Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala malutka malenka

eh faceci

Polecane posty

wrocilam godzine temu z pracy i jestem zla. otoz kilka tygodni temu przyszedl do nas do pracy nowy chlopak. troszke byl zagubiony na początek,a ze dostal biurko kolo mnie,wiec jako mila dziewczyna,staralam sie aby nie czul sie tak obco i tlumaczylam mu co i jak,do kogo zanieść dany dokument,gdzie zadzwonic itd. okazal sie milym chlopakiem,niezbyt pojętnym,bo trzeba mu wszystko dwadzieścia razy tlumaczyc,ale no coz...:O siedzimy obok siebie wiec zaczęlismy sobie gadac,tak o wszystkim i o niczym i spytal,czy ja kogos mam,wiec powiedzialam,ze nie,bo tak jest. on wtedy zacząl sie nad sobą użalac,ze jest brzydki i niesmialy wiec dziewczyny go nie chcą itd. Powiedzialam mu wtedy,ze to nieprawda,uważam ze jest fajny i mily,chcialam go pocieszyc zeby sie nie przejmowal, moze piękny nie jest faktycznie,ale fajny jest nawet. od tamtego momentu on zachowuje sie wobec mnie dziwnie,chyba zle odczytal moje intencje i rozpocząl jakies dziwne zaloty. bardzo go polubialm niestety jakos on mnie nie kręci,wiec z tych zalotow to bylam tak srdenio zadowolona i stralam sie mu dać odczuc,ze sorry ,ale nic z tego :O Dzis jak przyszlam do pracy to na mojej klawiaturze polozyl rożyczkę dla mnie. moze to mily gest i bardzo to romantyczne,ale ja niesttey nie jestem nim zainteresowana. szkoda mi go jednak,nie wiem jak mam mu dac do zrozumienia zeby mnie sobie darowal. jakos nie mam ochoty isc jutro do pracy :O

Gość dla mnie sensem zycia
zrobilas podstawowy blad :classic_cool: Nie nalezy tak pocieszac. Coz - z autopsji Ci powiem: masz przesrane :)

dla mnie sensem zycia-> no teraz to wiem :O ale żal mi go było, co mialam potwierdzić,że faktycznie jest brzydki i nie fajny,chcialam go tylko pocieszyć, nie wiedzialam ,że on tak to odbierze, jezu... :O

pociesze Cie - tez kiedys popelnilam ten blad :classic_cool: Ale madry Polak po szkodzie ;) Nie martw sie - czlowiek uczy sie na wlasnych bledach ;)

Tak,tylko nie wiem co mam teraz za bardzo zrobić.Staram się traktować go troszkę "chłodniej" niż na początku,ale wątpie,czy to na coś się zda.A tak wprost powiedzieć to chyba nie potrafię...:O

Tez najpierw nie potrafilam wprost... Ale potem jak juz powiedzialam wprost... to nie zrozumial. I musialam powtarzac i powtarzac :O W efekcie glupiej mi bylo niz jemu :O Nie umiem Ci poradzic ;) Przeczekaj to ;) Badz chlodna - a noz zakuma (moze bardziej kumaty niz ten moj ;) )

kurcze jakbym czytała o moim znajomym Grzegorzu który się ciągle nad sobą użala... ;) niecierpie takiego typu charakteru... :o najlepiej powiedz mu że jest dla Ciebie po prostu kolegą z pracy.. 🖐️

Gość a psik
a jak nie masz odwagi prosto w profil to napisz mu maila

dzisiaj rozyczka,jutro pewnie zaproponuje mi randkę, jezuuu... tak mi sie nie chce jutro iść do pracy,nie wiem co on wymyśli,ale jak dalej będzie stosowal te konskie zaloty,ty chyba w koncu mu coś powiem...:O

to ze powiesz nie jest jednoznaczne z tym ze zakuma ;)

Kurde. A najgorsze,ze dalej będziemy razem pracowac i mogloby być tak milo,a tak pewnie będziemy patrzeć na siebie wilkiem...:O