Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLUUUUUNIA

czy zapłaciłybyście tyle za.....

Polecane posty

Gość WiktoriaRR
Ja też wole kupić troche droższe buty, żeby się nie rozpadły odrazu ale fajnie jak moge sobie kupic buty kosztujące w sklpie 800 zl na takim schaffashoes za polowe ceny :) super sprawa z tymi zakupami interentowymi, chyba zaczne robic zakupy tylko w ten sposób.

Gość kiepska i nachalna
reklama jakiegos schaffashoes :O

Gość AleksandraKK
Oj tam reklama czy nie reklama ja sobie zajrzałam do tego sklepu i kupiłam fajne buty :) Czasem się zastanawiam jak widze posty tego typu, ze to reklama ze cos to sobie mysle, ze juz nic na forach nie mozna napisać bo zawsze sie znajdzie jakas zblazowana osoba, która szuka tylko afer i spisków wszedzie. żenada.

Gość Marlenkaa43
Ja ostatnio znalazłam nowy sklep internetowy www.pearlfashion.pl fajne rzeczy mają, trzeba kupować zanim sie nie zrobi droższa ta firma :P

Gość Frytka324
Mi się bardzo podoba :) juz sobie kupilam tam jedna tylko inna i jest naprawde swietna. szybko wyslali i jest idenetyczna jak na zdjeciach wiec polecam ten sklep

Gość Kazillla
Mysle że bardzo fajne ciuchy maja . Ja tańcze i widzę że dresy maja takie jakie zawsze chciałam mieć. super sklep.

Gość Tolinkaq
Nie no mistrzowe są te dresiki . Kupiłam właśnie sobie i czekam na dostawe. zobaczymy czy same tańcza oby bo tak ładnie wyglądaja. a poza tym są na promocji -25% szał!!!!!!!