Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamboderka

co sciemnić starym, skad wziełam 10 tyś ???

Polecane posty

Gość kamboderka
no jestem ciekawa jakie macie propozycje.. warto sie skonsultowac chyba z innymi co nie? wlasnie obmyslam jakas wymowke i jak na razie "sprzedałam" tak naprawde wywaliłam pełno niepotrzebnych rzeczy na allegro. no ale... co dalej? hm.. a to ze znalazłam takich frajerow? naprawde znalazłam. jeden jest super bo mnie ubustiwa! nazywa swoja lolitka, stroi w dziwne ubranka i nic więcej... nawet mnie nie dotknoł. chodzi ze mna tu i tam, chce sie pokazywac w towarzystwie jeszcze inny bierze mnie doslownie na 2h do siebie do domu. stosunek trwa jakies 5 sek.. :o jest naprawde ok. bardzo miło sie z nim rozmawia, lubi czułosci i przytulac się.. hehe.. a ten ostatni jest.... dziwny, a napewno naiwny.. głupio sie pyta czy mi sie tez to podoba i chyba mu na tym bardzo zalezy zebym czuła sie zajebiscie.... heh.. a jest w sumie najgorszy bo strasznie gruby.. i odzywia sie jakimis foost fodami :o co zreszta czuje... bleh.. ale dba o mnie i wzbudza we mnie litosc

Gość kamboderka
jezeli wam ciezko w to uwierzyc i myslicie ze to prowokacja tym lepiej dla mnie... :) :) :) innym, realnym znajomym, tez widac ciezko bedszie uwierzyc, albo wpasc na taki pomysł :D

Gość kamboderka
marny podszyw :/ to sobie wymyśliłeś/aś :/ załosne spotykam sie z 1 facetem i az tyle mi zapłacił za 2 tygodnie, ale w koncu niedawno skonczyłam 18 lat i mi wolno. praktycznie zawsze jak sie spotkamy to jest seks a zgodziłam sie na anal i dlatgo stawka jest taka duża, zreszta ja to lubie

ale z czego Ty sie cieszysz dziewczyno? ciężko niektorym uwierzyc ze sa takie kobiety, ktore nie maja godnosc i dla paru błyskotek sie sprzedają, wiesz jak taka kobieta sie nazywa co nie?:)

Gość kamboderka
a do łóżka zakładam zielony kubtaczek i srebrne kalesony oraz kask z gwiezdnych wojen

Gość kamboderka
a najbardziej lubimy to robic umazani galaretką z nóżek droniowych

Gość kamboderka
3 ost wpisy to podszywy.

Gość kamboderka
sorki nie 3 tylko 3 ostatnie i ten o 3 facetach to tez marny podszym. moj jest prawdziwy ten ze- spotykam sie z jednym

Gość kamboderka
ogórek ogóooorek zieloooony!!

co najezdzacie na dziewczyne. ma kawalek ladnej dupy to korzysta. co, mialaby lepiej krasc? albo zapieprzac niby uczciwie w biedronce? a tak ma kase, ciuchy i inne. jesli to jej odpowiada to niech tak robi i zarabia. zazdroscicie, ze umie sieodpowiednio zakrecic, ze za dwie godziny dostaje tyle co wy za miesiac ostrego zapieprzu? a co do rodzicow to przyszllabym, ktoregos dnia do domu i oznajmila, ze wygralas na loterii. teraz droga wolna, mozesz mowic, ze ciuchy kupujesz tanio na allegro itd.

Gość kamboderka
tak naprawdę to codziennie chodzę na budowę murować

no! musiałam sie zaczernić :) prawda jest ta o 3 panach ktorzy mi placa.... a jezeli chodzi o mnie to dostaje fure kasy praktycznie za nic.. a to tylko dlatego ze mam wygląd dzieciątka i na to lecą.. heh. w sumie to oni sa tak naprawde frajerzy.. :o

Gość misia-P
no i prawidlowo kamboderka!! zycze powodzenia.zal im du.py sciska ze nie maja tyle kasy. przynajmniej sie na przyszlosc ustawisz.gratuluje

Gość Ajajaj
jesteś kobietą - hydraulikiem i zarobiłaś pilnując rury

Gość ja myślę że rodzice
dobrze wiedzą czym sie zajmujesz tylko widocznie jest im to na rekę i dlatego jeszcze cie z domu nie wywalili... bo w sumie mogłabys się sama utrzymywac...

a dlaczego na nas z morda?? a ci kolesie co w dodatku jeszcze za to placa?? pomyslcie sobie.. wasz maz wydaje az 1200zł na kilka godzin ze mna.. to juz pal licho zdrada.. ale sam fakt! na co przepuszcza kase :P buheheheheeheh

Gość ciekawe ciekawe
ciekawe

Lady_in_red a nie pomyslalas ze po prostu potepiamy kurestwo? czego tu zazdroscic, kazdy ma wybor czy uczciwie pracowac, czy krasc, czy sprzedawac siebie, spytala na ogolnym forum to ma odpowiedzi i opinie innych

Gość BeznadziejnaOsobaPlatformaiank
a mnei nie potepialiscie gdy wam powiedziałam o tym facecie i kasie na cycki ?

uwazam ze to uczciwy zarobek. nie ma przymusu wyboru takiego czy innego sposobu zarabiania na zycie. co ona robi niezgodnego z prawem? nie kradnie przeie, nie sprzedaje narkotykow, a dawanie pieniedzy nie jest zadnym przestepstwem. jest popyt to i jest podaz, proste. drazni mnie hipokryzja bo niejedna daje dupy tyle ze za darmo i wtedy to kursetwem nie jest. ale jak ma za to kase to juz jest. no sorry, zacznijcie uzywac mozgow tepe hipokrytki.

ale co Ty porownujesz? bycie z facetem nazywasz \"dawaniem dupy za darmo\"? tu chodzi o moralnosc, ona żeruje na tych facetach, przeczytaj sobie dokladnie jej posty i nie nazywaj mnie tepa hipokrytką bo nią nie jestem, nie sprzedaje sie pierwszemu lepszemu, zwiazek a dawanie ciala za kase to dwie rozne sprawy i kazdy normalny czlowiek widzi tą różnice

Gość dredy
Ty mała prostytutko!!!Jak ci nie wstyd!!!Dupa ci się zestarzeje i będzie obrzydliwie rozlazła.!!!!Skończysz bez zębów z opinią worka na odchody facetów.Szkoda tylko twoich starych. Jestem twoim sąsiadem. Oburzony jestem!!!!!!

jak dla mnie to zarabiaj jak chcesz i wcale nie zwracaj uwagi na cała reszte tych wszystkich przeciwników...... twoje ciało,twój tyłek,rób co chcesz.....czuje sie z tym ok i to najważniejsze.nik cie do niczego nie zmusza.....nie żałujesz.... jak możecie wogóle pisać zeby dziewczyna ,która zarobiła kase w taki sposób powiedziała prawde?????to jest dopiero chore...oj i to strasznie chore....

ciekawa jestem tylko jednego, jak niektore panie zareagowalyby gdyby ta lolitka tak robila ich facetow, bo przeciez 20 letni koles na lolitke nie poleci, a starszy calkiem prawdopodobne, zal mi tych gości:O

a to jak bede dawac ciagle temu jednemu zwanemu poniekat partnerowi czy tam mezowi.. to co ? nie bede miec na starosc rozjechanej dupy i nie bede workiem na odchody? :P