Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pollllllianna

jestem zalamana na maxa

Polecane posty

Gość kochanaa
zawsze jak bierzesz antybiotyk to razem z nim lykaj witamine b po to zeby walsnie taki syf na twarzy nie wylazil!!! a teraz to nie wiem co Ci poradzic :(

Gość paskudnie to wygląda
nie rób z tym nic, bo możesz sobie tylko zaszkodzić. Udaj się najlepiej do lekarza żeby zapisał coś na to a jak nie to chociaż do apteki idź - tam Ci coś doradzą. Napewno nie wyciskaj.

Gość pollllllianna
na zdjeciu to nic bo jest niewyrazne, co dopiero w realu :((( jestem zalamana

Gość pollllllianna
wlasnie mam temperatre od kilku dni i nie moge wychodzic, moze wysle mame z aparatem

Gość GracjaSpacja
Wyglada jak wyjatkowo paskudna i przerosnieta opryszczka. Podejrzewam, ze bez pomocy lekarza sie nie obejdzie. :/ Zycze szybkiego powrotu do zdrowia!

Gość izzzzzzzzz
Mykaj do dermatologa,bo jak to przetrzymasz za długomoze zostac Ci blizna,Nie wyciskajjjjjjjjjjjjjjj

Gość pollllllianna
a jak kupie cos w aptece na opryszczke? nie mam kasy na lekarza, na nfz zapisuja na styczen, w ogole to nie moge wychodzic z domu, mam l4

Gość miałam coś takiego
tylko trochę mniejsze i została mi po tym blizna :O

Gość pollllllianna
Boze tego sie boje to jest takie wielkie

Gość to jest półpasiec

Gość to jest półpasiec
Bez dermatologa ani rusz, trzeba to będzie czyś posmarować i posiedzieć w cieple, bo grozi powikłaniami, cos podobnego do odry. Miałam to kiedyś na ręku piekło i parzyło niemiłosiernie jeszcze zanim sie pojawiło. Trzy pęcherzyki z ropą w środku. Chodziłam z tym do szkoły, a powinnam była siedzieć w domu. Koniecznie jutro do doktora. Głowa do góry i daj znać co lekarz powiedział.

Gość izzzzzzzzzzz
pollllllianno nawet jesli nie jesteś zapisana któryś z dermatologów Cie przyjmie napewno jak powiesz że to pilna sprawa.Ja niedawno zadrapałam sie na czole,cos zakaziłam i obudziłam sie z wilegachną gulą na czałym czole w ktorym była woda,wygladałam jakby mnie ktoś pobił.Ja juz telefonicznie powiedziałamze jest tam ropa i mają mnie przyjac.Najgorsze sa w recepcji kobiety,je trezba jakoś przejśc .Lekarz jak Cie zobaczy to przyjmnie od razu.Mnie przyjeto bez kolejki zupełnie.Powiedz telefonicznie ze masz rope koło nosa,dużo ropy,to miejsce nie jest teoretycznie bezpieczne wiec przyjmą Cie.Pozdrawiam

Gość izzzzzzzzzzz
A na ulotce antybiotyku sprawdz czy nie ma tam wypisanych skótków ubocznych leku,być moze to nadwrazliwośc na lek,albo osłabienie po antybiotyku.Jak to jest półpasiec antybiotyk jest zupełnie niewskazany.

Gość izzzzzzzzzzz
Z tym że półpasiec z reguły pojawia siw jednostronnie,wiec na półpasiec jakos bardzo nie stawiam.Być może osłabil Cię antybiotyka ktś mimochodem zaraził Cię takim świństwem.Poza tym w mońcu jestesmy ubezpieczeni wiec w szczególnych wypadkach jak Twój lekarz ma obowiazek pryjąc Cie bez zapisu,walcz o to,nie daj sie zbyc lekarzom.U mnei zawsze dziala alebo jak bardzo grzecznie prosze,albo mocno ochrzanie,zaczynam od pierwszego:)