................. 🌻Dafodilek......Karolek.............................. 🌻koug...........Agata/Asia........................... 🌻Avinion........Wiktorka/Oliwka...................... 🌻Validos........Blanka............................... 🌻Mania23........Patrycja/Pawełek..................... 🌻Agital.........Madzia/Karolka.albo.Piotrus/Marek... 🌻Sylwia.........Natalka.............................. 🌻Ania.K_81......Adrian/Robert........................ ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ Cebulus udalo ci sie w 2 cyklu staran? to mnie pociesza😘GRATKI😘

❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .......WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ 🌻Dziubassek...22....Pomorskie..................1 cykl....13.05 🌻Schering......35.....Wrocław....................3 cykl....05.04 🌻Basiunia*.....29.....śląsk.....Szymon 4 lata...3 cykl....01.05 🌻Yennyfer.....31.....Lublin....Wojtek 12lat....5 cykl....07.05 🌻Gooosha......24....Ballymena...................4 cykl....28.04 🌻Majek123.....22 ...Zakopane....................0 cykl....28.01 🌻Titowa1.......28....Irlandia......................4 cykl....24.05 🌻Anucha26.....27....Śląsk..........................2 cykl....05.05 🌻Wiola30........30....Kuj.-Pom....Angela 7lat...2 cykl....09.05 🌻Robur..........30...Zach.-pom...Daniel 8lat.....3 cykl....22.05 🌻Anna6889.....40..Kłodzko..Gosia 18l.Ola 11 l..4 cykl....20.04 🌻Iwona+..........25..Inowrocław..................0 cykl....15.04 🌻Pszczolka_78....30..woj.warszawskie.........2 cykl...02.05 🌻Nuczka.........27...woj.podlaskie...............1 cykl....18.04 🌻Magda84........24....Wrocław.................. 7 cykl....21.04 🌻Bolerka34.......34....Warszawa.................0 cykl..... 🌻Azifik.........27....Police/Szczecin.............0 cykl....08.05 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻...........................ZACIĄŻONE..................ter.por. 🌻Demiluna .....26....Anglia .....Wiki 3 lata...ciąża....21.06.08 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa...............ciąża....30.06.08 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto ..............ciąża....30.06.08 🌻Harbatka ....29......Warszawa..............ciąża....05.07.08 🌻Agital.........26.....Żywiec....................ciąża....20.07.08 🌻Avinion........30.....Kraków...................ciąża....02 .08.08 🌻Wiktoria80...27.................................ciąża...22.08.08 🌻Dafodilek ....28.....Wrocław..................ciąża....12.09.08 🌻Koug..........34...Opole...Michał 11,Ola 7..ciąża....18.09.08 🌻Kasika1......23..Rzeszów..Kacper 21m-cy..ciąża....02.11.08 🌻Gargamelka.........Chorzów...................ciąża....21.11.08 🌻Mania23.......23....Warszawa................ciąża....23.12.08 🌻Validos27 ....28 ....Kraków -..................ciąża....25.12.08 🌻Agi37..........37.....Warszawa................ciąża....26.12.08 🌻Fisia ..........29 ....śląskie...Marta 3lata ...ciąża..31.12.08 🌻Maliwina29...30.....Warszawa................ciąża..09.01.09 🌻Ania.K_81.....26..Dublin..Weronisia 2lata..ciąża..11.01.09 🌻Kołderka*.....24....Żyrardów................ciąża...13.01.09 🌻Banitka27.....26....Koszalin....................ciąża... 🌻Cebulka30....30..Piotrków Try..Nadia 6lat..ciąża... ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻.........Planowane imiona dla dzidziusiów........... 🌻Demiluna.......Julianek............................. 🌻Dafodilek......Karolek.............................. 🌻koug...........Agata/Asia........................... 🌻Avinion........Wiktorka/Oliwka...................... 🌻Validos........Blanka............................... 🌻Mania23........Patrycja/Pawełek..................... 🌻Agital.........Madzia/Karolka.albo.Piotrus/Marek... 🌻Sylwia.........Natalka.............................. 🌻Ania.K_81......Adrian/Robert........................ ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️

hej!!! troszke mnie nie było, nie mam oststnio czasu w necie przesiadywac do pracki wrociłam i mam jeszcze zaległosci na uczelni, ehh mam nadzieje ze sie nie pogniewacie na mnie :) cebulko --- co ja widzę, moje gratulacje!!!!! super, strasznie sie cieszę :) :) :) w piatek dopadło mnie całodzienne rzyganko i nadal kiepsko u mnie z apetytem, takze przepisy na ciasta ktore pisałyscie na razie nie dla mnie niestety, a taka mam ochote cos upichcić, choc wiem ze to by zle sie skończyło, kołderko --- w piatek byłam u ginka i do konca I trymestru abstynencja, a potem zobaczymy :) juz nie moge sie doczekac kolejnego usg :) całuje Was wszystkie kochane!!!

Witam po przerwie, Nie było mnie trochę, ale nadrabiam. W piątek po pasztecikach pojechaliśmy do teściów, bo domek sobie na weekend wynajęli, to se odpoczęliśmy ;) Tylko trochę muchy jakieś takie dziwne latały i strasznie dużo ich było. No ale to w lesie, więc zrozumiałe. Wróciliśmy do domku, zabraliśmy moją sister i jej małego i pojechaliśmy sobie na działeczkę. Dopiero wróciliśmy, więc jestem. No i mąż Kubicę musi obejrzeć, jakby na działce telewizora nie było :) No a potem po teściów trzeba pojechać, ale chyba sam pojedzie, bo mnie coś łepek boli, to chyba ta pogoda.

Dzień doberek :) No z wrażenia to z krzesła bym spadła!!!! Cebulcia kochana Ty nasza ❤️G❤️R❤️A❤️T❤️U❤️L❤️A❤️C❤️J❤️E❤️ Ale się cieszę!!! :D:D:D:D No i oczywiście musi być dobrze tym razem :) dbaj o Was i duuużo wypoczywaj Oj Koug Ty to \"narozrabiałaś\" na tym naszym topicu ;) a miałaś nas chronić hihi i ochroniłaś - przed bezdzietnością :D Ja się czuję średnio ciągle mnie mdli i nie mam sił do tego ten katar i wietrzysko za oknem... no cóż jutro będzie lepiej :) Idę zobaczyć moją fasolinkę ❤️ Miłej niedzielki dziewuchy

❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .........WiEK...MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO....CYKL....OSTAT.@ 🌻Dziubassek....22.....Trójmiasto...........................2 cykl....13.05 🌻Schering.......35.....Wrocław..............................3 cykl....05.04 🌻Basiunia*......29......śląsk............Szymon 4 lata.....3 cykl....01.05 🌻Yennyfer.......31.....Lublin...........Wojtek 12lat.......5 cykl....07.05 🌻Gooosha.......24.....Ballymena.............................4 cykl....28.04 🌻Majek123......22 ....Zakopane.............................0 cykl....28.01 🌻Titowa1........28.....Irlandia...............................4 cykl....24.05 🌻Anucha26......27.....Śląsk..................................2 cykl....05.05 🌻Wiola30........30.....Kuj.-Pom........Angela 7lat.........2 cykl....09.05 🌻Robur...........30....Zach.pom........Daniel 8 lat.........3 cykl....22.05 🌻Anna6889.......40....Kłodzko......Gosia 18l..Ola 11 l.....4 cykl....20.04 🌻Iwona+..........25....Inowrocław............................0 cykl....15.04 🌻Pszczolka_78...30....warszawskie...........................2 cykl....02.05 🌻Nuczka..........27....podlaskie..............................2 cykl....16.05 🌻Magda84........24....Wrocław...............................8 cykl....20.05 🌻Bolerka34.......34....Warszawa..............................0 cykl........... 🌻Azifik............27....Police/Szczecin.......................0 cykl....08.05 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻...........................ZACIĄŻONE...........................termin porodu 🌻Demiluna .......26....Anglia ............Wiki 3 lata....ciąża.....21.06.08 🌻Mar--gerita.....26....Warszawa.........................ciąża.....30.06.08 🌻Sylwia ..........29....Trójmiasto .......................ciąża.....30.06.08 🌻Harbatka .......29....Warszawa.........................ciąża.....05.07.08 🌻Agital............26.....Żywiec............................ciąża.....20.07.08 🌻Avinion..........30.....Kraków...........................ciąża.....02.08.08 🌻Wiktoria80......27........................................ciąża......22.08.08 🌻Dafodilek .......28....Wrocław..........................ciąża......12.09.08 🌻Koug.............34....Opole......Michał 11,Ola 7......ciąża......18.09.08 🌻Kasika1..........23....Rzeszów...Kacper 21m-cy......ciąża.......02.11.08 🌻Zuzita............25....Pomorskie........................ciąża......07.11.08 🌻B_eata22........22....Wielkopolska.....................ciąża......21.11.08 🌻Gargamelka.....25....Chorzów..........................ciąża......21.11.08 🌻Fisia**............29.....śląskie........Marta 3lata.....ciąża.......19.12.08 🌻Mania23..........23....Warszawa........................ciąża......23.12.08 🌻Validos27........28....Kraków............................ciąża......25.12.08 🌻Agi37.............37....Warszawa........................ciąża......26.12.08 🌻Maliwina29......30.....Warszawa........................ciąża......09.01.09 🌻Ania.K_81.......26.....Dublin.......Weronisia 2lata....ciąża......11.01.09 🌻Kołderka*........24....Żyrardów..........................ciąża......13.01.09 🌻Banitka27........26....Koszalin...........................ciąża............... 🌻Cebulka30.......30....Piotrków Try....Nadia 6lat......ciąża.............. ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻.................Planowane imiona dla dzidziusiów........................... 🌻Demiluna...............Julianek 🌻Sylwia...................Natalka 🌻Agital....................Magdalena/Karolina, Piotr/Marek 🌻Avinion.................Wiktoria/Oliwka 🌻Dafodilek...............Karolek 🌻Koug....................Agata/Asia 🌻Validos27...............Blanka 🌻Mania23.................Patrycja/Pawełek 🌻Ania.K_81...............Adrian/Robert, ??? ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️

A ja rosołek zjadłam ;) Tylko nie wiem czy z kurki czy z kaczki, ale mąż twierdzi że z kaczki...teściowa coś przywiozła i wzięłam z zamrażarki jak pamiętam to mowila o kaczuszce ale i tak pyzsny był ;) Idę poleżeć ;)

Mam jeszcze jeżeli któraś ma ochotę, tylko makaronik trzeba dogotować ;)