Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiak_01112007

Czy przez pieszczoty mozna zajć w ciążę...?? Pomocy!

Polecane posty

Gość Misiak_01112007

Wczoraj uprawiałem pieszczoty z moja dziewczyną ona mnie myziala po penisie a ja ją po wargach stro... w pewnym momecie wyciagla reke z moich majteczek bez doprowadzenia do wytrysku a ja włorzyłem reke zeby sobie penisa poprawic i zaczołem kontynuowac myzianie jej... Czy ona moze przez to zajsc w ciąży... Pomocy bo nie wiemy co mamy robic:((

Gość izzzka
Hmm wg mnie raczej nie powinno dojsc do zapłodnienie, bo sperma nie znalazła sie w srodku, ALE słyszy sie o przypadkach, że takie rzeczy są możliwe - więc jeśli nie chcecie sie denerwowac i stresowac to kupcie w aptece test ciążowy i sprawdzćie. To chyba najlepsze wyjście niż gdybanie...;-) Dajcie znać co i jak :-) pa pa

Gość Misiak_01112007
Dzięki izzzka. Tez mam taka nadziej ze przeciez wcale nie doszlo do wytrysku... A po ilu dniach mozna zrobic ten test bo juz nie chce dobijac mojej dziewczyny...:((

Gość Misiak_01112007
Dzięki izzzka. Tez mam taka nadziej bo przeciez wcale nie doszlo do wytrysku... A po ilu dniach mozna zrobic ten test bo juz nie chce dobijac mojej dziewczyny... :((

Gość pan profesor od polskiego
zamiast myziania, poczytaj chłopczyku słownik ortograficzny, bo masz widoczne braki w edukacji szkolnej.

Gość a co to jest
edukacja szkolna? panie chyba profesoże a nie profesorze j. polskiego? :D

Gość Misiak_01112007
Dzięki panie profesorze od polskiego za dobijanie... myślisz ze ja mam teraz siłę o tym myśleć...:((