Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie *

progesteron, estrogeny - prosze o odpowiedz

Polecane posty

Gość mam pytanie *

witam , mam 19 lat dopiero i dużego zylaka na nodze (łydce dokładnie) nigdy nie brałam tabletek anty , ale wiem ze po nich tez sa problemy z krązeniem z powodu wymienionych w temacie hormonów. moj problem nie polega na braniu tych tabletek tylko tak sobie pomyslałam ze moze ja mam za duzo tych hormonów w sobie i dlatego one powstają? co prawda sa one dziedziczne, ale bez przesady mam 19 lat dopiero a wstydze się isc na basen :(:(:( gdzie mam sie zglosic na badania i jakie?

Gość mam pytanie *
własnie , zapomniałam dodatac ze mam rowniez okropne problemy z miesiaczką, czasami okres mam co poł roku :( moze to od tego ?

jak masz@ co pol roku to na twoim miejscu natychmiast wybralabym sie do ginekologa, wynika z tego ze jest duzy problem z gospodarka hormonalna i moze nie byc owulacji, nie chce cie straszyc ale teakich rzeczy nie nalezy w zadnym ypadku bagatelizowac jesliw przyszlosci planujesz tym bardziej dzieci jesli chodzi o zylaki to rowniez radze sie wybrac do lekarza jesli sa to zaawansowane zmiany moze potrzebna byc operacja, chociaz na dzien dzisiejszy to juz kosmetyczny zabieg w obu przypadkach wizyta lekarska jest konnieczna, na twoim miejscu nie martwilabym sie basenem a raczej stanem swojego zdrowia,pozdrawiam