Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość entalka

proszę o pomoc wszystkie życzliwe kobitki P

Polecane posty

Gość entalka

dlaczego mam plamienie w 17 dniu cyklu? od wczoraj wieczorem.... bardzo sei tym martwie... prosze odpiszcie... 🌼

Stosujesz antykoncepcję hormonalną?Jeśli nie to może być:- plamienie śródcykliczne- uraz mechaniczny (po współżyciu- nadżerkaJeśli badasz się regularnie u ginekologa, nadżerka wykluczona, to najbardziej prawdopodobna jest wersja pierwsza (plamienie okołoowulacyjne).

Gość entalka
dziękuję za odpowiedź, kochalam siez chlopakiem z prezerwatywa plemnikobójczą 15 dnia cyku a 17 pojawilo sie wieczorem to plamienie. cykle mam 34-36 dni bo ostatnio staly sie bardzo nieregularne. czyli to moze byc to plamienie?

Gość entalka
????????????????????????????????? proszę wypowiadajcie się

Tak, to może być plamienie okołoowulacyjne ale jeśli nie badasz się regularnie to innych przyczyn wykluczyć też nie można.

Gość tronika
albo skaleczył cie

Gość entalka
tzn od kilku miesiecy zaobserwowalam w tym samym mniej wiecej czasie, czyli w srodku cyklu ze mam w wydzielinie domieszke pecherzykow krwi ale tym razem wydzielina byla brazowa... wlasnei tez gdzies czytalam o tym plamieniu okoloowulacyjnym ale wiecie jak to jest... od razu sie denerwuje co jest nie tak i takie tam.... co tu tłumaczyć... jak każda kobieta panikuje...