Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamboderka

co sciemnić starym, skad wziełam 10 tyś ???

Polecane posty

Lady in red - tylko ze nie wszystko co legalne jest jednoczesnie nienaganne moralnie (choc moralnosc to tez pojecie wzgledne). Osobiscie uwazam, ze kazdy powinien postepowac w zgodzie ze swoim sumieniem ( a wiec dopoki sumienie autorki nie zgrzyta dopoty wszystko jest ok) oraz nie krzywdzic innych (jezeli spotyka sie z facetami bedacymi w zwiazkach to juz nie jest fair). Ale... jezeli jej moralnosc dopuszcza sprzedawanie wlasnego ciala dla kasy i spotyka sie tylko z wolnymi i pelnoletnimi;) facetami, to niech sobie dziewczyna robi co chce... nie nam ja osadzac ani rozliczac. Jednak trzeba brac rowniez poprawke na to, ze samoswiadomosc 18nastolatki nie jest jeszcze na tyle pelna i uksztaltowana zeby wlasciwie rozroznic zachowania wlasciwe i niewlasciwe. Mysle, ze dziwczyna bardzo tego kiedys pozaluje. Ale to tylko moje zdanie i skoro jej dobrze to niech sie sprzedaje komu chce i za ile chce. Tylko jezeli uwaza, ze w tym co robi nie ma niczego nagannego, dlaczego nie moze powiedziec o tym po prostu rodzicom? Pamietaj autorko, nie rob nigdy tego, czego bedziesz musiala sie wstydzic przed kimkolwiek... szczegolnie jesli to Twoi rodzice

jeden z nich ma 2 synow (ten najstarszy 38letni) fajnie. zamiast na rodzine topi grube tysiące zeby sobie raz w tygodniu \"umoczyć\" to dopiero kretynizm...

i co Lady-in_red i Sloneczko? nadal tak popieracie ją? ci faceci maja żony, czy takie postepowanie jest moralne? czy nadal to tylko praca i moze robic co chce? ciekawa jestem waszej reakcji na miejscu tych żon:O

hm no powiedzmy ze facet w srednim wieku mając obok mloda lolitke wie co robi:O nie napisze co go prowadzi...

jeden wydaje na dupę, drugi pójdzie do kasyna a trzeci jeszcze gdzies indziej...po co ma cała kase wydawać na rodzinę lub żone, ktora być może przyprawia mu rogi tak jak Gabi z Gotowych na Wszystko?

Popieram Twoją zaradność życiową, tylko droga \"dorosla 18latko\"...przyjdzie czas że się zakochasz i uwierz mi, że powiedzenie prawdy swojemu meżczyznie, że byłaś dupodajką sprawi, że żaden normalny sznujacy facet z Tobą nie założy rodziny. Dla każdego będziesz tylko ładną lolitką o \" dziecięcych rysach twarzy\" do przelecenia. Nie mówię tego bo jestem złośliwa, mówie to bo sama nie jestem jakaś paskudna a nie wyobrażam sobie, że 18letnie dziewcze ma tak niskie morale. Teraz tego nie rozumiesz... Ale przedsiebiorcza jestes.

A sponsoring nie jest niczym innym jak prostytucja. Nigdy nie potepiałabym dziewczyn, które są prostytutkami, bo mają chore dzieci, rodziców, bo maja podbramkowe sytuacje zyciowe, nie radza sobie z otaczającymi problemi. Wtedy naprawde to rozumiem. Ale szmacenie się za flakonik perfum i pieniądze, jakie one by nie były... wybacz...ale mi nie mieści sie to w glowie. W twoim wieku powinnaś myslec o tym, jak chciałabyś by wyglądal Twój pierwszy raz, marzyć o idealnym facecie...a nie być... zwykłą pozbawioną moraliów gówniarą. A rodzicom powiedz że tacy panowie płacą Ci kieszonkowe za buziaki. Na pewno bedą dumni, że wychowali taką zaradną córcię.

Gość trararararaaaaaaaaaaaa
a ta dziewczynka co założyła topik to głupia małpka:)

Gość amoże
a może dajećie się podpuszczać. Może za grosz prawdy nie ma w tym co ta dziewczyna wypisuje?tylko sobie jaja robi bo się nudzi.

A rodzice muszą wiedzieć, ze masz 10 tys? Załóz sobie konto w banku jesli jeszcze nie masz i tam odkladaj albo przyjmuj platnosc przelewem. Poki z nimi mieszkasz, nie kupuj nic wzbudzajacego podejrzenia i juz. A jak sie wyprowadzisz, to nikt ci w konto zagladal nie bedzie. PS: Nie potępiam Cię.

Gość prostytucja nie jest karalna
wiec U.S. moze se zagladac :) :P

Gość seksofna30
Właśnie przez takie dziewczynki angole mają o polkach zdanie ze to dziwki i za byle zabawke sie puszczą .

Gość misia-P
a tam angole.przejmujesz sie ty??kazdy jest inny. zreszta moje mtto na to ,to: JAK SUKA NIE DA , TO PIES NIE WEZMIE....

pochwal sie rodzice beda dumni ze maja zzaradna córke która poszłą do pracy tak wczesnie. inne nastolatki kase od rodziców ciagną:)

Gość misia-P
A JESLI MOGE DODAC COS NA TEMAT ANLIKOW BU PLCI, TO OBOJE SA SIEBIE WARCI TYLE CO PIES NAPLAKAL.NIE ZNAM ZADNEG PORZADNEGO MLODEGO ANGLIKA , KTORY BY SIE NIE KURWIL NA PRAWO I LEWO-ONI SA NIE WYZYCI SEXUALNIE. A TAK APROPO,ULOKUJ SOBIE TA KASE W BANKU.\TO CHYBA NAJLEPSZY POMYSL....

do kamboderki--> kiedys mialam propozycje takiego spodkania,facet proponowal 1500 zl,powiedz mi czy naprawde faceci sa gotowi zaplacic tyle za spodkanie? wiecej wiesz itych sprawach;-)

Gość zorza_polarna
ja też kiedyś miałam propozycje, tylko nie podał jeszcze stawki... powiedzcie, czy tak normalnie fizycznie Was to nie obrzydza, jak dotyka Was obcy facet? bo ja odmowilam wlasnie dlatego ze sobie to wyobrazilam i ciarki mnie przelecialy... moralność naprawde mnie nie obchodzi, moglabym zrobic wszystko dla kasy, ale normalnie balam sie ze sie porzygam...wy tak nie macie?

tak kolesie sa gotowi zaplacic ponad 1000 zł za noc... ale tylko ci ktorych naprawde stac. inni nie chcą i chca sie spotykac tak mniej wiecej na godzine i wtedy placa około 150-300zł tyle ze wowczas za takie smieszne pieniazki mi sie w ogole z domu nie oplaca wyjsc... a oni szukaja naiwnych. bo co to jest 200 zł??? nic.. z iloma facetami musiałabym spac zeby coś uzbierac. a ja wole z jednym ktory płaci po 1000 zł.. za noc, heh zdarzaja sie i tacy co placa ponad 1000 za spotkanie i jeden numerek

Gość nikt ci w to nie uwierzy
powiedz starym ze TUska ci dal uwierzyli w cuda to uwierza i w to kłamstwo