Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Wszystkim Dzieciaczkom malusim i duzim duzio słoneczka każdego dnia, zawsze uśmiechniętej Mamy i zdrówka, zdrówka, zdrówka❤️ wróciłam po weeekndzie spędzonym na działce. padam. buziaki maleńkie i do jutra.

dobry djen albo wjecor! ja na chwilke tylko... Koug Myszko Ty pewnie myslalas 300e na jedna osobe a nas jest trojka!!! moj M moze wziasc urlop miedzy 19lipca-4sierpnia, bo tak ma cala reszta... mnie wyszlo w tych terminach jak wyszlo... ale dzikuje Ci ❤️ za Twe ogormne zaangazowanie i sprawdzanie lini przewozowych! Kofana jestes! a termin terminem z pieluchami tez bedzie fajnie! zwlaszcza jak Twoja dzidzia zfajtli sie na rzadko i cici Titkowej przyjdzie przewinac duuupciusie! :D :D 🌻 Dziubuss 🌻 napisalam to by Cie wesprzec i bys nie czula sie sama... wiesniaki z tych naszych M!!! i tyle!!! no nie dzis moge poglaskac mego niesfornego, bo wymknal sie rankiem z lozeczka by potem obudzic mnie zapachem cudownych wiosennych kanapek na sniadanie! bylo nawet Latte z duza iloscia mleczka i kwiat Lilii w kieliszeczku zerwany z bukietu ten z dnia mamy... slodkie..... az sie rozmarzylam... Dzis Caluski sle dla naszych brzemiennych Mamc! Validosku Anus i Cebus jak wasze samopoczucie?! u Cebusi to pewnie dzialkowe samopoczucie! :p

czołem dziewczynki:) wyprawiłam własnie mojego M ;( do pracy!! a ja tez bede sie zbierac:( ale mi sie nie chce:( masakra zwłaszcza ze wiem co bedzie sie działo po mojej nieobecnocci:( miłego dzionka :)

ja tez z niechecia jade zaraz do pracy buuuuuu zobaczymy jak sie bede czula:( mam nadzieje,ze nie bede znowu panikowala😭 spokoj;) tylko to mnie uratuje:D

dzień doberek pobudka!!!!! Dziubassek 😘 nic się nie martw.Ja nakope temu Twojemu męzowi do d*py to się raz dwa zdecyduje czego chce od życia. Validosku uwiniesz sie z robotą raz dwa zobaczysz Tituś nie dobrze nie dobrze ze nie przylatujesz:(:(:(:(:(:( nerwy mam takie od wczoraj,ze najchętniej bym pobuczała sobie.wszystko mnie wnerwia😭😭😭

Tituś sprawdź-to było policzone na 3 dorosłe osoby.Być może Magda będzie miała jeszcze zniżkę :) Zresztą koleżanka ostatnio leciała tymi liniami też i płaciła niecałe 80Euro więc by pasowało :) Zrobiłam kanapki z wedlinką i ogórkiem -ktoś ma ochotę? Zmykam na balkon kwiatkom dać pić bo dziś znowu ma być 32 stopnie ;) Buziaki śpiochy :)

jestem w tej ohydnej robocie az mnie mdli z nerwow:(:(:( kiedy bede zdrowa buuuu mam nadzieje,z edzis ebdziecie sie udzielac bo z wami mi razniej!

tak jak myslałam papiery czekały na mnie:( buuuuuu dziubasku:) wiem co czujesz czuje to samo:) zjadłam drozdzówke! a stanełam na wage póki co przez 3 miesiace ani drgnie:) ale spódnice jakies ciasnawe:)

heloł lejdis:-) na śniadanko świeże bułeczki z polędwiczką, sałątą i mnóstwem warzyw na niej:-), mliko do tego albo herbata ananasowa. Ale sie wybyczyłam na słoneczku oczywiście z umiarem było opalanko, odpoczełam, poczytałam, super:-) zwijam się do robotki.

ja serwuje sałatke z tunczyka z warzywami ma ktoras ochote? pystasta:P ewentualnie jogurcik zbozowy badz czerwoniutkie jabluszko:D

🌼dzień doberek🌼 wszystkim dzieciaczkom tym maleńkim i tym dużusim tylko słonecznych dni, beztroskiego radosnego dziećiństwa ,super pomysłów na zabawy ,spełnionych marzeń ...i wszystkiego naj naj naj ...mimo iż spużnione to bardzo bardzo szczere ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ dziubasku przykro mi że masz tak nie zdecydowanego tego swego M. czy można z nim wogóle poważnie porozmawiać o życiu jakie ma plany powiedz mu jasno i stanowczo czego ty pragniesz od życia i niech on cie wspiera a jak nie potrafi to niech cie nie dołuje bo jak nie to my tu wszystkie jak mu nakopiemy do d***y to długo nas zapamięta a ty głowa do góry i nie łam sie :-):-)

Wioulu juz jest ok przespal sie z ta mysla on mocno pragnie dzidziusia ale boi si o mnie i w ogole pewnie boi sie nieznanego powiedzial,ze teraz nie bedziemy sie intensywnie starac ale jak bedzie to bedzie a we wrzesniu zaczniemy starania z prawdziwego zdazenia choc pewnie jeszcze mu sie zmieni nie raz najlepiej zwiazac i wziasc jak mowila titek;)

dziubassku to super że sie dogadaliście i macie idetyczne pragnienia ,a że boj się tego czy podoła to powiem ci kochana ze lek i obawy sa zawesz ,ale wkońcu jesteście razem i razem pokonacie przeciwności i bedziecie cieszyć sie radosnymi chwilkami (ale nic na sile dajcie na luzik) a tak wogóle wcinam truskaweczki ze smietanką która chętna to sie podzele;-);-);-)

ha ha ha! a jak Was troche podenerwuje!!!! dzis tu mamy bank holiday czyli w skrocie: dzien wolny od pracy!!!! i nie pracuje!!!! nikt na mnie nie czeka i jest gicior! Koug zaraz sprawdze bilety, a jak mozesz zapytaj sie kolezanki w jakim dokladnie terminie leci... Madzia niby jeszcze dziecko...ale znizkek nie ma... Fisia nie denerwuj sie skarbie! zapodaj sobie tabliczke czekolady i juz przejdzie...hormoniaste szaleja... a dodam ze i ja ubolewam na brak spotkania z Wami tego lata :( :( :( Dziubuss Nasze motto miesiaca: wiazemy i wchodzimy!!!! :D :D :D glowa do gory bedzie dobrze! Cebus pyszne kanapeczki! mniam mniam! i to mliko!!!!! :D :D moj sw. pamieci dzidzio tam mawial!!!! i zyl sobie 97 latek! wiec widze ze swojska jestes dzieucha! ja podobno bede marudzic przez 92lat wiec jak juz sciagne do kraju na stale bedziemy mialy sporo czasu na nasze spotkanka! hihihihih Wiola tam gdzie truskawki tam ja! czyli daaaaawaj mi tu je predko!!!! :p Annus moja Sasiadeczko! cosik nieobecna dzisiaj? czyzby tak bardzo mulilo? uuuuuuuu staraj sie jesc powoluktu i wiecej moze leciutko przejdzie ❤️ Validosku a rzuc Ty w nich tymi paierzyskami a co! ciezarnej powinno sie pracy odejmowac a nie przynosic!!! zaraz im tam natrzaskam!

czesc dziewczyny, jest mi dzis bardzo smutno ;( stalo sie to czego sie obawialam..musze odpuscic kurs na prawko az do rozwiazania. Dali mi termin egzaminu na kniec lipca dopiero! musialam odmowic bo ciezko zdawac na kilka dni przed porodem. Kurde, robie ten kurs rok, jezdzilam drugie 30 godzin jak nie wiecej, a teraz tak po prostu musze znowu odpuscic. Boje sie ze zapomne..tylko tego sie boje. Jakby sie dalo to jakos inaczej zalatwic... mam dola, nic mi nie wychodzi ;(

Kurde no! nie smutaj mi sie tutaj kurde no!!!! bo Ci klapsa zapodam! wiesz jak dla mnie to i lepiej ze po rozwiazaniu, stres zawsze stresem daj sobie i malcowi odpoczac od dodatkowych zbednych atrakcji... widzisz ja mam 28latek wszyscy na okolo maja prawka a ja wciaz niemobilna... Duza buzia dla malenstwa!!!!

Titek nie my wchodzimy tylko oni:P Wiola chwile zwatpienia to mam i ja! czasem sobei siedze i mysle,ze moze jednak poczekam,ze boje sie cierpienia,objawow,wizyt,czy bedzie ok,porodu i czy bede umiala z malcem postepowac i az czasem mnie brzuch boli od tych rozmyslan i boje sie,ze jak zaskocze to najgle mi sie odmieni normalnie jestem wariatka:P

Titus oj moja kochana pewnie, że będziemy sobie organizować spotkanka nawet przy mliku:-) :-) :-) takie siwiuteńkie Babunie w skarpetach robionych na drucikach, gromadka wnuczat na kolanach a my dalej zkrejzolowane na maxa:-) :-) boje się dziewczyny jutro idę do gina i mam nadzieję, że zobacze moją Kropeczkę....wg terminu miesiączki jutro zaczyna się 6 tyg.

cabulko zobaczysz nie kropeczke ale fasolke :) z wielkim serduszkiem:) ale ten czas leci ja w srode juz 11 tydzien !:)

dziubasku chwile zwątpienia zawsze są ...a pytania czy dam rade czy podołam to rutyna ale trzeba iść przez to życie i brać loś takim jaki jest nam pisane i nie zadawać sobie za wiele pytań kurde przestań sie załamywać prawko poczeka na Ciebie a teraz naj ważniejsze jest twój spokuj bo poco zbedny stresik

Witam Koleżanki, Dziubasku nie przejmuj się, mną też targają zmienne uczucia. Czasem myślę sobie, że nie potrzebnie byłam taka odpowiedzialna. Mogłam się wyluzować i wspomóc naturze w spontanicznym poczęciu dziecka w wieku 20-stu lat. Znamy się z mężem od 15-go roku życia czyli 19 lat i moglibyśmy podobnie jak niektórzy nasi znajomi mieś już 14 letnie dziecko. Wybraliśmy jednak inne rozwiązanie z którego czerpaliśmy i czerpiemy przyjemność. Świadome macierzyństwo jest cudowne. Wspaniale, że się w tej kwestii dogadaliście. Ważne jest to, że jesteście razem i wspólnie podejmujecie decyzje. Decyzja o rodzicielstwie jeśli jest świadoma, jest jedną z najtrudniejszych decyzji jakie podejmują małżeństwa. Trzymam kciuki za spadnięcie na listę poniżej... Ale pyszności, a co na obiadek? Jestem sama i jakoś tak nie chce mi się gotować :)

Sylwia ja tu specem od garów nie jestem,ale jesli masz ochotę to wpadnij na mlode ziemniaczki jajo sadzone i mizerię.mój synek sobie dzis zażyczył takie jedzenie na 18 :D ale dla reszty chyba będzie wcześniej :)

Bolerka zebys wiedziala,ze swiadome decyzje sa trudne, nawwt bardzo... zobaczymy co los przyniesie za 7 dni @ ja zjadlam troche salatki z tunczykiem i teraz to juz rozbujalam brzuszek bo domaga sie wiecej;) a zostal tylko jogurcik

cześć dziewczyny, byłam na targu - truskawki po 4,5- kupiłam cały kilogram, a co! wiec serwuje koktajl truskawkowy - kto chętny? uf, jak gorąco... dobrze, że mam parę dni wolnego, to mogę co godzinę brać prysznic :)

A ja sie opalam! na balkonie! oczywiscie brzusio zakryty poduszką. U nas to rodzinne, w ciąży opalala sie moja babcia, moja mama a teraz JA. same maniaczki ślonca sie z tego rodzą. ZUS zlodzieje nadal nie wysylaja mi kasy, jestem splukana jak mysz koscielna ;( i potrwa to jeszcze ze 2 tygodnie..;((((((((((((((

a ja męczę się w duchocie w pracy, zaraz spadam i jade na działkę, nie będę się tu dusiła, bleeeeee Kurde wiesz że mi też zus nie przysłał kasy za zwolnienie w kwietniu, juz minęło 2 m-ce a tu nic, głucho..złodzieje:-P

hmmm..no ja tam dzwonilam, i dzwonic bede jak mi zlodzieje nie wysla do powiedzmy 20ego. przeciez wyprawke za cos trzeba kupic. Ja im nie odpuszcze, bez kasy czuje sie okropnie. A musze odkladac na polozna, to u nas 800 zl kosztuje.