Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taaak a tam

Układanie włosów

Polecane posty

Gość taaak a tam

Mam włosy takie nijakie.. ni krecone ni proste, kupilam sobie dzis takie mleczko z loreala studio liss takie rozowe bez spłukiwania i okrągła duża szczotke. Myślicie ze to dobry pomysł?? Kto jeszcze prostuje na okrągłą szczotkę?

Gość laskah87
ja tak prostuje;) jeśli masz włosy falowane,skręt nie jest mocny, to efekt bedzie superowy;) ja mam własnie dużą,okragłą,ceramiczną szcotke z sephory... minął jakiś miesiąc nim nauczyłam sie nią dobrze posługiwać:(, ale teraz moje włosy są miodzio;) nie są takie "przylizane"jak po prostownicy;) wazne jednak,abyś miała dobrą suszarke!powinna mieć dużą moc takie układanie także mniej niszczy włosy... ja dodatkowy wywijam kozmyki, a ponieważ mam bardzo długie, cieniowane włosy fajnie to wygląda

Gość taaak a tam
no mi sie praktycznie koncówki kreca i ogolnie wosy mi sie pusza a pod wplywem wilgoci to juz wole nie mowic :P A to mleczko tez uzywasz?

Gość laskah87
a wiec tak, bierzesz pasemko, od nasady przykładasz suszarke (tą końcówką podłużną) bardzo blisko - tak aby dotykała szczotki i JEDZIESZ):) POLECAM LECIUTKO WYWIJAC WLOSKI W STRONE BUZI...

Gość taaak a tam
ale tak do srodka ?? i ciagnac?? bo to nie to samo jak fryzxjerka czy ktos ulozy niz samemu tak.. a bardzo wyrywa wlosy ta szczotka?