Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLUUUUUNIA

czy zapłaciłybyście tyle za.....

Polecane posty

Gość OLUUUUUNIA

Właśnie czy zapłaciłybyście 400 zl. za zimowe kozaczki? Dla mnie szczerze mówiąc to bardzo dużo kasy, ale jakoś tańsze buty mi się jakoś nei podobają. Mam 22 lata, rodzice mi nei dają kasy na ciuchy więc musze na nie sama zarobić... ale nie mam dużych oszczędności dlatego mam taki dylemat czy dać tyle kasy za buty.... Dokładnie chodzi o oficerki.... poradzcie cos.... plis.

Gość no a ja ...
nigdy w zyciu! :D

Gość OLUUUUUNIA
hehe.... może ktos jeszce poradzi mi?? jakoś z wyjaśnieniem czemu bym poprosila ;) heh mam dylemat.

Gość candywoman
jesli sa z dobrej firmy, porzadnie uszyte, cieple, z dobrej skóry, nie przemakaja i wiesz, ze beda ci słuzyc dluzej a nie jeden sezon to się zdecyduj taka inwestycja zawsze sie opłaca, zwlaszcza ze tegoroczna zima bedzie mrozna i nie warto ryzykowac

Gość Tomeczek powraca
Jestem facetem, buty kupuje w przedziale 250-500 zl. Najczesciej jest to okolo 300, wiec czemu kobieta na porzadne zimowe buty nie moze wydac 400 zl? pewnie ze moze- pod warunkiem ze ladne, wygodne i solidne

Gość lololo
ja właśnie szukam kozaków. Moim celem jest znalezienie takich do 200zł. Najlepiej jakbym tej dwójki na początku jednak nie widziała :) Widziałam ładne za 170zł, za 150zł. Myślę że coś wybiorę :)

Gość ja bym tyle nie wydala
bo jestem oszczedna i najzwyczajniej w swiecie szkodaby mi bylo pieniedzy ;)

Gość wiii
Ja też bym nie dala, z prostego powodu - nie stać mnie chwilowo na takie buty. Kupilam sobie teraz kozaczki za 85zl i uważam że są świetne, wszystkim się podobają :D A tak sobie myślę że jak by mnie nawet bylo stać to bym pewnie wolala kupić ze dwie czy nawet trzy tańsze pary niż jedne a drogie... Poza tym te oficerki o których piszesz maja pewnie taką cenę ze względu na to że są ze skóry. Ja mam jedne kozaki ze skóry i napewno więcej takich nie kupię. Przestrasznie mi z nich wychodzą biale ślady po soli którą się sypie zimą chodniki, a w zwyklych butach, nie skórzanych, nie mam takiego problemu

Gość OLUUUUUNIA
dzięki za odpowiedzi...a co do Tomeczka.... wiesz nie chodzi o to że kobieta nie moze tyle wydać na buty.... pewnie może, ale problem ten się pojawil dlatego że nie mam dużo kasy. Tzn stać mnie by iść i kupić te buty, ale za tą kase mogłabym kupić tańsze buty i jescze jakiś ciuch. I nie wiem co warto bardziej. - a buty te są z firmy Wojas...Warto??

Gość upikupik
kobito, jak cię stać to kupuj, jeśli porządna firma to będzie zakup na lata...chyba że planujesz zmieniać kozaczki każdego roku- wtedy takie drogie się nie opłacają mnie nie stać, kupiłam sobie takie za około 150 zł i dobrze służą

Gość mammatama
ja na tą zimę kupiłam sobie dwie pary:jedne za ponad 800zł i drugie za 550zł więc uważam, ze 400zł to nie jest dużo

Gość candywoman
ja jeszcze nie znalazlam butow, za ktore moglabym tyle zaplacic bo do tej pory widze, ze musialabym placic za marke a nie za jakosc a jesli nie buty ze skory na zime to jakie? z zamszu? ze skaju? ze skórki ekologicznej? dobrze impregnowane buty skórzane przetrwaja nasza zime z sola i piaskiem

Gość OLUUUUUNIA
Co do którejś z powyższych odpowiedzi- to owszem są to buty ze skóry- właśnie takich szukalam. Takei ze sztucznej skóry czy plastiku szybko się psują....dlatego wole kupić skórzane.

Gość dla mnie sensem zycia
a ja mam juz 3 sezon buty za 26zl ;) DOlaczam sie do glosu: jak Cie stac to kup :)

Gość OLUUUUUNIA
za 26 zł?? nie wierze !!

Gość dupka..
a ja widziałam buty za 1 600 zł w szoku byłam. 400 to raczej standart.

Gość OLUUUUUNIA
kTOŚ JESCZE SIĘ MOŻE WYPOWIE ;)

Gość Francis Clifford
Jeśli nie masz kasy i masz dylemat to nie kupuj. Ja jak mnie jakieś buty naprawdę powalą na nogi to kupuję. Zazwyczaj w takim przedziale cenowym jak podałaś noszę po 3,4 sezony. Np. zimowe ecco bede nosic 4 sezon i dalej nigdzie nie przemakają i są w dobrym stanie. Ostatnio miałam kozaki za 419 zł w których przechodziłam 3 zimy, a w tamtym roku kupiłam za 250 zł i też się cieszę, ze dość tanie. Wybór nalezy do Ciebie. Nie znam firmy Wojas, to chyba jakieś polskie buty. Zobacz też czy mają jakieś lekkie ocieplenie lub choćby cienki polarek w środku i czy mają grubszą podeszwę bo w kozakach bywa zimno w czasie mrozu i nie nadają sie na dłuższe chodzenie po miescie. Jesli nie, zawsze możesz je podbić u szewca dodatkową gumową antypoślizgową podeszwą. Ja tak robiłam jak miałam skórzaną podeszwę w kilku parach. Z drugiej strony jeśli będziesz miała ładny but na nodze w którym dobrze się czujesz to zawsze bedziesz czula sie atrakcyjna, obojętnie co założysz. Dla mnie buty to naprawde prawie połowa stroju + dobra, ładna torebka.

Gość smazona cebulka
a ja kupilam wtamtym roku buty za 800 zl, kozaczki , bo mnie bylo na nie stac w tym roku nie kupie sobie juz takich drogich :(

Gość OLUUUUUNIA
smazona cebulko... czemu juz tak drogich nie kupisz? bo jeszcze sa w dobrym stanie i nei potzrebujesz czy nei warte były swej ceny?

Gość jaasdadadfff
o fuck, 4 stowy na buty? mozna byloby troche jeszcze uzbierac i bylby dobry aparat cyfrowy, albo za 200 drukarka, za 200 jakies akcesoria do komputera, ewentualnie 200 na kurtke, 200 na buty... jak dlugo zbieralas ta kase, nie oplaca sie. jak przyszla ona lekko i bedzie jej wiecej, kupuj.

Gość ojdana
ja dałam tyle za oficerki wranglera i problem w tym ze na moich nogach zle wyglądaja,a poza tym przestały mi sie podobac buty bez najmniejszego choćby obcasa;/

Jeśli chodzi o super buty, polecam BUCIK-LANDIA.PL sa wyjatkowe i dobrej jakosci kolory rozowe, turkusowe, zlote extra!!!!!!!!!!!!!! sama tu kupiłam

Gość dymo
a kup sobie twoja sprawa ile chcesz wydac na buty jak masz luzem 400 zł to nie widze przeszkód. Ja buty do 250 więcej nie dam nigdy. Raz 320 i żałuje

Gość boooguuusiiia
Ja tez mam zwykle problem z tym ze buty o niskiej wartości materialnej nie podobają mi się. Dlatego zazwyczaj nie szukam butów jak nie mam kasy. ale jak uzbieram jakąś kase to wtedy dopiero zaczynam sie rozglądać. ostatnio natrafiłam na bardzo fajną stronkę z butami naprawde na każdą kieszeń. sprawdżcie sami http://www.schaffashoes.pl/index.html

Gość Małgosiaczek22
O też tam robie zakupy. Bardzo fajny ten sklep jest. Polubiłam go jak kiedyś wypatrzyłam sobie buty w sklepie ale kosztowaly 600 zl wiec duzo za duzo. tak za mna chodziły te buty i w koncu je znalazlam wlasnie na schaffashoes.pl o prawie polowe taniej :D od tamtej pory czesto odwiedzam ta strone :D

Gość Krystyna26
A znasz Małgosiaczku Fanclub tego Schaffaschoes na Facebooku? Super sprawa bo robią praktycznie codziennie promocje w których można wygrać sporo pieniędzy na buty!! :) mi się udało w jednym konkursie i dotałam 50zl :D

Gość Małgosiaczek22
Dzieki Krystna, nie znałam tego Fanclubu schaffaschoes.pl a fajny całkiem. Fajnie prowadzony no i te konkursy :) Praktycznie codziennie jakaś kasa do wygrania :) jeszcze mi sie nie udało ale teraz często tam zglądam bo trzeba być szybkim, żeby wygrać :D

Ja zazwyczaj kupuję budy w przedziale cenowym 200-500 i zimowe i letnie. Przynajmniej mam jakąś tam pewność, że się nie rozpadną ani nie będą przeciekać.